Petak 24 Ožujak 2023

Pretraga

NLO iznad Biokova

02 Srp 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo iznad hrvatskeStruktura NLO-a snimljena na mjestu gdje su i ranije često viđane čudne pojave na nebu ima oblik starinskog vojnog šljema, na vrhu mu je kupola, ispod nje je obruč pod kojim je manja kupolica.
Skidajući sa svog digitalnog foto aparata slike koje je prije nekoliko dana snimio na izletu na Biokovu, naš čitatelj Dalmacijanewsa Stipan K. zaprepastio se kad je na nekoliko fotografija ugledao čudan oblik na nebu i pomislio, "gle, i ne znajući uhvatio sam NLO".

- Prizor koji sam ugledao zumirao sam u računalu i podsjetio me baš na nepoznate leteće objekte kakvi su najčešće prijavljivani i na kakve sam nailazio u knjigama i na web stranicama koje se bave tom problematikom – kaže naš čitatelj.
Struktura NLO-a snimljenog nad Biokovom, između tunela Turije i Raštana Donjih gdje su i ranije često viđane čudne pojave na nebu, je zanimljiva. Ima oblik starinskog vojnog šljema, na vrhu mu je kupola, ispod nje je obruč pod kojim se nalazi i jedna manja kupolica, tumači vlasnik fotografija koje je snimio aparatom marke Olympus FE 360.

NLO se vidi na dvije fotografije snimljene u razmaku od deset minuta i udaljenosti između dvije lokacije od tri ili četiri kilometra.

"Prvu sliku napravio sam snimajući panoramu Biokova dolazeći iz pravca Vrgorca prema Zagvozdu, a druga, zumirana, uhvaćena je ispod tunela Turije", objašnjava snimatelj Stipan.

U blizini viđeni i krugovi u žitu

Zanimljivo, priča nam on, na tom području bilo je i jako puno viđenja NLO-a na nebu, ali i pojava krugova u žitu.

"Pastiri su pričali kako ovce nisu htjele pasti travu na tim lokacijama i bojale su se uopće prilaziti tim mjestima", ispričao Stipan za Dalmacijanews.
O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno