Petak 24 Ožujak 2023
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

Posljedice NLO-a u njemačkoj

18 Ožu 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Tajnu oštećene turbine njemački su forenzičari istraživali više od mjesec dana, te su najavili da će uskoro objaviti rezultat. Svi koji su uvjereni da izvanzemaljci postoje nadaju se revoluciji.
turbina
Njemački forenzičari su najavili da će do kraja tjedna napokon otkriti rezultate istraživanja prve misterije u 2009. godini – je li se doista svemirski brod sudario s vjetrenjačom u Conisholmeu.

Podsjetimo, početkom siječnja u tom engleskom mjestašcu na farmi vjetrenjača pronađena je potpuno uništena turbina, što ne bi izazvalo toliku pažnju da deseci stanovnika pred samo jutro nisu svjedočili neobičnom blještavom svjetlu na nebu iznad farme.   kliknite na read more...To je, naravno, odmah potaknulo sumnje da se s turbinom sudario NLO, a priča je narednih dana silno zainteresirala i medije.

Do danas je postavljeno nekoliko teorija što se moglo dogoditi, no onu najprihvatljiviju je pobio proizvođač.

Naime najlogičnijim se činilo da je turbina popustila pod pritiskom leda, no u međuvremenu je potvrđeno da krila turbine u sebi imaju senzore koji isključuju stroj ukoliko otkriju da mu prijeti opasnost.

Nagađalo se i o udaru groma, vojnim vježbama, no službeno će objašnjenje stići iz Njemačke. Pitanje je tek – koliko je realno vjerovati da će nam reći: "Taj predmet nije uništilo ništa znano čovjeku", ako je to doista zaključak?

nlo, iznad, njemačke, vanzemaljci, u, njemačkoj


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno