Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

''Teorije'' zavjere

Čovjek koji je htio previše znati!

10 Ruj 2016
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

jfk

Novootkriveno pismo koje je pisao JFK tadašnjem šefu CIA-e otkriva da je zahtjevao na uvid najtajnije dokumente o NLO-ima samo deset dana prije nego što je ubijen.
Tajni dopis jedan je od dva pisana dokumenta JFK-a u kojim traži informacije o paranormalnim događajima, a napisana su 12.studenog 1963. godine, a koje sad daje CIA po prvi put na javni uvid.
Autor William Lester zatražio je te dokumente na uvid po Zakonu o pravu na pristup informacijama, a u sklopu istraživanja za njegovu novu knjigu Proslava slobode: JFK i nove granice.
Atentat: Da li je JFK ubijen da ne bi otkrio istinu o vanzemaljcima?


Predsjednikov interes za NLO-e neposredno prije smrti je gorivo koje hrani mnoge teoretičare zavjera, kao i nas da se uistinu nešto događa i da stvarno postoji globalna zavjera o vanzemaljcima i njihovoj prisutnosti među nama.

ScreenHunter 1404 Mar. 20 18.11
U drugom dopisu, upučenom direktoru NASA-e predsjednik izražava želju za suradnjom sa zemljama sada bivšeg Sovjetskog Saveza na međusobnim svemirskim aktivnostima.
Predhodni dokumenti su pušteni u javnost zahvaljujući Zakonu o pravo na pristup informacijama, profesoru Williamu Lesteru kao dio istraživanja za spomenutu knjigu o JFK-u.
Autor navodi da je interes za NLO fenomenom mogao biti potaknut tada vrlo napetim odnosima sa Sovjetima.
Jedna od njegovih glavnih briga je bila ta što su NLO-e mogli vidjeti i Sovjeti, baš kao i Ameri. Postojala je opravdana bojazan, da bi Sovjeti mogli neko od tih viđenja protumačiti kao špijuniranje ili tko zna što, mogli su te pojave klasificirati kao Američku naprednu tehnologiju i proglasiti rat. bilo je to u vrijeme kad je bila dovoljna i samo jedna mala iskrica da zapali požar u kojem bi čitava planeta izgorila. Mi sad vjerojatno nebi ni postojali ni pisali o ovoj temi.

jfk1
To je možda bio jedan od glavnih okidaća u glavi JFK-a da javno obznani "bliske susrete" i podjeli sa svjetom sve što su Ameri tada znali o NLO tehnologiji. Naravno da nije mogao preživjeti, jer svijet onda, a bogme ni dan danas nije spreman za istinu.
No, teoretičari zavjera rekli su da se ovdje radi o jako zanimljivim "spornim"dokumentima sa nadimkom "Spaljeni dopis", za koje se tvrdi da ih je autor primio 1990.

jfk2
Dokument je u ruke dobio NLO lovac Timothy Cooper negdje u 1999 preko neimenovanog izvora iz vrha CIA-e i nazvan je "Spaljenim dokumentom", ali to nikad nije potvrđeno. Ostalo je samo na tvrdnji spomenutog Timothy Coopera.
U tom "Spaljenom dokumentu" direktor CIA-e je navodno napisao da je JFK napravio neke upite u vezi aktivnosti CIA-e, što je nedopustivo. U noti upučenoj s dokumentom, izvor je rekao da je radio za CIA-u između 1960. i 1974.godine i da je taj sporni dopis izvukao iz vatrekada je agencija naredila da se unište svi najosjetljiviji dokumenti o NLO problematici.

jfk3
Nedatirani dopis sadrži referencu na "Lancera", što je bilo kodno ime za predsjednika SAD-a u Tajnoj službi. Na prvoj stranici ravnatelj Središnje obavještajne agencije je napisao:"Kao što sigurno znate, Lancer je napravio neke upite vezane uz naše aktivnosti, što nikako ne možemo dopustiti. Molim Vas da pošaljete svoje stavove najkasnije u listopadu. Vaš odgovor na ovo pitanje je presudan za nastavak grupe".
Sadašnji vlasnik "Spaljenog" dopisa, koji ga je kupio 2001. od Timothy Coopera za AOL News je izjavio da taj dokument neosporivo dokazuje da je JFK stvarno uputio zahtjev za uvidom u dokumente CIA-e, što ga je na kraju koštalo glave.
NLO istraživač Robert Wood je rekao da je testirao papir, tintu, vodeni žig kao i font kojim je pisan i bez problema je datiran u to vrijeme za kad se tvrdi da je nastao.

izvor: http://www.veteranstoday.com/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno