Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

Nova serija na History chanellu - Neidentificirani

11 Tra 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Bivši gitarist nekad vrlo populoarnog benda Blink-182, Tom DeLonge, producirati će novu mini-seriju History chanella o vladinom tajnom programu NLO-a, Neidentificirani: Unutar američke istrage NLO-a. Serija od šest dijelova očekuje se da će se prikazati u svibnju.

Tom DeLonge photo credit LeAnn MuellerW


Neidentificirani će biti usredotočeni na intervju s Luisom Elizondom, bivšim dužnosnikom vojne obavještajne službe koji je vodio Pentagonov program za identifikaciju prijetnji u svemiru sve dok ga nisu ugasili 2012. godine. Ondje je istraživao “Neidentificirane zračne pojave” (nakon što je otišao iz Pentagona, Elizondo se pridružio DeLongeovoj Akademiji zvijezda).


Serija će sadržavati nedavno potvrđene dokaze i snimke NLO-a, kao i intervjue s očevicima i bivšim vojnim osobljem. Prema izjavi, emisija će "izložiti niz zapanjujućih susreta i započeti fascinantne nove istrage koje će potaknuti javnost da postavlja pitanja i traži odgovore."

{youtube}ewnJ6okvsK0{/youtube}


U izjavi, DeLonge je rekao: “Uz ovu emisiju, konačno može početi pravi razgovor. Zahvaljujem History-u što je timu Akademija zvijezda vrhunskih znanstvenika, inženjera i stručnjaka za inteligenciju pružio priliku da priču ispričaju na sveobuhvatan i uvjerljiv način. Mislim da će svatko tko pogleda emisiju na kraju zaključiti: "Wow, sada shvačam."


Zajedno s DeLongeom i Elizondom, Neidentificirani će predstaviti i ostale članove Akademije zvijezda, koju je DeLonge osnovao 2015. kako bi istraživačima omogućio neometano istraživanje „vanjskih rubova znanosti“ i tehnologije. Među njima su Chris Mellon, bivši zamjenik pomoćnika ministra obrane i obavještajne službe SAD-a, Hal Puthoff, istraživač iz CIA-e i jedan kvantni fizičar, te Jim Simian, umirovljeni član CIA-ine obavještajne službe.

Izvor: https://www.rollingstone.com

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno