Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Tajna društva

ĐAVOLJI TROKUT

30 Tra 2011
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
     bermuda

ĐAVOLJA GROBLJA, ĐAVOLJI TROKUTI, TROKUTI SMRTI. >>>Rešetke Zemlje

 

Bermudski trokut, Đavolji trokut kod Japana, Uskršnji otok, samo su neki od tih "Đavoljih groblja". Na tim mjestima događaju se neobjašnjive stvari poput potpunog nestajanja brodova, aviona i tome slično. Samo u Bermudskom trokutu život je izgubilo negdje oko 8000 ljudi. No što ako se svi ti "trokuti" mogu međusobno povezati? Ivan P. Sanderson je dokazao da mogu, tako smo dobili "rešetke Zemlje".

 


Niz znanstvenika je radilo na modelu rešetke Zemlje, no prvi je bio kako sam već kazao Ivan P. Sanderson, koji je pronašao kako postoji dvanaest "Đavoljih groblja" širom svijeta međusobno geometrijski razmještenih. Najpoznatije je "Bermudski trokut"; drugo je poznato kao Đavolje more istočno od Japana. Javljalo se mnogo puta o dilataciji vremena i prostora, što je bilo popraćeno prestankom rada kompasa, mjerača visine, pojavom umjetnih horizonata, gubitkom radio kontakta, te drugim čudnim fenomenima, koje su iskusili mnogi piloti aviona, leteći nad Bermudskim trokutom. Bilo je izvješća o avionima koji su po dolasku pokazivali znakove putovanja kroz drugu vremensku zonu, jer su svi satovi na letjelici kasnili točno za isti interval! Ivan P. Sanderson je uočio kako postoji pet "Đavoljih groblja" u sjevernoj femisferi, pet u Južnoj i dva na polovima, ukupno dvanajst koja tvore točno vrhove ikosahedrona!

Tri ruska znanstvenika, Nikolai Goncharov, Vyacheslav Morozov i Valery Makarov (ljudima su izrazito simpatična njihova imena), oni su napravili slijedeći korak u konstruiranju rešetke Zemlje. Počevši od Sanderson-ovog rada, dodali su dodekahedron mustri rešetke. Rešetka Zemlje je bila ekstenzivno studirana i pokazuje mnoge začuđujuće činjenice, jer savršeno iscrtava oblike kontinenata, planinske lance, tektonske frakture u Zamljinoj kori, grebene na dnu oceana, mjesta vulkana, te mustre struja oceana. Svi ti geološki učinci i još mnogo toga se može preslikati na rešetku Zemlje. Mustra rešetke Zemlje se pridružuje torzijskim valovima, koji vrtložno ulaze u Zemlju. Iako su torzijski valovi vrlo sičušni, kolektivno postaju vrlo jaki i sposobni su kreirati stvarne geološke učinke koji su prepoznatljivi na kori naše Zemlje.

"Đavolja groblja " su smještena na vrhovima ikosahedrona rešetke Zemlje. Na tim se mjestima mogu dogoditi abnormalni vrtlozi tijekom rijetkih interplanetarnih podešavanja unutar našeg Sučevog sustava. Prema David Wilcock-u različite gustoće etera u svemiru kreiraju mnoge različite fizikalne dimenzije. U osnovi postoji osam dimenzija koje su povezane s oktavom; međutim svaka od tih dimenzija može opet imati svojih osam pod-dimenzija. Ta podjela može se nastavljati neograničeno dajući beskonačne dimenzije unutar našeg svemira.

Misteriozni nestanak aviona i brodova u Bermudskom trokutu bez ostavljanja bilo kakvih olupina se može objasniti tim vremenskim i prostornim izobličavajućim vrtlozima na vrhovima ikosahedrona. Avioni i brodovi su bukvalno nestali u drugoj dimenziji.

Danas se o ovoj temi jako malo priča, no Atlantida.hr pokušava zaviriti i u ovaj misteri planeta Zemlje, te "rešetke Zemlje" ne mogu biti tek puka slučajnost. Rešetke su jednostavno dokazive i savršeno geometriski posložene, rešetke zasigurno imaju svoju ulogu u životu našeg planeta. Sigurno se sve o tome zna i na najvećim političkim razinama, zašto se o tome šuti, kome je u interesu to prešutjeti....

 

>>>više o ovoj temi možete pronaći na: http://www.soulsofdistortion.nl/croatian/SODA_toc.html <<<

PREUZETO SA

 

www.atlantidahr.blog.hr

 

bermudski,davolji,trokut,uskrsnji,groblja

 

 

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno