Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

"NLO" prikazan na kineskoj izložbi vojnih helikoptera

13 Lis 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Iako se čini da je američka vlada preokupirana carinama na konvencionalnu kinesku robu, netko mora stalno paziti na buduće proizvode te zemlje. Zašto? Pa, zbog jedne jedine stvari ... to je Kina, zemlja koja je postavila svoj rover na drugu stranu mjeseca. Kad ta zemlja otkrije leteći tanjur i nazove ga recimo super super velika bijela psina ... hoće li biti prekasno?

chinaflyinsaucer1

"Prema objavljenim tehničkim podacima, helikopter "Super Great White Shark" može prevoziti dva člana posade, duljine je 7,6 metara, visine 2,85 metara, promjera rotora 4,9 metara, maksimalne težine uzlijetanja od 6 tona, i maksimalna brzina letenja 650 na sat. Plafon leta mu je na 6 kilometara visine"
Kineski izvor vijesti thepaper.cn izvijestio je o 5. kineskoj međunarodnoj helikopterskoj izložbi Tianjin održanoj prošli tjedan u bazi kineske zrakoplovne helikopterske baze u ekonomskoj zoni zračne luke Tianjin Binhai pod naslovom: „Debi NLO “, Super velika bijela morska pasina “ je naoružani helikopter. "To što se zove helikopter ne mijenja očito - izgleda kao leteći tanjur za dvije osobe koji bi definitivno mogao biti proglašen kao NLO u očima onih koji ga nisu vidjeli i ne znaju o ćemu je riječ. U redu, to je više poput letećeg kolača za dvije osobe, ali možda je to diverzantska taktika da ostatak svijeta vjeruje u to da Kina misli kako je leteći kolač za torte "Super Velika bijela morska psina". U stvari, thepaper.cn citira neimenovani izvor koji nagovještava da se događa još mnogo toga ispod radara.

chinaflyinsaucer2


"Trenutno postoji mnogo različitih istraživanja za buduće dizajne helikoptera, od kojih su neka znanstvena, ali ovo nije šamar u zraku. Ova vrsta istraživanja je korisna. "
Časopis Pogon izvještava da helikopteri gube svoju korisnost na bojnom polju - posebno na velikim visinama - a sve supersile pokušavaju ih pokušavaju zamjeniti novim pristupom u dizajnu. Također ističe da dizajn letećih tanjura nije nov (poput pravog Avro Canada VZ-9 Avrocar i navodnih nacističkih letećih tanjura), ali tehnologija bespilotnih letjelica napokon je spremna za uspješno nadmudrivanje i u biti je dovoljno velika i sigurna da zamjeni ljudske pilote.

chinaflyinsaucer3

Ali, ali ... to i dalje izgleda poput leteće tave za kolače! Ili leteći robotski usisavač!

Zbog toga Kinezi naglašavaju zube Super Great White Sharka (planirano naoružanje uključuje 20 mm automatski top, precizno vođene rakete zrak-zemlja i rakete zrak-zrak) još nije pokazao svoje peraje i rep (maksimalna visina leta od oko 6 kilometara i najveća brzina od oko 650 km/h na sat). Prototip u showu helikoptera se nije digao s tla, čak nedovoljno da se pomisli da je to samo sofisticirana lebdeća letjelica - kako ubiti i izgleda.

chinaflyinsaucer4
To je iz Kine. Barem bolje vjerujte da jest. Hoćemo li otkriti je li to pravi leteći tanjur prije nego što bude prekasno? To ovisi o tome razvijaju li i druge velesile slične letjelice i u kom su stupnju razvoja. Je li to već moglo negdje operirati? Možda je to pitanje za pilote iz USS Nimitza.

 

Izvori:

https://www.thepaper.cn/newsDetail_forward_4633865

https://www.rt.com/news/470653-flying-saucer-helicopter-china/

https://mysteriousuniverse.org/2019/10/ufo-flying-saucer-on-display-at-chinese-air-show/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno