Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

NLO IZNAD JAPANA PRIJE POTRESA

15 Ožu 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 nlo 

 

Neposredno prije katastrofalnog potresa koji je zadesio Japan, diljem zemlje zabilježeno je više NLO-a. Neki su se pojavili iznad Tokija, a neki i iznad vulkana koji je nakon potresa postao aktivan.

Mnogi već dugo vremena bilježe povezanost pojavljivanja NLO-a iznad područja koje pogađaju katastrofe. Ono što su zaključili na temelju svojih proučavanja, ili barem tako tvrde, jest da se NLO-i redovito pojavljuju na mjestima koje će zadesiti neka pridoda katastrofa.

Naravno, protuargument bi mogao biti da se u zadnje vrijeme pojavljuju svuda po svijetu pa je logično da se tu i tamo slučajno pojave i na mjestu koje će pogoditi potres.

No, tko smo mi da sudimo ovako uzbudljivim teorijama koje bi mogle imati sudbonosne posljedice po ljudsku vrstu, iako još uvijek ne znamo jesu li NLO-i izvanzemaljske letjelice, lomovi svjetlosti ili neka druga razočaravajuća pojava.

Kada napokon i saznamo što su, tek tada ćemo moći pokušati odgonetavati koji je njihov motiv i naslađuju li se ljudskom nevoljom, izazivaju li je ili ju pak pokušavaju sankcionirati.

Do tada je sve što nam preostaje nagađanje, a kako bi nastavili ovu potragu za odgovorima predstavljamo vam nekoliko snimki NLO-a zabilježenih uoči potresa i ponovne erupcije vulkana Sakurajima:

 

Linkovi za video

 

izvor

www.net.hr

 

nlo,japan,potres,erupcija,vulkan

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno