Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Ptica srušila Zrakoplov "Sudnjeg dana"

22 Lis 2019
(Reading time: 3 - 5 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U ovim vremenima kada se čini da se riječ "sudnji dan" češće koristi u glavnim medijima nego u distopijskim romanima, dobro je znati da američka vojska ima opremu za sudnji dan dizajniranu da preživi veliki holokaust i pomogne nekolicini očajnih ljudi po svijetu koji se drznu preživjeti taj masovni holokaust.
To je istina ... osim ako holokaust ne prouzrokuje ptica.
Čekaj, što?

e6b

"Mračna svrha zrakoplova tipa E-6 je održavanje komunikacije između američkih zapovjednih lanaca i američkih nuklearnih snaga, čak i ako su na tlu zapovjedna središta potpuno uništena neprijateljskim udarom. Drugim riječima, možete odsiječi glavu američkim nuklearnim snagama, ali tijelo će vas i dalje progoniti ovim zrakoplovom specijalno dizajniranim da preživi nuklearni rat." Tako barem kaže teorija, no u praksi je situacija mrvicu drugačija ...
Američki nacionalni interes stavlja zrakoplov Mercury E-6 temeljen na Boeingu 707-320 na pijedestal. Iako izvana izgleda kao i svaki drugi Boeing 707-320, dobro ne baš potpuno isto, ali jako slično, iznutra svaka sličnost prestaje. U unutrašnjosti nema ama baš ničega što bi vas podsiječalo na konvencionalne zrakoplove, jer mu primarna misija ni nije prevoz putnika, več održavanje TACAMO sustava(TAke Charge And Move Out) - sigurnosne veze između nacionalnog zapovjednog centra i preživjelog osoblja sposobnog lansirati nuklearne projektile koji su preživjeli udar. Stacioniran u zrakoplovnoj bazi Thinker u Oklahomi koja je baza zračne podrške oružanim snagama SAD-a. 16 letjelica je stacionirano tamo i koriste radio stanice izuzetno niske frekvencije dok neprekidno lete na velikim nadmorskim visinama. Po dostupnoj dokumentaciji koliko sam shvatio sa njih visi neka vrsta sajle koja glumi žičanu antenu dugačka čak 9 kilometara, a pomoću koje mogu komunicirati sa savezničkim snagama diljem svijeta - čak i sa nuklearno-balističkim podmornicama koje se kriju duboko pod vodom i koje se nalaze tisučama kilometara daleko. Dizajnirani su za opstanak te čak mogu i podnjeti elektromagnetni impuls kada se nuklearno oružje detonira ispod njih!

Ali ne i na udar ptice!

"Strastvena ptica pogodila je jedan od 4 motora kada je avion slijetao 2. listopada, privremeno ga je prizemljila i nanjela štetu od najmanje dva milijuna dolara. Tako je barem rekao Tim Boulay, direktor za komunikacije u Odjeljenju zrakoplovnog centra Mornaričkog ratnog zrakoplova, za Washington Post u četvrtak e-poštom. " Ja mu vjerujem na riječ, do sada nije lagao :)

guske084184

Ups. Washington Post javlja da je E-6B Merkur izvodio relativno standardni "touch-and-go" manevar (kratak dodir i uzlijetanje bez zaustavljanja) na pomorskoj stanici Patuxent River u pomorskoj zračnoj luci St. Mary's, Maryland, kada se ptica zabila u jedan od 4 motora. Izdana je hitna zapovjed za slijetanje gdje je onda utvrđeno da je šteta nastala na zrakoplovu velika i da bez zamijene motora ne može ponovno uzletjeti. Popravak? Dve milje dolara! Pitam se ako ikad dođe, nedaj Bože do nuklearnog holokausta, tko će pobogu odobriti popravak od dve milje dolara?

No tu se priča pogoršava.

"Incident je mornarički sigurnosni centar klasificirao kao nesreću klase A, što se također odnosi na slučajeve koji rezultiraju uništavanjem zrakoplova, smrću pilota ili trajnom invalidnošću."

Srećom, nije bilo smrti ili trajnih oštećenja uzrokovanih ptičjim udarom, a E-6 je na kraju popravljen. Dobro je da se ovakvi incidenti koji uključuju našu posljednju nadu u preživljavanje nuklearnog holokausta ili bilo čega sličnog, kao udara kometa, ne događaju prečesto? Jel da?
"Mornarički zrakoplov osmišljen kako bi držao američke i svijetske vođe povezane tijekom nuklearnog rata oštećen je tijekom izvlačenja iz hangara u zrakoplovnoj bazi Tinker u Oklahomi početkom ovog mjeseca, potvrdili su u srijedu dužnosnici. Vertikalni stabilizator E-6B Mercuryja udario je u hangar tijekom rutinskog kretanja 7. veljače, prema Mornaričkom sigurnosnom centru. Sigurnosni centar nesreću je označio kao nesreću klase A, koja uključuje štetu od dva milijuna dolara ili više. "

e6be
- ova se nesreča dogodila prije samo osam mjeseci kada su NAVY times izvjestile da zrakoplov tipa E-6 pretrpio nesreču tijekom rutinskog izvlačenja iz hangara, koja je također oklasificirano kao nesreća tipa A, što znači minimalno dve milje, a možda i više dolara. Wow, ameri, pa kaj radite sa opremom?

Jeste li sigurni da se ovakove nesreće ne događaju prečesto? NISAM!

"Budući da piloti i posade koriste isti zračni prostor na malim nadmorskim visinama kao i velike koncentracije ptica, prevencija napada ptica ozbiljno zabrinjava vojsku."
Izjava Ministarstva obrane u Washington Postu opisala je kako vojska pokušava spriječiti napade ptica Sudnjeg dana - mijenjanjem staništa i odstranjenjem ptica od pista i proučavanjem kretanja ptica u blizini ruta za trening. Kao rezultat toga, mornarica kaže kako je u posljednjem desetljeću bilo samo pet udara ptica klase A, a samo dva koja su uključivala Merkur avion E-6B. To zvuči utješno ... ako ne uzmete u obzir činjenicu da nakon nuklearnog holokausta, neće biti nikoga tko će otjerati ptice s piste ili proučavati njihova staništa. Najbolje čemu se možemo nadati je da nuklearni holokaust ubija i ptice.

Nadajmo se samo da u slučaju niklearnog holokausta neki žohari neće mutirati ko u Falloutu na veličinu gusaka, jer nam očito neće imati tko pomoći, čak i ako preživimo!

Izvor:
https://mysteriousuniverse.org/2019/10/doomsday-plane-doomed-by-bird/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno