Petak 19 Kolovoz 2022

Pretraga

Tajna društva

Znanstvenici su se prisjetili

28 Stu 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Znanstvenici su se prisjetili NLO-a s vanzemaljcima otkrivenim u SSSR-u

Znanstvenici su se ponovno zainteresirali za fragmente svemirske letjelice "vanzemaljske civilizacije" koja je krstarila oko zemaljske orbite. Ovo je otkriće napravljeno 1979. godine, a izvijestio ga je sovjetski astrofizičar Sergej Bosich.

Prema znanstveniku, otkrio je olupine letjelice, unutar kojih su bili mrtvi izvanzemaljci. Stručnjak je također rekao da je duljina ovog aparata oko 30 metara. Istodobno, za nalaz nisu bili zainteresirani samo znanstvenici, stoga su, kao što se i očekivalo tijekom sovjetske ere, ove informacije odmah klasificirane. Međutim, informacije o intrigantnom incidentu nekako su procurile u zapadne medije.

    maxresdefault          

U to vrijeme neki znanstvenici zapravo nisu vjerovali riječima kolege, smatrali su ih maštom izigranog stručnjaka. Međutim, bilo je i onih koji su vjerovali u Bosićevu hipotezu. Primjerice, fizičar Vladimir Azhazha uvjeren je da je to bio stvarni neidentificirani leteći objekt, jer obični svemirski objekti nemaju orbitu.

U zapadnim medijima pojavile su se informacije da bi SSSR navodno trebao proučavati tajanstvene olupine, za što bi im poslao tajnu spasilačku misiju. O ovome se više ništa nije čulo. Neovisni istraživači iznijeli su dvije verzije: misija nije izvršena ili je jednostavno klasificirana. Stoga se, ili možda iz drugih razloga, istraživači ne sjećaju daljnje sudbine fragmenata NLO-a. Neki teoretičari sugeriraju da se vanzemaljski brod još uvijek nalazi u niskoj zemaljskoj orbiti, mnogi ga znaju kao "Crnog viteza".

Međutim, prije nekoliko godina Vladimir Azhazha dao je senzacionalnu izjavu da na Zemlji nema vanzemaljaca i da ih nikada nije ni bilo, a NLO-i su samo dio Univerzalnog uma, koji organski koegzistiraju s biološkim životom na našem planetu.

izvor
https://esoreiter.ru/news/1120/uchenye-vspomnili-ob-nlo-s-prishelcami-obnaruzhennom-v-sssr.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno