Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Galaktička federacija 2

24 Tra 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Umjesto uvoda krečem sa ovim video zapisom

 

 


Kako je ovaj zapis star oko 3 godine,normalno da se ovaj tip free enrgy generator usavršio.
pored ovog tipa free energy imamo i https://www.fx-files.com/mirin-blog/2603-tewarijev-generator
toga ima još,da sad ne tražim.

       g2              
Dali se nad naftnu industriju nadvio Damaklov mač,a to je izraz za: Damoklov mač se danas koristi kao izraz za veliku nesigurnost koju donosi vlast.
Simbolika,koja je vrlo realna,zbog loših političkih odluka,podlosti,pokvarenosti,pohlepe,naftu te složene ugljikovodike ili kao simbol 666 (nema veze sa ezoterijom,nego 6 elektrona,6 neutrone,6 protona jednako ugljik C12)
na mjsto ugljika dolazi fre energy,i to nitko više nemože zaustaviti,nikakve naftne kopanije Man in Black, Aera 51,Aera 52,FBi,CIA  potiče se razvoj čiste energije u protivnom planet zemlja ode u pepeo.Zbog razvoja magnetno levitijajučeg automobila,prije havarije elektrane Fukushima Daiichi,izraelski premijer Benjamin Netanyahu upozorava Japance da odustanu od tog projekta,a kako su oni to odbili dolazi do nuklearne katastrofe.Ovdje se još može nadodati da zbog Tewari generatora,pokušava se izazvari ratni sukob Pakistan Indija


Tko sve ovo pokreče

GALAKTIČKA FEDERACIJA
Bilo je susret s bićima koja nas u posljednje vrijeme kontaktiraju s bićima iz  13. dimenzije. Većina kontakata je sa 7D, 6D i 5D bićima. Plejadanci, Orionsko vijeće svjetla, Arkturijanci, Andromedani i Sirijci.

     g3

Oni su duboko zabrinuti za smjer čovječanstva i Zemlje i sada aktiviraju kopnenu posadu, one koji su se inkarnirali za ova vremena. Za ova vremena je rečeno da je Bog / Stvoritelj / Veliki Duh dao sve od sebe.

Ovaj proces je također izuzetno agitirajući niže domene, one u donjem 4D i one u 3D koje su poravnate s tamnijim silama. Drakonska ili arhonska mreža se demontira. Riječ je o mreži tiranije, narcisoidnim osobama koji su pohlepni za moći, bogatstvom i dugovječnošću po svaku cijenu.

Ono što je izvan usklađivanja sa Univerzalnim Zakonom će se u potpunosti preobraziti ili ukloniti.

Dokumentirana je eskalacija sunčevih bljeskova, nevremena, povećanje potresa i vulkanske aktivnosti uz nadolazeću zamjenu magnetnih polova te uspon i pad tiranina. Pad tiranina je ovdje.Prekrasni mnogi Majstori, Sveci i Mudraci, Galaktičke Federacija,, Qanon su stvarni. Bog Stvoritelj ovog svemira je rekao: "Gotovo je". Potrebno je samo pratiti elektromagnetski spektar svjetla ako im je potreban dokaz.

Naš Sunčev sustav se kreće u visoko energetizirano mjesto u prostoru. To je prirodni ciklus. Moramo se popeti za tu prigodu.Plan se odvija Nijedan muškarac / žena ne može stati. Niti nevidljivi negativni entiteti ne mogu zaustaviti i oni će biti neuspješni. U duhovnom se toliko toga pozitivno događa,to mnogi nemogu razumiti

    g4

To je sve o procesu stvaranja i manifestacije. Drugim riječima, sve što mislite da je stvarno nije ništa više od zgusnute Svjetlosti i Energije Svijesti.

Došlo je do mnogo pogrešnih prekoračenja u skladu s univerzalnim zakonom. Ovo se čisti od vrha prema dolje. Donji 4D se čisti zajedno s onima koji su se uskladili i izgradili svoja kraljevstva u 3D-u na račun čovječanstva i Zemlje.

Njihove institucije za kontrolu i porobljavanje masa također se ukidaju. Ako je došlo do prave revizije trilijuna dolara preuzetih od masa i izdanih globalnoj eliti, uskoro će uslijediti revolucija.

U duši postoji siguran mehanizam. Kada stvari pogodi određenu razinu potiskivanja, ona se aktivira i došlo je do globalne aktivacije.

Kada se ta ukradena imovina vrati ljudima, to će potaknuti Nebo na Zemlji. Snaga će biti vraćena ljudima. Puna energija, antigravitacija, potisnuti lijekovi, energetska medicina .

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno