Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Dvije halucinantne hipoteze iz knjige o Amazonu: "Naš DNK sadrži gene 22 izvanzemaljske vrste. Zemljom potajno vlada organizacija u Svemiru koja se zove "Gospodari Mraka""

07 Pro 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Predstavljam vam mali sažetak iz knjige : Novi poredak vjekova: Prvi svezak: Metafizički nacrt stvarnosti i razotkrivanje moćnih reptilsko/arijskih krvnih loza" , tj. "Novi poredak vjekova: Metafizički nacrt stvarnost i razotkrivanje moćnih reptilskih krvnih loza .

* Tijekom tisuća godina naše vladajuće elite koje tvrde da su "prosvijetljene" križale su se s moćnim reptilskim krvnim lozama iz Sumera, Babilona i Kavkaza. Tajna društva su okosnica preuzimanja planete Zemlje od strane ovih moćnih krvnih loza, koje potječu od gmazova i demonskih izvanzemaljaca. Velik dio današnje svjetske elite dijeli DNK reptilskih bogova koji su sišli na Zemlju prije Potopa i transformirali primitivnu humanoidnu vrstu u napredniji biološki oblik.

* U našoj ljudskoj vrsti na Zemlji postoji kombinacija DNK iz 22 izvanzemaljske rase. Među tim izvanzemaljcima koji su posjetili Zemlju prije potopa, nekoliko gmazovskih frakcija urotilo se sa skupinom u Svemiru poznatom kao "Gospodari Mraka" kako bi preuzeli potpunu kontrolu nad ovim planetom. Mukotrpan zadatak poput ovoga nije se mogao izvršiti samo izvana.

* Iluminatska sekta, jezgra ovih izvanzemaljsko-demonskih obitelji koje su prešle, planiraju osvajanje Zemlje i vladavinu Antikrista, kao što je prorečeno u njihovom konačnom priručniku. Tijekom vrlo preciznog križanja od davnih vremena, drevne krvne loze koje tvrde da su zasijane od strane "zvjezdanih bogova" infiltrirale su se u moćne mistične redove i tajna društva. Obitelji Iluminata žele uspostaviti novi svjetski poredak temeljen na štovanju lažnog boga Lucifera.

* Ove križane krvne loze, tijekom proteklih tisuća godina, stvorile su religije, političke stranke i banke za kontrolu ogromne populacije ljudi. Učinkovito su stvorili hijerarhijsku piramidu kontrole. Na vrhu je Lucifer, koji vodi organizaciju u Svemiru poznatu kao "Gospodari Mraka". Elite u sjeni neumorno rade kako bi osigurale demonsku vanzemaljsku vladavinu nad Zemljom nakon potopa (10.000 pr. Kr. do danas). Osvajači su zli i imaju đavolski plan za budućnost, ali prvobitni kreatori Zemlje su se vratili kako bi osigurali budućnost ljubavi i prosperiteta za sve. Lucifer je lažni bog svjetla; to jest, on je svjetlo bez ljubavi. Pravi Bog utjelovljuje koncept bezuvjetne ljubavi

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno