Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

EZEKIJELOV KOTAC ILI NLO ILI ...

19 Ožu 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 EZEHIJEL 

Iz snimke, koju je negdje iznad Poljske snimio francuski turist, na žalost ne možemo razaznati točni oblik letjelice s obzirom da ga stalno mijenja. Ono što znamo jest da na snimci nije ptica niti avion, a pod pretpostavkom da nije niti Superman, što bi onda snimljeni objekt mogao biti?

Oni koji su snimci odlučili posvetiti mnogo vremena procjenjuju da objekt nalikuje već viđenim NLO-ima. Iako ne znaju mijenja li zbilja oblik ili samo raspored svjetla, smatraju da se može usporediti s mitskim objektom opisanim u biblijskoj knjizi proroka Ezekiela.

Tijekom godina mnogi su objekti nalikovali upravo na 'Ezekielov kotač', pa ne čudi da su NLO entuzijasti usvojili objekt opisan u Bibliji kao dokaz postojanja izvanzemaljaca koji su stupili u kontakt s ljudima.

Kako god da bilo, u snimci možemo posvjedočiti svijetlećem objektu snimljenom po danu kako se polagano kreće nebom, a u jednom trenutku i sakrije iza oblaka.

Ako mislite da možete odgonetnuti narav objekta, svakako se okušajte i obrazložite nam svoju teoriju. Materijal za diskusiju možete pogledati .

LINK ZA VIDEO

 

AKO IMATE BIBLIJU PRI RUCI ZASTO NEBI PROCITALI PRVO POGLAVLJE KNJIGE O EZEKIJELU

OPISUJE DISKOIDNU LETJELICU ILI UPROSCENI NAZIV NLO,A OPET JEH.SVJEDOCI KAZU DA OPISUJE NEBESKU ILI BOZJU ORGANIZACIJU A IZA TIH NAZIVA KRIJE SE SVEMIRSKA INTELIGENCIJA

 

 

ezekijel,kotac,nlo,turisti,oblak

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno