Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

Cooperov dokument - Tajna vlada, porijeklo, identitet i svrha MJ-12 (Drugi dio)

10 Lip 2010
(Reading time: 12 - 23 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

cooper Na simpoziju održanom 1957. okupili su se najveći znanstveno-fantastični umovi tog vremena. Došli su do zaključka da će se planet Zemlja samouništiti BEZ IKAKVE POMOĆI BOGOVA ILI IZIZVANZEMALJACA nedugo nakon 2000., a sve zbog povećanja populacije i ljudskog iskorištavanja okoliša. Tajnim izvršnim memorandumom Predsjednika Eisenhowera, Jason Scholars su dobili zadatak da prouče ovaj scenarij i da daju prijedloge nazvane Alternative 1, 2 i 3. Alternative 1 je bila da se iskoristi nuklearno oružje kako bi se izbušile rupe u Zemljinoj stratosferi kako bi kroz njih toplina i zagađenje izašli u otvoreni svemir. Potrebna je promjena ljudske kulture sa istraživanjem kultura koje štite okoliš. Od tri alternative, ova je bila najmanje vjerojatna zbog posljedica nuklearnih eksplozija.

Alternative 2 je bila da se sagrade beskrajna mreža podzemnih gradova i tunela u kojima bi predstavnici svih kultura i zanimanja nastavili ljudsku vrstu. Ostali bi bili ostavljeni na površini zemlje da se sami bore za svoj opstanak.

Alternative 3 je da se istraži izvanzemaljska i konvencionalna tehnologija u svrhu izgradnje kolonija u svemiru u kojima bi preživjele određene skupine ljudi.... Ne mogu niti potvrditi niti opovrgnuti negativne posljedice ljudskog ropstva koje bi se koristilo za radnu snagu u ostvarivanju plana. Mjesec, kodno ime Adam, je objekt od primarnog interesa, a nakon njega Mars, kodnog imena Eva. Kao usporavajuće akcije, Sve tri alternative uključuju kontrolu rađanja, sterilizaciju, i puštanje smrtnih mikroba kako bi kontrolirali ili usporili rast Zemljine populacije. AIDS je samo jedan od rezultata ovih planova. Postoje i drugi. Odlučeno je, pošto se populacija mora reducirati i kontrolirati, da je od najboljeg interesa za nas same da se riješimo nepodobnih elemenata našeg društva. Ujedinjeno američko i rusko vodstvo je odbacilo Alternative 1, ali i naredilo početak radova na Alternative 2 i 3 istodobno.

Godine 1959. Rand Corporation je udomila "Deep Underground Construction Symposium" (Simpozij o dubokopodzemnoj izgradnji). U simpozijskom izvješću, fotografirani su i opisani strojevi koji mogu bušiti tunel promjera 45 stopa sa brzinom napredovanja od 5 stopa po satu. Također su prikazane fotografije ogromnih tunela i podzemnih komora koje sadrže komplekse građevina, a moguće čak i gradova. Izgleda da je u prošlih 5 godina značajan napredak napravila podzemna izgradnja.

Vodeće sile dogovorile su da načina financiranja veza sa izvanzemaljcima i drugih tajnih projekata bude trgovina drogom. Iskazao se mladi, ambiciozni član Vijeća za Vanjske odnose. Njegovo ime je George Bush, a u to vrijeme bio je predsjednik C:E:O Zapata Oil-a smještenog u Texasu. Zapata Oil je eksperimentirala sa novom tehnologijom bušenja na moru. Ispravno je smatrano da bi se droga mogla prevoziti iz Južne Amerike, do platformi prevoziti ribarskim brodovima gdje bi se dalje normalnim transportima za osoblje i opskrbu prebacivali na obalu. Ovakvom metodom nikakve carinske ili zakonske službe ne bi posumnjale na tovar. George Bush je pristao pomoći i organizirati operaciju u sprezi sa CIA-om. Plan je funkcionirao bolje nego što je itko mogao pretpostaviti i otkad se proširio diljem svijeta stvorene su mnoge druge metode ilegalnog dovođenja droge u zemlju. Uvijek se moramo sjetiti da je George Bush počeo našoj djeci prodavati drogu. Danas CIA kontrolira svu svjetsku trgovinu drogom.

"Službeni" svemirski program je pokrenuo Predsjednik Kennedy u svom inauguracijskoj poruci kada je spomenuo da će Sjedinjene Države spustiti čovjeka na Mjesec do kraja desetljeća. Iako nedužna poruka njezin koncept je omogućio ljudima na vlasti da kroz razne kanale dobiju ogromne količine novca i da od Amerikanaca prikriju stvarni svemirski program. U SSSR-u je istovjetan program služio istoj svrsi. U stvari zajednička baza izvanzemaljaca, Sjedinjenih država i Sovjetskog saveza već je postojala na Mjesecu u vrijeme Kennedyevog govora. 22. travnja 1962. svemirska letjelica se spustila na Mars i potvrdila postojanje okoliša koji bi mogao podržavati život. Nedugo zatim u velikoj tajnosti počela je konstrukcija kolonije na Marsu. Danas na Marsu postoje gradovi naseljeni posebno odabranim ljudima iz različitih kultura i zanimanja sakupljenim po čitavoj Zemlji. Sve te godine javnosti su nametane suprotnosti između Sovjetskog saveza i Sjedinjenih država, a u svrhu financiranja projekata od važnosti za Nacionalnu obranu, iako smo u stvari bili najbliži saveznici.

MJ 12

U određenom trenutku predsjednik Kennedy otkrio je dijelove istine u svezi droge i izvanzemaljaca.

On je 1963. dao ultimatum MJ-12. Predsjednik Kennedy je obećao da će, ako se ne raščisti problem droga, on to učiniti. Obavijestio je MJ-12 da namjerava u sljedećim godinama otkriti Amerikancima problem izvanzemaljaca i naručio plan kako bi se ostvarila njegova namjera. Predsjednik Kennedy nije bio član Vijeća za vanjske odnose i nije ništa znao o Alternative 2 ili Alternative 3. Internacionalnu su operaciju vodili MJ-12 i njena sestrinska organizacija u Sovjetskoj uniji. Odluka Predsjednika Kennedya je usadila strah u srca odgovornih ljudi. Njegovo ubojstvo je naručio "Policy Committee" i naredbu su izvršili agenti MJ-12 u Dallasu.

Predsjednika Johna F. Kennedya ubio je agent tajne službe koji je vozio njegov automobil u pratnji motocikala i čin je jasno vidljiv. GLEDAJTE VOZAČA, A NE KENNEDYA kada gledate film. Svi svjedoci koji su bili dovoljno blizu automobilu da vide William Greera kako ubija Kennedya ubijeni su u dvije godine nakon događaja. Warrenova komisija je bila farsa i većinu porote su činili članovi Vijeća za Vanjske Odnose. Uspjeli su u zavaravanju Amerikanaca. Mnogi drugi domoljubi koji su pokušali razotkriti tajnu oko izvanzemaljaca su u sljedećim godinama bili ubijeni.

Za vrijeme početnih američkih svemirskih istraživanja i slijetanja na Mjesec, svako lansiranje je bilo praćeno od strane izvanzemaljske letjelice. Mjesečevu bazu su vidjeli i snimili astronauti Apolla. Kupole, tornjevi, velike zaobljene strukture nalik na silose, rudarska vozila u obliku velikog slova "T" koja za sobom na mjesečevoj površini ostavljaju tragove poput šavova, i jako velike kao i vrlo male izvanzemaljske letjelice koje se pojavljuju na fotografijama. To je zajednička američka, ruska i izvanzemaljska baza. Svemirski program je bio farsa i nevjerojatno trošenje novca. Alternative 3 je stvarnost, a ne u potpunosti znanstvena fantastika. Većina astronauta Apolla je bila potresena iskustvom i njihovi životi i buduće izjave odražavali su snagu otkrića i naredbe o šutnji koja je nakon toga slijedila. Naređeno im je da o tome šute ili će snositi posljedice kazne, smrti, koja je nazivana "neminovnom". Jedan astronaut je u stvari govorio producentima Britanske televizije otkrivajući "Alternative 3" potvrđujući većinu pretpostavki.

U knjizi Alternative 003 pseudonim Bob Grodin je korišten umjesto identiteta astronauta. Rečeno je da je počinio samoubojstvo 1978. Ovo ne može biti potvrđeno iz niti jednog izvora i ja mislim da su neke takozvane činjenica u ovoj knjizi u stvari dezinformacije. Čvrsto vjerujem da su te dezinformacije rezultat pritiska na autore kako bi umanjili efekt popularizacije razotkrivanja Alternative 3 Britanske televizije. Sjedište internacionalne konspiracije je u Ženevi u Švicarskoj. Vodeće tijelo je sastavljeno od predstavnika vlada kao i od izvršnih članova grupe poznate kao Bilderburgers. Sastanci se održavaju od strane Policy Committee kada je to potrebno na nuklearnim podmornicama skrivenim ispod polarne ledene kape. Tajnost je takva da je ovo jedina metoda koja omogućava da sastanci ne budu špijunirani. Iz vlastitog znanja i znanja mojih izvora mogu reći da je knjiga barem 70% istinita. Vjerujem da su dezinformacije bile namjera da se kompromitira razotkrivanje Britanske televizije sa informacijama za koje se moglo dokazati da su lažne, kada je Eisenhower Briefing Document objavljen u Sjedinjenim državama s planom bliskim Majestic Twelve, za kojeg se također može dokazati da je lažan.

Otkada je počela naša suradnja sa izvanzemaljcima došli smo u posjed tehnologije iznad naših najluđih snova. Letjelica nazvana Aurora postoji u Area 51 i njome se redovno leti u svemir. To je jednostupanjska letjelica nazvana TAV (trans-atmospheric vehicle, trans-atmosfersko vozilo) i može poletjeti koristeći se sedam milja dugom pistom, odletjeti u orbitu, vratiti se koristeći se vlastitom snagom, i sletjeti na istu pistu. Mi danas imamo i letimo na izvanzemaljskim letjelicama na atomski pogon u Area S-4 u Nevadi. Naši piloti su izveli interplanetarna putovanja u ovim letjelicama i bili na Mjesecu, Marsu, i drugim planetima sa ovim letjelicama. Lagalo nam se o stvarnoj prirodi Mjeseca, te planeta Mars i Venera, kao i o stvarnom stanju tehnologije koju posjedujemo u ovom trenutku.

Baze aliena na mjesecu

cooper1 Postoje područja na Mjesecu gdje rastu biljke i čak mijenjaju boju sa godišnjim dobima. Ovaj sezonski efekt se događa jer Mjesec nema, kao što se tvrdilo, uvijek točno istu stranu okrenutu prema Zemlji i prema Suncu. Postoji područje koje kolebljivo ulazi i izlazi iz područja tame po sezonskim osnovama i pokraj ovog područja rastu biljke. Mjesec ima nekoliko ljudski stvorenih jezera na i ispod površine, a promatrani su i snimljeni oblaci u njegovoj atmosferi. Posjeduje gravitacijsko polje i čovjek može hodati na njegovoj površini bez svemirskog odjela dišući pomoću boce kisika nakon dekompresije kao i svaki ronilac. Vidio sam fotografije i neke od njih su zapravo objavljene u knjizi "We Discovered Alien Bases On The Moon" Freda Stecklinga.

1969. izbio je sukob između ljudskih i izvanzemaljskih znanstvenika u Dulce podzemnom laboratoriju. Izvanzemaljci su uzeli mnoge naše znanstvenike kao taoce. Delta snage su poslane da ih oslobode, ali nisu puno mogle protiv izvanzemaljskog oružja. 66 naših ljudi je ubijeno za vrijeme ove akcije. Kao rezultat povukli smo se sa svih projekata na najmanje dvije godine. Ubrzo je nastupilo pomirenje i ponovno smo počeli surađivati. Danas se savezništvo nastavlja.

Kada je otkriven skandal Watergate, Predsjednik Nixon je namjeravao sretno prebroditi tu oluju uvjeren da ga se ne može optužiti. Međutim, MJ 12 je imao drugačiji dnevni red. Špijunska organizacija je pravovremeno zaključila da bi sudska osuda otvorila dosjee i predočila strašnu istinu očima javnosti. Nixonu je naređeno da da ostavku. Odbio je i dogodio se prvi vojni puč u povijesti Sjedinjenih država. Joint Chefs of Staff su poslali TOP SECRET poruku zapovjednicima svih američkih vojnih snaga po čitavom svijetu. U njoj se kaže: "Nakon primitka ove poruke više nećete primati naredbe od Bijele Kuće. Potvrdite prijem." Ova poruka je poslana punih 5 dana prije Nixonovog priznanja i izjave za javnost da će podnijeti ostavku. Ja sam osobno vidio ovu poruku. Kada sam pitao svog zapovjednika što će učiniti, jer se poruka očito sukobljavala sa Ustavom, rekao mi je "Pretpostavljam da ću čekati i vidjeti da li će doći koja naredba iz Bijele Kuće i onda ću odlučiti." Nisam primijetio nikakvu komunikaciju iz Bijele Kuće, ali to ne znači da je nije bilo.

Tijekom godina u kojima se sve ovo događalo, činilo se da su Kongres i američka javnost instinktivno znali da nešto nije u redu. Kada je skandal izbio na površinu oni su skočili i svi su mislili da će se uredi "počistiti". Predsjednik Ford je organizirao Rockfellerovu komisiju da obavi posao. U stvari to je bar ono što su svi mislili. Njegova stvarna svrha je bila da obezglavi Kongres i nastavi prikrivanje. Nelson Rockfeller je vodio komisiju istražujući špijunsku zajednicu, bio je član Vijeća za vanjske odnose i bio je onaj koji je pomogao Eisenhoweru da izgradi strukturu vlasti MJ-12. Rockfeller je otkrio samo onoliko koliko je bilo potrebno da drži potjeru na udaljenosti. Bacio je nekoliko kostiju Kongresu, a prikrivanje se nastavilo kao i uvijek.

Kasnije je Senator Church vodio famozno Churchovo saslušanje. Bio je također istaknuti član Vijeća za Vanjske Odnose i samo je ponovio Rockfellerovo djelo. Ponovno je prevladalo prikrivanje. Kada je došlo do Iranskog suprotstavljanja svi su se previše uzbudili. Ponovno krivo. Usprkos planinama dokumenata koji su ukazivali na krijumčarenje droge i druga skrivena čuda, prikrivanje je ponovno prošlo. Čak se činilo da se Kongres miče sa puta kako ne bi iskopao stvari koje su ležala odmah ispod površine. Da li je Kongres možda znao čitavu istinu i nije ju htio dirati? Da li su oni bili među izabranima za Marsovu koloniju kad se Zemlja bude samouništavala?

Ne mogu početi ni ocrtavati čitavo financijsko carstvo koje je kontrolirala CIA, NSA i Vijeće za vanjske odnose koje je kontroliralo pranje novca od droge i drugih poslova tajne službe ali mogu reći nešto što znam. Količina novca je iznad svega što možete zamisliti i sakrivena je u beskrajnim mrežama banaka i kompanija. Prvo počnite tražiti u J.Henry Schroder Banking Corp., The Schroder Trust Co., Schroders Limited (London), Helbert Wagg Holdings, LTD., J.Henry Schroder - Wagg & Co., LTD, Schroder Gerbruder and Co. (Germany), Schroder Munchmeyer Hengst and Co, Castle Bank i njene holding kompanije, Asian Development Bank, i Nugan Hand mreža banaka i holding kompanija.

Naredba 092447

cooper Plan da se svi koji dođu blizu istine skrenu sa pravoga puta bio je djelo MJ-12. Plan je poznat kao Majestic Twelve. Bio je implementiran izdavanjem Eisenhowers Briefing Document-a od strane Moorea, Shandera i Friedmana. Dokument je prevara. Dokument spominje Izvršnu naredbu broj 092447., broj koji ne postoji i ako se nastavi ovakvim tempom dugo vremena neće ni postojati . Truman je pisao izvršna naređenja do 9.000, Eisenhower 10.000, Ford do 11.000, a Regan samo do 12.000. Izvršne naredbe se konstantno bilježe, kako bi se postigao kontinuitet i spriječila zbrka, bez obzira tko sjedi u Bijeloj Kući. Izvršna naredba je samo jedna od mnogih podvala u dokumentu. Za sada je plan sa traga na nekoliko godina izbacio čitavu istraživačku organizaciju što je rezultiralo trošenjem ogromne svote novca uzalud. Zbog njega je izgubljeno 16.000 $ koje je Fond For UFO Research dao Stantonu Friedmanu da istraži informacije. Mnogo tisuća sati ljudskog rada je potrošeno u traženju nečeg što ne postoji. Ako sumnjate u sposobnost tajne vlade da vas prevede žedna preko vode razmislite ponovno.

Drugi plan je na snazi i funkcionira i danas. To je plan da se pripremi javnost na mogući sukob sa izvanzemaljskom civilizacijom. Javnost se obasipa filmovima, radiom, reklamama i TV prilozima o gotovo svim aspektima prave izvanzemaljske prisutnosti. To uključuje i dobre i loše stvari. Pogledajte oko sebe i obratite malo pozornost. Izvanzemaljci namjeravaju otkriti svoju prisutnost i vlada vas priprema da ne bi bilo panike. Najgori plan je oživotvoren i funkcionira i dan danas.

Godinama su uvozili drogu i prodavali je ljudima, većinom siromašnima i manjinama. Takozvani program socijalne skrbi je pokrenut kako bi se stvorilo ovisan neradnički element našeg društva. Onda počinju ukidati programe socijalne skrbi kako bi razvili veliku kriminalnu populaciju koja nije postojala pedesetih i početkom šezdesetih. Potiču proizvodnju i uvoz smrtonosnog vojnog oružja za kriminalnu populaciju. To je učinjeno kako bi se forsirao element nesigurnosti i tako bi se Amerikanci kroz zakone o oružju dobrovoljno razoružali. Incidenti su samo ubrzali proces. Upotrebom droga i hipnoze u procesu zvanom Orion u mentalne pacijente CIA bi usađivala bolesti zbog kojih bi oni otvarali vatru na školskim igralištima i tako razbuktala anti-oružani lobby. Ovaj plan je već dobrano odmakao i funkcionira kako je predviđeno. Ovaj plan ne smije uspjeti.

Kroz val zločina koji se provlači kroz državu uvjerit će američki narod da u glavnim gradovima vlada stanje anarhije. Svoje namjere izgrađuju gotovo svaku večer na TV-u i u dnevnim novinama. Kada kroz ovu ideju pridobiju javno mnijenje, namjeravaju otkriti kako je teroristička skupina naoružana nuklearnim oružjem ušla u SAD i da namjeravaju upotrijebiti to oružje u nekom od gradova. Vlada će tada povući Ustav i proglasiti Martian Law. Tajna izvanzemaljska armija implantiranih ljudi i svi sektaši, koji se u svakom trenutku mogu okrenuti na bilo koji stranu, biti će sakupljena i odvezena u koncentracijske logore koji postoje po čitavoj zemlji. Svaki ima površinu od jedne kvadratne milje. Da li će ljudi kojima su namijenjena mjesta u logorima činiti popratne pojave robovske radne snage potrebne za svemirske kolonije? Mediji, radio, tisak, TV i kompjuterske mreže biti će nacionalizirani i prisvojeni. Svatko tko se odupre biti će odveden ili ubijen. Ovu je čitavu organizaciju isprobala Vlada i vojska 1984. pod kodnim imenom REX-84 i prošla je bez i najmanjih problema. Kada se ovo ostvari preuzimanje tajne vlade i/ili izvanzemaljaca biti će gotovo. Vaša sloboda neće biti vraćena i živjet ćete u ropstvu do kraja svog života. Bolje da se razbudite i to učinite odmah!

Phil Klass je agent CIA-e i to stoji u dokumentima koje sam vidio između 1970. i 1973.g. Jedan od njegovih je poslova bio, kao zrakoplovnog eksperta, da raskrinka sve što je imalo veze sa NLO-ima. Svi vojni zapovjednici upućeni su na njega kako bi dobili informacije kako razotkriti ili objasniti kontakte sa NLO-ima ili samo njihova viđenja javnosti i novinarima.

William Moore, Jaimie Shanders i Stanton Friedman su, možda i bez da su znali za to, bili agenti tajne vlade. Iako nam je William Moore rekao da se koristio identifikacijskom karticom Investigation Service i priznao Leeu Grahmu da je Vladin agent sumnjam u to da je znao. Lee Grahm me nazvao kući i rekao da je Moore doista to radio.

Stanton Friedman je rekao meni i mnogim drugima prije nekoliko godina da je pomagao u razvijanju nuklearnog reaktora, koji je napajao letjelicu veličine košarkaškog igrališta, koji je funkcionirao savršeno i bio potpuno "čist" a nusproizvod je bio vodik. Jedino gorivo koje se moglo koristiti u takvom motoru, čiji je nusproizvod vodik, je voda. Takvu tehnologiju u tom trenutku mogli smo dobiti samo od izvanzemaljaca. Da li i on nije ništa znao? On je bio član tima zajedno sa Morreom, Shanderom i Friedmanom i oni su proveli Majestic 12 plan za nepredviđene situacije.

U dokumentu koji sam vidio između 1970. i 1973. bila su navedena imena pojedinaca koji su trebali biti mobilizirani u slučaju prezentiranja plana Majestic 12. ti ljudi su bili poštovani od strane javnosti. Bruce Macabee, Stanton Friedman i William Moore su bili na toj listi. Činilo se da kasniji događaji nisu potvrđivali da je uključen i Bruce Macabee ali, akcije Stantona Friedmana i Williama Moorea su vrlo sumnjive.

Znam da su sve glavne organizacije za proučavanje NLO-a bile na nišanu tajnih službi kako bi se infiltrirale i kontrolirale od strane tajne vlade kao što je bio kontroliran NICAP. Smatram da su ovi napori imali uspjeha i da je vrlo moguće da su glavne publikacije koje obrađuju temu NLO-a bile kontrolirane.

Danas MJ-12 i dalje postoji i funkcionira kao i prije. Njegova struktura je ostala ista. Šestorica tvore vladu, a druga šestorica su izvršna vlast vijeća vanjskih poslova i/ili Trilaterial Comission. Glavna špijunska služba je javnosti poznata kao Senior Inteligence (SIG)

Pri završetku, najvažnije je razumjeti da Vijeće za vanjske odnose i njihov ogranak Trilaterial Council ne samo da kontroliraju, već i posjeduju ovu državu (SAD). Puno prije Drugog svjetskog rata, oni su služili samo kao pomoć u odlukama koje su se ticale Vlade Sjedinjenih država. Vijeće za vanjske odnose, Trilaterial Commission i njihovi ogranci odgovaraju Bilderburger-u. Skoro svi viši nivoi vlade i vojske zaduženi su za bilo kakve posljedice od Drugog svjetskog rata uključujući predsjednike i/ili Trilaterial Commission. Svi američki članovi Trilaterial Commission-a su bili ili jesu članovi Vijeće za vanjske odnose.

Svaka inozemna država, koja je od bilo kakve važnosti, ima svoj ogranak Vijeća za vanjske odnose, i svi inozemni članovi su u kontaktu preko Bilderburgera, zbog unapređenja njihovih uobičajenih ciljeva. Inozemni članovi Trilaterial Commission pripadaju svojoj poštovanoj organizaciji. Čak i površna istraživanja od strane neiskusnog istraživača će pokazati da članovi Trilaterial Commission-a i Vijeće za vanjske odnose kontroliraju glavne temelje, sve glavne medije i novine, najveće banke, sve glavne korporacije, više vladine organizacije, i još mnoge vitalne interese. Njihovi članovi su izabrani i zbog njihova novca i posebnih interesa koje imaju. Ne ponašaju se demokratski i ni u kom pogledu ne predstavljaju većinu SAD-a. To su ljudi koji odlučuju tko će preživjeti slijedeći holokaust, a tko ne.

The Bilderburgers, Vijeće za vanjske odnose i Trilateral Commission jesu Tajna služba i vladaju ovom državom preko MJ-12, naučne grupe, poznate kao Jason Scholars, i najviših izabranika u vladi koja se, većinom, sastoji od njihovih članova.

Kroz našu povijest izvanzemaljci su manipulirali i/ili vladali ljudskom rasom preko raznih tajnih društava, religije, magije, vještica, i okultnih stvari. Vijeće za vanjske odnose i Trilaterial Commission imaju potpunu kontrolu nad izvanzemaljskom tehnologijom i ekonomijom države. Eisenhower je bio zadnji predsjednik koji je imao potpuni uvid u problem izvanzemaljaca . Daljnjim predsjednicima je bilo rečeno samo ono što su MJ-12 i Intelligence Community željeli da znaju i, vjerujte mi, nisu im rekli istinu.

MJ-12 su pokazali svakom novom predsjedniku sliku izgubljene izvanzemaljske kulture koja traži da se obnovi, da nađu dom na ovom planetu, i da nas bombardiraju tehnološkim darovima. U nekim slučajevima, predsjedniku nije ništa rečeno. Svaki predsjednik je progutao priču, ili ju nije niti dobio. U međuvremenu, nevini ljudi su patili neizrecive užase u rukama izvanzemaljaca i ljudskih znanstvenika koji su zaduženi za takvo barbarsko istraživanje prema kojemu bi nacisti izgledali kao djeca u dopunskoj školi. Kao da to nije dovoljno, mnogi ljudi su završili kao hrana za nezasitni izvanzemaljski apetit prema biološkim enzimima, hormonalnim izlučevinama i krvi. Mnogi su ljudi oteti i osuđeni na život sa psihološkom i fizičkom štetom, doživotno. Među dokumentima sam vidio da su ljudima implantirani uređaji, čiju svrhu nisam otkrio. Vlada vjeruje da izvanzemaljci grade vojsku ljudskih implantanta koju mogu biti aktivirani i okrenuti protiv nas kad god im se prohtije. Također trebate znati da do danas nismo došli niti blizu do jednakosti s izvanzemaljcima. Da li je tehnologija vrijedna toga?

Zaključci su neizbježni:

(1) Moćna Tajna organizacija vjeruje da će, zbog našeg nemara ili Božje volje, planet Zemlja biti samouništena u bliskoj budućnosti. Ti ljudi iskreno vjeruju da rade pravu stvar u njihovim pokušajima spašavanje ljudske rase. Ironično je da su bili prisiljeni da za partnera uzmu rasu izvanzemaljaca koja je zaposlena monumentalnom borbom za preživljavanje. Napravljeni su mnogi krivi moralni i legalni kompromisi i moraju biti ispravljeni, i ljudi koji su krivi za to trebaju odgovarati za svoje postupke. Ne mogu razumjeti strah i hitnost, koji su morali biti pomoć u odluci da se to zataji javnosti. Očito, ja se ne slažem s tom odlukom. Kroz povijest su male, ali moćne, grupe ljudi smatrale da su oni sami sposobni donositi odluke koje su odlučivale o sudbinama milijuna ljudi, i oduvijek su bili u krivu. Ova velika nacija svoje postojanje duguje principima slobode i demokracije. Svim srcem vjerujem da SAD ne mogu i neće uspjeti u bilo kakvom naumu koji ignorira te principe. Trebalo bi sve obznaniti javnosti sve pojedinosti, i trebali bi, svi zajedno, nastaviti spašavati ljudsku rasu.

(2) Organizirane ljudsko/izvanzemaljske strukture su manipulirale nama, a to će rezultirati potpunim ropstvom i/ili uništenjem ljudske rase. Moramo upotrijebiti sve što je u našoj moći da zaustavimo ostvarenje toga.

(3) Vlada je obmanjena.

(4) Trenutno se događa nešto što je iznad naše mogućnosti shvaćanja. Moramo utjecati na razotkrivanje činjenica i istine, i utjecati na istinu.

Bilo kako bilo, moramo utjecati na razotkrivanje istine, bez obzira što se dogodi, sigurno ćemo to zaslužiti. Za situaciju u kojoj se nalazimo je zaslužno naše zanemarivanje koje traje već protekle 44 godine. To je naša greška i mi smo jedini koji to mogu promijeniti. Kroz nemar ili pogrešno povjerenje smo odbacili ulogu psa čuvara naše vlade. Naša vlada je sastavljena od ljudi, izabrali su je ljudi, za ljude. Nikad nije spomenuta namjera da odbacimo ulogu i mjesto našeg povjerenja stavimo u ruke šačice ljudi koji se tajno sastaju i odlučuju o našim sudbinama umjesto nas. U biti, svrha strukture naše vlade je da pazi da se takvo što ne dogodi. Da smo obavili naš posao kao građani, nikad ne bi došlo do toga. Većina nas je totalno nezainteresirana i za najbanalnije funkcije naše vlade. Odista smo postali nacija ovaca. Ovce su uvijek dovedene do pokolja. Vrijeme je da ustanemo u stilu naših predaka i da hodamo kao ljudi. Sve vas podsjećam da su europski Židovi dovedeni do krematorija, nakon što su obaviješteni; cijelo vrijeme vjerujući da činjenice ne mogu biti istinite. Kad je vanjski svijet saznao za holokaust provođen u Hitlerovoj Europi, nitko nije mogao vjerovati. Kažem vam da su Hitlerom manipulirali ovi isti izvanzemaljci.

Donio sam istinu kakvu poznam. Uopće me ne interesira što mislite o meni. Obavio sam svoju dužnost ne mareći kakva me sudbina čeka, sad mogu stati pred Stvoritelja čiste savjesti. Prvo vjerujem u Boga. Istog Boga u kojeg su moji preci vjerovali. Vjerujem u Isusa Krista i da je on moj Spasitelj. Zatim vjerujem u Ustav SAD-a kakav je napisan. Dao sam zakletvu da štitim i branim Ustav SAD-a od svih neprijatelja, stranih ili unutrašnjih, i namjeravam obistiniti tu zakletvu.

Hvala, (tu se nalazi potpis rukom na kopiji originala).
Milton William Cooper

B I B L I O G R A F I J A

-TOP SECRET Grudge/Blue Book Report #13 by Lt. Col. Friend & Dr. J. Allen Hynek -last seen at the HDQ of the Commander-in-Chief of the Pacific Fleet (CINCPACFLT)Hawaii.
-TOP SECRET/MAJIC Operation Majority - Presidental briefing document by MJ-12 - last seen at the HDQ (of above address).
-Operation Majority, Final Release by Willian Cooper - William Cooper, Fullerton,CA
-The John Lear Hypothesis by John A. Lear, Las Vegas, Nevada
-Report on Grudge/Blue Book #13 by Bill English - John A. Lear Las Vegas, Nevada
-The Larry Fenwick Interview by Tom Mickus - Tom Mickus, Canada
-The Krill Papers, Author Unknown - Publisher Unknown
-BRIEFINF DOCUMENT: OPERATION MAJESTIC TWELVE. Author Unknown - released by the research team of Moore, Shandera, and Friedman
-The Puzzle Palace by James Bamford - Houghton Mifflin, Boston
-The Wise Men Of Foreign Affairs by Robert D. Schulzinger, Columbia University Press, New York
-The Crimes of Patriots by Jonathon Kwitny - W.W. Norton, N.Y.
-The Department of Defense by C.W. Borklund, Fredrick A. Praeger, New York
-Freedom at Risk edited by Richard O. Curry - Temple University Press, Phila.
-The Armies of Ignorance by William R. Corson - The Dial Press/James Wade, N.Y.
-Nuclear Weapons and Foreign Policy by Henry Kissinger - Harper & Brothers, N.Y.
-Kissinger, Portrait of a Mind by Stephen R. Graubard - W.W. Norton & Co. N.Y.
-The Agency, The Rise and Decline of the CIA by John Ranelagh Simon & Schuster, New York
-The Rockefellers an American Dyanasty by Peter Collier & David Horowitz - Holt, Rinehart and Winston, New York
-Breaking Cover by Bill Gulley with mary Ellen Reese - Simon & Schuster, N.Y.
-Precious Statecraft by Michael A. Ledeen - Charles Scribner & Sons, N.Y.
-The Rockefeller Inheritance by Alvin Moscow - Doubleday & Co., N.Y.
-Imperial Brain Trust, The Council on Foreign Relations & United States Foreign Policy by Lawrence H. Shoup & William Minter
- Monthly Review Press, N.Y.
-The Wise Men by Walter Isaacson & Evan Thomas - Simon & Schuster, N.Y.
-Government Involvement in the UFO Cover-up: Chronology by Pea Research - Pea Research, Ca
-The Matrix by Valdamar Valerian - Arcturus Book Service. My copy does not have an address or state.
-Communion by Whitley Streiber - Avon, N.Y.
-The UFO Abductors by Brad Steiger - Berkley Books, N.Y.
-Extra-Terrestrials Among Us by George C. Andrews - Llewellyn Publications, St. Paul Mn
-A Brief History of Time, From the Big Bang to Black Holes by Stephen W. Hawkings- Bantam Books, N.Y.
-UFO (magazine several issues since Spring 1988) Edited by Vickie Cooper and Sherie Stark - Published by California UFO, Los Angeles, Ca
-The Crash at Aztec by William Stienman - William Stienman, La Mirada, Ca

Vlastitim istraživanjima su mi pomogli John Leara, Linde Howe Bill English, William Stienman, Paul Sheppard, Roger Scherrer, Don Ecker, Tal LaVesque, Leonard Stringfield, Ron Regehr, izvorima koji moraju ostati neimenovani, i mnogi drugi koji su slobodno podijelili rezultate njihovog truda sa mnom. Svima vam najiskrenije zahvaljujem.

(potpis rukom) William Cooper

FOTO: NASA

preuzeto sa borja.org

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno