Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Galaktička federacija,nadgleda planet Zemlju

23 Tra 2019
(Reading time: 3 - 5 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Galaktička Federacija, također nazvana Galaktička Federacija Svjetlosti, Konfederacija (Planeta), Međuzvjezdani savez, Sfera kao savez ili Galaktička Federacija Svjetova, je suradnja svemirskih putujućih civilizacija u našoj galaksiji Mliječnoj stazi. Federacija se sastoji od stotina tisuća članova i osnovana je prije nekoliko milijuna godina, nakon niza ratova u konstelaciji Lyra. Uništavanje koje se dogodilo tom prilikom dovelo je do toga da preživjeli pokušavaju od  riješiti galaktičke sukobe na miran način.Svaka naseljena galaksija u našem svemiru ima federaciju, ali naša je jedna od najstarijih.

 

Galaktička Federacija raspolaže ogromnom flotom svemirskih brodova koji posreduju, ili, interveniraju na bilo kojem mjestu gdje sukobi predstoje. Međudimenzionalne tehnologije koje mogu koristiti su tako tehnološki razvijene,da ne  možemo ni tu vrstu tehnologije. Njihova kontrola energije gotovo je savršena, tako da stvari poput dematerijalizacije,  nevidljivosti ili stvaranja malih sfera energije koje se mogu upotrbiti radi izvršenja zadatka (na primjer za stvaranje krugova u žitu) uopće nije problem.

Njihovi su brodovibio brodovii na njima postoje šume ravnice polja jer su veličine jednog planeta. Flota Federacije sastoji se od brodova država sudionica i nekoliko pojedinačnih flota. Neke od tih flota predvode zapovjednici koji su  poznati na Zemlji i ponekad su predstavljeni, kao što su Ashtar i Hatonn. Ove je započelo prije nekih 50 godina .

GF ship       

Galaktičku federaciju kontrolira veliko vijeće, sastavljeno od manjih vijeća, koja se sastoje od čak i manjih vijeća, od kojih svako ima zastupljenost od svih zasebnih članova. Na taj način ova ogromna organizacija ostaje upravljiva. Hijerarhija među članovima obično je određena njihovim duhovnim razvojem. Najviše evoluirani članovi su prekrasna svjetlosna bića koja izražavaju Božju volju.

U ovom trenutku značajan dio Galaktičke Federacije je prisutan oko planeta Zemlje kako bi se burni kraj našeg ciklusa dvoličnosti doveo do sretnog završetka. Iako se čitav naš svemir uzdiže uzašašće Zemlje je druga priča. Milijuni brodova koji trenutno lebde oko Zemlje otprilike su podijeljeni u tri sloja, od kojih vanjski sloj sadrži najveće brodove . To nije privremeno, već stalni dolazak i odlazak svih vrsta brodova koji koriste hipersvemir i zvjezdana vrata poput sunca  kako bi putovali do svojih planeta ili drugih mjesta u svemiru.

  rings

      

                   
Tri sloja svemirskih brodova Galaktičke Federacije (što naravno treba tumačiti trodimenzionalno). Stalno prate Zemlju i osiguravaju da niti jedna vrsta s manje prijateljskim namjerama  ne može posjetiti Zemlju

 

Budući da je populacija na Zemlji ljudska, ljudske civilizacije unutar Galaktičke federacije igraju važnu ulogu u pomoći u našem procesu uskrsnuća. Za ovu skupinu pripadaju, na primjer, Plejadanci i Sirijci. Oko 40% Galaktičke Federacije su ljudska bića, ostalo se sastoji od drugih vrsta i svjetlosnih bića. Mnogi od njih dijele genetsku vezu s nama, ali su razvijeniji od nas.Oni su posjetili naš planet prije milijune godina i ostavili su mnoge atefakte kao što su zgrade i umjetnički predmeti, iako su mnoge od njih napravili negativni stranci koji nisu dio Galaktičke federacije.Ova veza s izvanzemaljcima je skrivena što je više moguće od strane mainstream znanosti, koja je pod kontrolom iluminata.

 

     pleiades pyramids

Slika kompleksa podvodne piramide nalik konstelaciji Plejada (4). Ako unesete te koordinate (41 13 '30 "N, 72 41'W) u programu Google Earth, stižete na Long Island Sound, duboki zaljev od 20 do 100 metara u blizini New Yorka. Slika je dio" The Orion Conspiracy "

 

Da bi se što je više moguće pridržavalo Univerzalnog Zakona o neinterferenciji, Galaktička Federacija je do sada na minimum sačuvala kontakt sa zemljanima. Ljudi koje izravno kontaktiraju, kao što su Švicarski Billy Meier, Carlos Diaz iz Meksika (5) i Howard Menger iz SAD-a (6), često imaju genetsku vezu s određenom galaktičkom civilizacijom. Oni u ime njih žive život na Zemlji, tako da se njihova iskustva mogu dijeliti kasnije. Kako se to obično događa u višoj dimenziji, drugi mogu doslovno dotaknuti energiju određenog iskustva i ponovno ga proživjeti (7).

 

Samo iz iznimak nastaju prijateljstva između prijateljskih stranaca i zemljana kada se to prvotno nije planiralo dogoditi . Uglavnom ostaju u pozadini što je više moguće. Međutim, oni su jamstvo da proces Uzašašća ide po planu i da djelovanja iluminata, koji pokušavaju sve da ometaju taj proces, nisu previše djelotvorni.Šprječavaju nuklearne napade i ratove , čišćenje radioaktivnog otpada, uklanjanje (kemijskog) onečišćenja, kemijske tragove i bolesti te minimiziranje učinaka prirodnih,ili namjerno izazvanih katastrofa, itd.

 

zemaljskim vladama je sve to poznato,i kad dođe vrijeme,sve če biti javno obzanjeno

mogao bi netkoreči,zašto vas do danas nismo upoznali,niste jer oni koji sve planiraju o tome donose odluku,kada i gdje.

 

izvor:http://thegreaterpicture.com/galactic-federation.html

 

 

 

      

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno