Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Tajna društva

TAJNA NOČNOG NEBA

29 Tra 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
  tajna

Kakve to tajne skriva noćno nebo?Snimka navodno nastala 26. travnja oko jedan sat u noći prikazuje zanimljivu pojavu na nebu iznad Denvera u Coloradu. Snimatelj koristi opremu za noćno snimanje kako bi 'uhvatio' svjetlost, inače slabo vidljivih zvijezda i ostalih zanimljivosti koje obitavaju na noćnom nebu.

Iako autor snimke nije siguran što je to točni snimio, vjeruje da je riječ o nečemu vrlo posebnome. Uspio je uloviti objekt koji se inače kreće sasvim nečujno i sa sasvim prigušenim svjetlima.

Zanimljiva snimka odmah je obišla svijet, a spekulacije o objektu sa snimke ne prestaju. Slični duguljasti NLO-i već su viđeni, a brzina kojom se kreću i svjetlosni trag kojeg ostavljaju, a koji je gotovo posve nevidljiv, čine ovu vrstu NLO-a jednom od najrjeđih.

Naravno, takav zaključak se temelji na subjektivnim procjenama stručnjaka za NLO-e. S obzirom na to koliko je teško zamijetiti i snimiti ovakav leteći objekt, moguće je da je zapravo uobičajena ili česta pojava koja se teško može uhvatiti kamerom ili okom.

Odgovor na pitanje o kakvom se točno objektu radi morat ćemo pričekati, a do tada možemo pokušati oblikovati vlastite teorije. Snimku noćne jurilice pogledajte ovdje:link za videohttp://www.coasttocoastam.com/videos/?uri=channels/348541/1312600napisao

K.L.Preuzeto sa

www.net.hr

zanimljiva,snimka,obisla,svijet,spekulacijeO autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno