Nedjelja 28 Studeni 2021

Pretraga

Nova saznanja

DNA

11 Lis 2012
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
ljudski_dna

EVOLUCIJA: 97 posto našeg DNK ima višu svrhu i nije “smeće” kako govore znanstvenici

Nakon tisuća godina biti isključenosti iz viših dimenzionalnih frekvencija, naša DNK je konačno oslobođena od starih obrazaca koji su zapeli u univerzalnoj matrici vremena. Međutim, ljudi će uskoro znati i razumjeti zašto 97% našeg DNK ima višu svrhu i zašto nas njegova transformacija vodi u buđenju kakvo mi nikada nismo mogli ni zamisliti.

Ljudski genom je pakiran od najmanje 4.000.000 genskih prekidača koji se nalaze u komadićima DNKkoje su nekoć bile odbačene kao “smeće”, ali ispada da takozvano smeće DNA igra ključnu ulogu u kontroli kako se stanice, organi i druga tkiva ponašaju. Otkriće se smatra glavnim medicinskim i znanstvenim napretkom ima ogroman domašaj za ljudsko zdravlje i svijest, jer se mnoge složene bolesti pojavljuju zbog sitnih promjena u stotinama genetskih prekidača.

 

Kad su znanstvenici zaronili u “smeće” – dijelova DNK koji nisu stvarni geni koji sadrže upute za proteine – otkrili su složeni sustav koji kontrolira gene. Najmanje 80 posto tog DNK je aktivan i potreban. Drugih 15-17 posto ima više funkcije koje znanstvenici još pokušavaju dekodirati.

Rezultat rada je označena cestovna karta te DNA, označavajući ono što radi i kako radi. To uključuje sustav prekidača koji, djelujući kao prekidači za smanjivanje svjetla, kontrola koju geni se koriste u stanici, i kada se koriste, i određuju na primjer, da li stanica postaje stanica jetre ili neurona.

Postoje dokazi za potpuno novu vrstu medicine u kojima se na DNK može utjecati i reprogramirati riječima i frekvencijama bez rezanja i zamjene pojedinih gena.

Otkrića i zaključci ruskih istraživača jednostavno su revolucionarni! Prema njima, naša DNK ne samo da je odgovorna za izgradnju našeg tijela, nego također služi za pohranu podataka i komunikaciji. Ruski lingvisti su otkrili da genetski kod, posebice u naizgled beskorisnim smeću DNA, slijedi ista pravila kao i svi ljudski jezici.

U tu svrhu su usporedili pravila sintakse (način na koji se riječi slažu fraze i rečenice), semantiku (proučavanje značenja u jezičnim oblicima) i osnovna pravila gramatike. Otkrili su da baze naše DNK slijede gramatička pravila i da imaju svoja pravila slična našim jezicima. Dakle, ljudski jezici se nisu pojavili slučajno, ali su odraz našeg urođenog DNK.

 

Ruski biofizičar i molekularni biolog, Pjotr ​​Garjajev i njegovi kolege istraživali su i vibracijsko ponašanje DNK.  Poanta je:

Živi kromosomi funkcioniraju poput solitoničkih/holografskih računala koja koriste endogeno zračenje DNK lasera.

To znači da su uspjeli, na primjer, modulirati određene frekvencijske uzorke na laserskim zrakama i time utjecati na DNK frekvenciju i na samu genetsku informaciju. Budući da je osnovna struktura parova DNK-baza i jezika (kao što je objašnjeno ranije) iste strukture, nije bilo uopće potrebno DNK dekodiranje.

Time se konačno i znanstveno objašnjava zašto afirmacija, autogeni trening, hipnoza i slične imaju tako snažan učinak na ljude i njihova tijela. It is entirely normal and natural for our DNA to react to language. Sasvim je normalno i prirodno za naša DNK reagira na jezik. Dok su zapadni istraživači izrezivali pojedinačne gene iz niza DNK pa ih onda ubacivali negdje drugdje, Rusi su entuzijastično radili na napravama kojima se može utjecati na stanični metabolizam putem pogodno moduliranih radio i svjetlosnih frekvencija da bi tako uspjeli popraviti genetske defekte.

Garjajev-ova istraživačka skupina je uspjela u dokazivanju da se s ovom metodom kromosomi oštećeni rendgenskim zrakama za primjer mogu popraviti. Oni su čak i uhvatili informacijske uzorke pojedine DNK i prenijeli na drugu, tako reprogramirajući stanicu u drugom genomu. Tako su uspješno transformirali, na primjer, od žabljih embrija do Salamander embrija jednostavno prenoseći uzorke DNK informacija!

Na taj način cijela informacija je prenesena bez ijedne od popratnih pojava ili disharmonija s kojima se susrećemo kod izrezivanja i ponovnog uvođenja pojedinih gena iz DNK. Ovo predstavlja nevjerojatnu svjetsku revoluciju i senzaciju! Sve je to jednostavno primjenom vibracije i jezika umjesto arhaičnog postupka rezanja i stavljanja nazad ! Taj eksperiment ukazuje na ogromnu moć valne genetike, koja očigledno ima veći utjecaj na formiranje organizama od strane biokemijskih procesa nizova baza.

Ovo otkriće također ukazuje na značaj zvučnih frekvencija i vibracija u nastanku ljudskog života i mogućnost da je stvoreno od valova svijesti. Efekt Fantomske DNK je slučaj u biti: energetsko polje DNK uzoraka koje ostaje prepoznatljivo od strane laserske svjetlosti, čak i kada je fizički uzorak uklonjen. Na temeljnoj razini, čovjek je čista energija.

U valnoj genetici, smeće DNA funkcionira na bogatoj razini infrastrukture  super kodova i valne komunikacije, ostvarene u materijalnom obliku kao kristalne strukture-dinamičkih gena holograma u tekućim kristalima kromosoma kontinuuma. Ono što ovaj model sugerira je da je ljudski gen dio većeg holograma (multigrama) vala informacija stvarnosti. Hiperkomunikacija, u obliku daljinskih istraživanja, daljinskih ozdravljenja i telepatije, je definitivno dio ljudskog protokola.

Znanstvenici su svjesni da je 97% našeg DNK, kako ga oni zovu, “DNA smeće”. Zovu ga bezvrijednim jer nemaju bilo kakvo koristi od njega. Samo 3% naše DNA je zamotano u dvostruke spirale. Tijekom vremena 75.000 godišnjeg ciklusa kada smo bili izloženi najvišoj energiji torzijskih valova, to je utjecalo na našu DNA reorganizirajući 97% “DNA smeća” DNK od 2-spiralne zavojnice u 12-spiralnu zavojnicu pomaknuviši čovjeka u evolucijskom skoku.

Prazan prostor nije stvarno prazan, ali ispunjen nevidljivim torzijskim valom energije različitih stupnjeva koncentracije. Tako, kao kod zvijezda i planeta kad plove kroz galaksiju oni prolaze kroz različite koncentracije u vrlo točnim vremenskim razmacima, s preciznim ciklusima koji mogu varirati u duljini od tisuću do milijun godina.





izvor: wakeup-world.com, youtube.com

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

 

preuzeto sa

http://izaogledala.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovo, otkriće također, ukazuje, na značaj ,zvučnih frekvencija

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno