Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Da li su faraoni Egipta bili hibridi, istina ili mit?

09 Tra 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Postoje slike na zidovima i petroglifi iz svih krajeva zemlje koji ukazuju da smo bili imali posjetitelje iz drugih svjetova. Tko su oni bili? Stari natpisi prikazuju vanzemaljce s areolima oko glave i izgleda kao da pokušavaju pokazati nešto iz drugih svjetova. Također je bilo mnogo govora o stranim vrstama koje su odgovorne za nastanak piramide. Isprva se to smatralo mitom, ali sada je mnogo više od toga. Prema najnovijim i moderniziranim genetskim studijama, egipatski su faraoni bili predmet genetske manipulacije kroz neku naprednu civilizaciju vanzemaljaca. Takvi zaključci su donjeti zato što se čini da su graditelji i dizajneri tih piramida imali jaku vezu s vanzemaljskim bićima . Naravno, ta vanzemaljska bića potječu iz dalekih dubina svemira.

pharaohs aliens

I dok vodeći mediji šute o ovom otkriću, to bi bila golema prekretnica za osvjetljavanje ljudskog postojanja i pronalaska "karike koja nedostaje". Kao što je navedeno u povijesti drevnih vanzemaljaca, ako je Stuart Fleischmanova 7-godišnja studija genoma 9 faraona bila ispravna, onda bi svjetske povijesne knjige trebale biti promijenjene, a ljudi bi trebali biti spremni prihvatiti novo razumijevanje svemira. Istraživanje je započelo kada su Fleischmann i znanstvenici podnijeli drevni DNK polimerskoj lančanoj reakciji. U ovom polju, tehnika se koristi za pojačavanje i repliciranje jednog dijela DNA, što istraživačima daje jasniju sliku genetskog otiska prsta.

Nakon početnog ispitivanja, osam od devet uzoraka imalo je zanimljive rezultate. Akhenaten, koji je pripadao faraonu iz 14. stoljeća prije Krista i otac Tutankamona, je deveti primjer. Isprva je to bio mali fragment moždanog tkiva, a zatim je ponovljen koštanim tkivom. Što se tiče ukupnih nalaza, nijedan se rezultat nije vratio u normalu. Sa svim znanstvenim objašnjenjima, jasno je da piramide nisu stvorene prenošenjem kamenja, vodom i pijeskom, već su napravljene od naprednih ET Bića.

Preneseno sa: latest-ufo-sightings.net

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno