Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Ponavlja se situacija iz 7. stoljeća, kada su postojala dva Mjeseca i dvije galaksije Mlječna staza

02 Pro 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ponavlja se situacija iz 7. stoljeća, kada su postojala dva Mjeseca i dvije galaksije Mlječna staza

Nakon što je opet zasjalo sunce i svi suspregnuta daha čekali 1. prosinca, nekako su utrčali optimisti i počeli mučiti NASA-u pitanjima što se tu događa i zašto? NASA za sada šuti, ali u međuvremenu pesimisti i realisti nastavljaju dijeliti fotografije čuda koja se događaju svijetu oko nas.

Na primjer, portugalski fotograf Juan F. Martinez snimio je ovo 29. studenog:

11111111111111111111111 3

Iz Egipta

222222222222

Svi su odmah požurili tumačiti čudo, a dosad najaktualnija verzija uključuje ponavljanje događaja iz siječnja 2023., kada su se Nibiruovi sateliti nekako uzdigli na takav način da su dva mjeseca bila vidljiva na mnogim mjestima i vrlo često. I onda je nekako prošlo. Međutim, postoji zanimljivija verzija, koja je ravnozemljane učinila primjetno pretjeranim uzbuđenjem.

5555 768x432

11111111222 768x432

 

Činjenica je da je, prema poruci Ibn Abbasa , Muhammedovog rođaka, dok je komunicirao s mekkanskim paganima, Poslanik im pokazao mudžizu cijepanja mjeseca na dva dijela. Stanovnici Mekke vidjeli su dvije polovice mjeseca, koje je razdvajala planina Harrah: jedna polovica mjeseca bila je vidljiva s jedne strane planine, a druga s druge strane. U Kuranu je o tome napisano: "Čas je blizu, a mjesec se rascijepio."

ze6565d20c

Pretpostavimo da su drugovi zamislili sve ovo: gornju fatamorganu, oreol i sve to. Ali činjenica je da sličan događaj opisuju kineski, egipatski, perzijski i drugi drevni izvori. U isto vrijeme, ne samo da se mjesec rascijepio, već je i cijelo nebo puklo napola i bilo ga je moguće ponovno zalijepiti samo naporima jednog ili drugog velikog božanstva.

Ako ne kompliciramo verziju izmišljanjem drugog tipa warp prostora, gdje je Zemlja završila i lebdjela tamo, tako reći, između svjetova, onda je najjednostavnije objašnjenje farma planet koji se nalazi ili na površini većeg planeta, ili na nekakvoj svemirskoj platformi.

I, ako, u okviru ovog koncepta, kupola koja pokriva farmu iz nekog razloga pukne, a sustav osvjetljenja kupole je holografski, tada stanovnici malog svijeta ispod neće vidjeti pukotinu na nebu, već, takoreći dvije identične slike postavljene jedna na drugu. Tako da je sasvim moguće da je planet Zemlja već doživio nešto slično. I dolazi ponavljanje predstave, s nebom koje se sklupča i sve.

Iako se, naravno, ne može isključiti ni svemirska katastrofa. Dakle, kao što su isti turski i drugi nibirolozi koji žive u muslimanskim zemljama primijetili, ako pažljivo pogledate NASA-ine fotošopove, stječete dojam da je mjesec zapravo prvo slomljen, a zatim zalijepljen:

333333333333 1 768x768

To je sasvim moguće ne samo teoretski, već i praktično. Dakle, ako je Mjesec neka vrsta pozamašnog svemirskog broda i neki mali zeleni čovječuljci sjede tamo, onda bi ga neka konkurentska kompanija mogla pogoditi torpedom i raznijeti ga u sljepoočnice.

F 6fbbjXsAA2To7

Zatim je konkurentska tvrtka krenula svojim poslom, a mali zeleni čovječuljci opet su sastavili svoj kokošinjac. A budući da signal o "okrugloj Zemlji i zvjezdanom nebu" dolazi odatle, ne čudi što su stanovnici Meke imali dupli vid.

Podsjetimo, prema vizijama nevjerojatnog broja ljudi, od osjetljive djece do otkrića župnika i dosadnih domaćica, na Mjesecu će zaista biti nekakav loš bum, razbit će se u tisuću komadića. Odnosno, opet će doletjeti neka konkurentska tvrtka i uništiti sve, samo ovaj put u prah.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno