Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Tehnološki napredak - Vanzemaljska intervencija?

28 Sij 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tijekom Drugog svjetskog rata, termin foo fighter je korišten od strane savezničkih pilota zrakoplova koji su istim pokušali prijaviti
različite zračne NLO fenomene kao i letjelice koje su imale vrlo čudnu putanju leta na nebu iznad europe kao i na Pacifičkom ratištu.

 

U tijeku rata svijet je ušao u u eru zavidnih znanstvenih postignuća kao i u eru epohalnih tehnoloških otkrića. nakon vrlo kratkog vremena poslije
rata osvanuo je Locheedov model SR-71 Blackbird. Avion je razvijen na teritoriju Sjedinjenih Američkih država u ranim 1960-im.


lockheed-sr-71-blackbird-2SR-71 Blackbird je razvijen za strateško izviđanje, gdje je trebao brzo preletjeti preko sumnjivih meta nad teritorijem prvenstveno SSSR-a.
Još uvijek drži rekord u brzini nadzvučnog leta, za njega se veže i ona legenda, ako primjeti da ga netko gađa raketom, jedino što je pilot trebao uraditi je da stisne malo jače papučicu gasa i problem bi ostao daleko iza repa. No to nije ono što je bitno za ovaj članak.

Godine 1903,Wilburn Wright je napravio čuveni let brzinom od 10,98km/h, a 1976. SR71 Blackbird je letio rekordnom brzinom
od nevjerovatnih 3529,6km/h. Cijelu Hrvatsku je u satu mogao preletjeti gotovo 4 puta i to od Vukovara preko Zagreba, Rijeke i onda
Dubrovnik, pa okret i nazad! Avion je u mogućnosti poletjeti i sletjeti sa gotovo bilo kojeg mjesta u svijetu.

U moderno doba razvile su se organizacije kao što je Disclosure Project koje pokušavaju ukazati na to da sve svjetske vlade rade na zataškavanju i skrivanju fenomena vanzemaljaca od strane nas ljudi.
Mnogi znanstvenici i istraživači tvrde da je tehnološki napredak koji smo kao čovječanstvo napravili od II svjetskog rata do danas gotovo neizvediv bez znanja koje nikako nismo mogli steći u tako kratkom vremenskom intervalu, jasno implicirajuči na uplitanje neke nezemaljske civilizacije sa njihovim znanjem i opremom.
Zagovornici drevne izvanzemaljske teorije sugeriraju da je razvoj nuklearnog oružja izazvao rast interesa za evolucijski put čovječanstva koje je u konačnici dovelo do poplave masovnih otmica ljudi i životinja od strane tih istih vanzemaljaca. Navodno su veliki vođe najrazvijenijih zemalja skopile pakt sa izvanzemaljcima, gdje su vanzemaljci nama dali dio tehnologije, a zausuvrat u miru mogu raditi eksperimente na ljudima i stoci. Neki drugi ukazuju na povezanost između klimatskih promjena sa apokaliptičkim predviđanjima, prepoznajuči ih kao tajnu uključenost vanzemaljaca na Zemlji koji svojom misijom pokušavaju spasiti život na planetu.AATheory-alienintervention

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno