Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Proročanstva

*Celestinska Proročanstva* (9 uvida*)

02 Velj 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U ovoj temi pokušat ću objaviti sve zanimljivosti koje se mogu pronaći na internetu o ovoj temi, a čine mi se zanimljivima, pa ako krenem redom prvo bi trebalo napisati sva proročanstva, a ona glase:

 

1*: ponovno otkrivamo da živimo u svijetu punom tajni, punom iznenadnih slučajnosti i sinhroniziranih susreta koji se čine sudbinskim.


2*: što nas je više svjesnih ove misterije, stvorit ćemo potpuno novi pogled na svijet, redefinirajući svemir kao energetski svijet.3*: otkrit ćemo da se sve oko nas, sva materija, sastoji od božanske energije koju počinjemo vidjeti i razumijevati.


4*: iz ove perspektive možemo vidjeti da su se ljudi uvijek osjećali nesigurnim i odvojenim od svetog izvora, te su pokušavali uzimati energiju tako što su kontrolirali druge. ova borba je odgovorna za sve ljudske sukobe.


5*: jedino rješenje je da se njeguje osobni odnos (ponovno povezivanje) sa Božanskim, duhovna transformacija koja nas ispunjava neograničenom energijom Ljubavi, proširuje i produbljuje našu percepciju i doživljaj Ljepote, uzdiže nas u višu svijest i kontakt s našim Istinskim (Cjelovitim) Bićem.


6*: kroz ovu svjesnost možemo se osloboditi vlastitog modela kontrole i otkriti specifičnu istinu, misiju koju smo ovdje došli podijeliti, a koja će pomoći da čovječanstvo evoluira na novu razinu postojanja i stvarnosti.


7*: tokom ostvarenja te misije možemo otkriti unutrašnju intuiciju koja nam pokazuje gdje da idemo i šta da radimo; ukoliko ju pozitivno protumačimo, ona nam može donijeti tok 'smislenih slučajnosti' (sinhronicitet) koje otvaraju vrata odvijanja naše misije.


8*: kad nas dovoljno uđe u ovaj evolutivni tok, uvijek dajući enegiju svima koje sretnemo, izgradit ćemo novu kulturu gdje će naša tijela evoluirati u više nivoe energije i percepcije (razumijevanja).9*: na ovakav način učestvujemo u dugom putu evolucije od Velikog Praska do konačnog životnog cilja: da naša tijela pretvaramo u čistu energiju, iz generacije u generaciju, dok ne budemo mogli ući u Nebesa koja ćemo konačno moći vidjeti.

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno