Petak 24 Ožujak 2023

Pretraga

EKSKLUZIVA - Viđen NLO kod Siska

09 Kol 2009
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

viđen, nlo, kod, siska, sisački, nloVijest koja je stigla upravo, jedan naš cijenjeni čitatelj (mister x) prijavio je viđenje nlo-a u blizini Siska, o cijelome je događaju napisao slijedeće:  ''... ... sinoć isto iznad Siska oko 23:20(8.8.2009.) također su primjećena 14 narančastih svjetala koji su se sporo kretali nebom oko 3-4 minute i onda su počela izbljeđivati i na kraju su nestala... nadam se da ih je još netko primjetio....''

U nadi da je još netko vidio isto to, molim Vas da mi javite što prije kako bi detaljnije izvjestili o slučaju.

 

Evo jedne snimke iz SAD-a koja bi mogla bit slična sa našim slučajem:

 

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno