Nedjelja 17 Listopad 2021
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Pretraga

Četiri položaja za vrhunski užitak

04 Ožu 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Seks se u dugoj vezi ili braku lako može pretvoriti u rutinu. Kako bi što više uživali u strastvenom seksu s partnerom na listu želja stavite nekoliko položaja koji će uzburkati strasti u svako doba dana

Četiri položaja za vrhunski užitak, Foto: jlp
Seks u 'žličici' najčešći je položaj prilikom jutarnjeg seksa

Osjetite ga duboko kliknite na read more....
Malim tajnama možete začiniti večer. Misionarski položaj je idealan položaj za postizanje orgazma. Dok ležite na leđima, a noge su vam visoko na partnerovim ramenima još više privucite noge svom tijelu.To je položaj u kojem je penetracija najdublja. Muškarac neka stoji na prstima ruku i nogu, te cijelim tijelom pritišće na vaš stidni predio. Žena se u tom položaju relativno teško pomiče, ali može kružiti sa zdjelicom te malo mjenjati kut pritiska.

Puno parova spava u položaju 'žličice', a kada se muškarac probudi s erekcijom može nježno i lagano iznenaditi partnericu.

Muškarac može penetrirati snažnim udarima gore i dolje ili se priljepiti na nju te pomicati naprijed natrag, te pri tome zadržava maksimalnu penetraciju. Time joj snažno stimulira i klitoris, naravno ako su dobro priljubljeni. Pri snažnom udaranju muškarac također uživa u udarima testisa u njenu napetu stražnjicu. Ovo je položaj za duboku penetraciju te intenzivne orgazme.

Sjedinte na svoj užitak

Slijedeći položaj jedan je od najerotskijih mogućih položaja. Za njega trebate stolac ili klupu. Stolac neka bude čvrst, s naslonom, no bez oslonca za ruke. Stavite ga uz zid. Žena mora biti na stolcu u položaju čučnja i osloniti se na zid ili neku drugu čvrstu pozadinu. Pri tome mora izbaciti svoju stražnjicu te omogući muškarcu da stoječki penetrira u nju. Taj položaj omogućava divlji seks, duboku penetraciju i veliki užitak. Muškarac može partnerici pomoći tako da ju uhvati za bokove i nježno spusti na svoj penis.

Par (Foto: JLP)
Isprobajte barem dva od četiri navedena položaja!

Sjednite i uživajte

I za sljedeći položaj također trebate stolicu i odlična kondicija. Ovoga puta na nju neka sjedne muškarac. Žena se mora spustiti ispred njega na sve četiri i noge obavije oko njegovog struka tako da se još uvijek rukama oslanja na pod. Taj položaj je odličan za nesmetano uživanje muškarca, koji ima izvrstan pogled. Muškarac u tom položaju teško penetrira, zato se žena mora pomicati ili je muškarac mora nježno uhvatiti za bokove te povlačiti prema sebi. Položaj je primjeren za snažne i kondicijski pripremljene žene koje vole seks.

Seks u 'žličici'

Seks u 'žličici' najčešći je položaj prilikom jutarnjeg seksa ili ako je partnerica trudna. Puno parova spava u tom položaju, a kada se muškarac probudi s erekcijom može nježno i lagano iznenaditi partnericu. I tu možete eksperimentirati. Partnerica neka svoje noge privuče što bliže svojim grudima te se uhvati za koljena. Muškarac se tome prilagodi te nastane čudesan 'fetus' položaj u kojem muškarac s lakoćom može dotaknuti svaki dio ženskog tijela te dražiti klitoris. Koža na koži, intenzivno podraživanje, nježno ulaženje te pravi kut elementi su za odličan i miran, ali i intenzivan seks. Eksperimentirati možete i dizanjem nogu. Trenje će biti čudesno i vrlo intenzivno.

Više na intimatemedicine.com.

Odabrao: Danijel Folnegović

 


Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno