Utorak 7 Prosinac 2021

Pretraga

Tajna društva

Nacisti u USA (Nazis in the U.S.)

30 Stu 2010
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bush, nacistička, njemačka Postoji mnogo zbrke oko proučavanja Hitlerovog porodičnog stabla. Adolfov otac, Alojz Hitler (Alois Hitler), bio je nezakoniti sin Marije Ane Šiklgruber (Maria Anna Schiklgruber). Pretpostavlja se da je otac Alojza Hitlera bio Johan Georg Hidler (Johan Georg Hiedler)... Alojz, međutim, nije bio priznat od strane oca, tako da je nosio majčino prezime sve do svoje četrdesete godine, kada ga je promjenio u Hitler. Serija čudnih događaja prije Hitlerovog rođenja daje mnogo materijala za razne špekulacije. Postoje mnogi koji sumnjaju u to da je Johan Georg Hidler bio Alojzov otac. Tisen (Thyssen) i Kohler (Koehler), na primjer, tvrde da je austrijski kancelar Dolfus (Dolfuss) dao nalog svojoj policiji da sprovede temeljnu istragu o Hitlerovoj porodici. Rezultat ove istrage bio je tajni dokument u kojem se dokazuje da je Marija Ana Šiklgruber, u vrijeme kada je ostala trudna, živjela u Beču. Tada je bila zaposlena kao služavka u domu barona Rotšilda. Kada je njena porodica otkrila trudnoću, odmah ju je poslala kući, u Špital, gde je Alojz i bio rođen....

H10Nacističku Njemačku je financirala porodica Rotšild preko američkog ogranka I. G. Farben u čijem upravnom odboru je bio Pol Varburg dok je njegov brat Maks Varburg bio direktor njemačkog I. G. Farbena. Varburg je kao suvlasnik američke banke Kun, Lemb i komp. vodio tri razgovora sa Adolfom Hitlerom po nalogu porodice Rotšild i američkih financijera nacističke partije, Engleske banke i naftnih kompanija. Nacistički kartel I. G. Farben zapravo je bio dio Standard Oila (danas Eksona) koji je bio u vlasništvu porodice Rokfeler. I. G. Farben je, između ostalog, proizvodio plin Ciklon B koji je korišten u koncentracionim logorima za holokaust. Porodica Rotšild je kontrolirala i sve novine i časopise u Njemačkoj u Prvom i Drugom svetskom ratu. Advokatska firma braće Dals, Alena i Džona Fostera, Saliven i Kromvel , upravljala je američkim djelatnostima nacističkog kartela I. G. Farben. Financijer nacističke Njemačke, Fric Tisen, upoznao je Alena V. Dalsa sa Adolfom Hitlerom prije negoli što je Hitler došao na vlast u Nemačkoj. Pošto je Hitler postao kancelar, Džon Foster Dals je po nalogu Rotšildovih otputovao u Njemačku da bi osigurao financijsku podršku za nacističku Njemačku. Nakon Drugog svetskog rata, Džon Foster Dals je postao ministar vanjskih poslova u vladi Ajzenhauera (1953-1959), a njegov brat Alen V. Dals unaprijeđen je na mjesto direktora CIA (1953-1961).
U okviru projekata Spajalica, Svitanje i Naoblačenje 1945. godine je veliki broj nacista dobio novi identitet u Sjedinjenim državama. Na osnovu sporazuma koji je Alen V. Dals, iluminat i naredni šef CIA (1953-1961), sklopio sa obaveštajnom službom nacističke

 

H101 Njemačke, omogućeno je da 1947. godine skoro polovinu osoblja u CIA čine nacistički oficiri SS-a, koji su zapravo i osnovali NSA u Sjedinjenim državama. Verner fon Braun je u novoj domovini radio na raketnom programu, a Helga Laroš, žena Lindona Laroša, na programu kontrole uma u vojnoj bazi na Floridi. U programima kontrole uma upotrebljavane su sintetičke droge (npr. ketamin), elektrošokovi, višestruka silovanja i mučenja, te hipnotičke indukcije radi stvaranja dvostrukih ličnosti pri čemu je indukovana ličnost obično bila sa njemačkim identitetom, a sa ciljem stvaranja robova za seksualne orgije, obaveštajni rad, prijenos droge i atentate. Programi kontrole uma su zapravo sastavni dio sotonističkih kultova unutar američke vojske, CIA i FBI.
Prema svjedočenju Pola Bonačija i Leri Kinga koji je postao član sotonističke sekte krajem 80-tih godina XX stoleća, u sotonističkim kultovima američke vojske, CIA i FBI prinose se i ljudske žrtve u ritualima kasapljenja dječaka i djevojčica kada se pije njihova krv, krv ubijene žrtve.

 

 

Skulls_pol_pot

 

Pol Bonači je o sotonističkim ritualnim žrtvovanjima ljudi i projektu Monarh svedočio pred istražnim sudom države Nebraske, a njegovo svjedočenje je potvrdila i dr Densen Gerber. Ketlin Sorensen je kroz razgovor sa djevojčicama Neli i Kimberli Veb, koje su bile žrtve seksualnih zloupotreba i sotonističkih kultova, saznala ne samo o seksualnom maltretiranju djece, već i o uvođenju djece u sotonističke rituale žrtvovanja djece. Ona je o tome svjedočila na kršćanskoj TV 1989. godine, a ubrzo nakon toga, u listopadu 1989. godine, poginula je u prometnoj nesreći. Ted Gunderson, bivši pripadnik FBI, je nakon provedene istrage došao do zaključka da je riječ o ubojstvu Ketlin Sorensen zbog toga što je razotkrila sotonistička ritualna krvna žrtvovanja djece i ljudi.

 

adolf, hitler, sotonizam, u, americi, nacizam

O autoru
Author: Toni BlaževićEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno