Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

''Teorije'' zavjere

David Icke: Obama je lažov, najgora kriza tek dolazi!

09 Srp 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

david, icke, u, zagrebu, financijska, kriza'Najgori dio krize tek nas čeka, a tada države više neće imati sredstava za pomoć gospodarstvu', zaključak je Davida Icke-a, jednog od najpoznatijih teoretičara zavjere.

Icke tvrdi da iza financijske krize stoje Iluminati, koji će dovesti do potpunog sloma gospodarstva, kako bi opravdali još veću centralizaciju moći, koja im je cilj. Naime, Icke, koji kao najveće među Iluminatima spominje Henry Kissingera i bankarsku obitelj Rotchild, a tvrdi da je cilj moćnika osnovati svjetsku vladu, uvesti svjetsku valutu i organizirati centralnu svjetsku banku. Treća faza sloma svjetskog gospodarstva bit će izazvana tek nakon plasiranja ukupnih predviđenih sredstava iz fondova za spas financijskog sustava u banke. Tako će države ostati bez mogućnosti da pomognu nacionalnim gospodarstvima i morat će prihvatiti ideju o dodatnoj centralizaciji.

Među kompanijama koje kontroliraju Iluminati spomenuo je Goldman Sachs, propalog diva Lehman Brothers, ali i talijanskog Alfa Romea.

Barack Obama je obični lažljivac


Dokaz jake prisutnosti članova tajnog društva u administraciji Baracka Obame, Icke je argumentirao angažmanom Kissingera na poziciji savjetnika za nacionalnu sigurnost te Larry Summersa i Rahm Emanuela, koje naziva očitim cionistima.

Barack Obama za Ickea je obični lažljivac i 'expose' politike pravih moćnika.

'Da je lažov dokazao je u prvim potezima nakon dolaska na vlast, a smiješno je povjerovati da bi netko s ceste mogao prikupiti najveću svotu novca ikada prikupljenu u utrci za američkog predsjednika', kazao je Icke na sedmosatnom predavanju kojeg je održao u Zagrebu.

I on, poput mnogih, vjeruje da je na prošlogodišnjem sastanku Bilderberg kluba odlučeno da Barack Obama mora biti izabran za predsjednika Amerike. Prisustvo Timothy Geithnera i Larryja Summersa na ovogodišnjoj konvenciji tajne organizacije za Ickea je argument njihove uloge kontrolora američkog predsjednika, kojeg između ostalog naziva marionetom moćnika. Naime, sredinom svibnja održan je godišnji sastanak Bilderberg kluba u Ateni, na kojeg kao i obično novinari nisu imali pristup, s obzirom da je mjesto održavanja bilo osigurano blokadom kopnenog, morskog i zračnog pristupa.

Icke, u kritici svjetskog poretka naglašava da je moć koncentrirana u ruke nekolicine, koji upravljaju događajima i konstruiraju svijet na 'hladnokrvan način lišen osjećaja empatije'.

Poznati predavač, u Zagrebu je dva dana uzastopno napunio dvoranu Studentskog centra, a jedna od njegovih najpoznatijih teza jest da svijet nije materijalan, već tek skup holograma koje projicira ljudski mozak programiran da u njega vjeruje. Icke vjeruje i u 'rasu vladajućih', koji su nastali genetskom manipulacijom i miješanjem reptilskih i ljudskih jedinki. Tu teoriju argumentira brojnim prikazima reptila u interakciji s ljudima, tijekom čitave povijesti čovječanstva, kao i njihovom snažnom prisutnošću u religijskoj simbolici.

 

najgori, dio, financijske, krize, tek, dolazi

izvor: s.seebiz.eu

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno