Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Za probijanje leda - The Madonna with Saint Giovannino

19 Stu 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
MAdonna_with_saint_giovannio

Slika se zove „The Madonna with Saint Giovannino“.

Naslikao ju je negdje u 15 stoljeću  Domenico Ghirlandaio (1449-1494). Danas je sastavni dio kolekcije Loeser u Palazzo Vecchio. 

Iznad Marijinog desnog ramena jasno se vidi  letjelica u obliku diska. Pokraj nje se nalazi njen pas, a ispod njih je čovjek koji mi izgleda kao obućen u neko svečeničko odijelo, ali u ono je vrijeme bila takva moda, pa može biti bilo tko. Ono što je slikar htio prikazati sa njima je bilo to da su svo troje gledali u smijeru tog objekta. Što god to da je bilo, zaokupilo im je pažnju. Mene osobno je najviše privukao pas, jer i sami znate da psi imaju malo drugaćiju koncentraciju od nas ljudi. Jedino kad ovako pozorno gledaju je ili kad „gazda“ dolazi sa hranom ili kad opaze neku opasnost. Oni su vrlo nagonska bića i zato su se valjda i skompali sa ljudima u kamenom dobu. To je opet tema za neki drugi post, ali ima i tu zanimljivosti kojekavih, ali tema je slika.

Po našoj teoriji drevnih vanzemaljaca ovaj objekat evidentno predstavlja svemirski brod i kako onda ljudi nisu bili naviknuti da nešto osim ptica množe letjeti to im je u potpunosti zaokupilo pažnju.  Autor slike je imao očito jaki poriv to prenjeti na sliku, jer je to uistinu za ono vrijeme bio nesvakidašnji događaj koji se nekako trebao upamtiti. Kažu da 1 slika vrijedi ko i 1000 rijeći, pa sad sami prosudite o čemu se tu radilo, ovo je naša teorija i ne mora odgovarati stvarnom događaju.Evo u prilogu još dvije fotografije gdje se povečalo ono što je najzanimljivije na slici ...

 

sam_objekt

 

sam_objekt1

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno