Petak 15 Listopad 2021

Pretraga

NASA,nismo sami?

06 Velj 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 nasin znanstvenik

Jedan kratki uvod

Svaki put kada NASA najavi nešta senzacionalno.desi se samo jedno.

Tresla se brda rodio se miš,ili ništa od svega toga,bar ja tako mislim.

proćitajte članak koji prenosim sa net.hr?

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Nismo sami? NASA-in znanstvenik najavio senzacionalno otkriće Za sve vas koji vjerujete u izvanzemaljski život zaokružite u kalendaru 13. veljače. Poznati astrobiolog Richard Hoover najavio je za taj dan nove dokaze o vanzemaljskom životu koji bi trebali razoružati i najveće skeptike. Kontroverzni astrobiolog Richard Hoover i njegove kolege sa Sveučilišta u Buckinghamu godinama privlače pažnju svjetskih medija svojim tvrdnjama da znanstvenici već posjeduju dokaze o izvanzemaljskom životu. Neke nove dokaze Hoover je spremio i za nadolazeću veliku ufološku konferenciju 13. veljače u Arizoni.

Ovaj znanstvenik privukao je pažnju medija za vrijeme svog rada u NASA-i, kada je počeo iznositi dokaze o životu izvan Zemlje. Početkom 2011. godine novinari su došli do njegovog, tada još neobjavljenog, članka u kojem tvrdi da je u jednom meteoru pronašao tragove mikrofosila vanzemaljskog podrijetla. S tom tvrdnjom se složio i urednik jednog znanstvenog časopisa, ali nisu i brojni drugi znanstvenici koji su ušli u žestoku debatu s Hooverom i njegovim istomišljenicima. Sredinom prošle godine Hoover i njegove kolege pustili su balon u stratosferu u kojem su, nakon njegovog povratka, našli mikroorganizme koji u teoriji tamo nisu smjeli postojati. Sve to prouzročilo je nezapamćeni interes za predavanje koje će umirovljeni NASA-in znanstvenik održati na Kongresu.

Međunarodni kongres ufologa u Arizoni najveći je na svijetu i osim predavanja, na njemu se održava filmski festival te mnogobrojne rasprave o vrućim ufološkim temama kao što su vanzemaljske otmice, paranormalne pojave, nesreće vanzemaljskih letjelica i novosti o pronađenim leđevima malih zelenih.

F.T/Open Minds

 

preneseno sa http://hot.net.hr/planet-x/ufologija/nasa-in-znanstvenik-richard-hoover-najavio-senzacionalno-otkrice

 

 

 

 

 

 

Kontroverzni astrobiolog, Richard Hoover, i njegove kolege, sa Sveučilišta u Buckinghamu, godinama privlače

         

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno