Utorak 27 Veljača 2024

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Annunaki Kraljica Elche

09 Tra 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Artefakti otkriveni u Utahu povezani su sa damom Elche kao Anunnaki kraljicom
Gospa od Elča jedna je od najzagonetnijih lica ljudske povijesti koja potječe iz iberijske kulture. Unatoč odjeći i vitkoj liniji njezin identitet nije poznat. Međutim, kako su godine prolazile, zagonetke su postale očiglednije, a nove hipoteze su barem iznenađujuće.

Medaljon otkriven 1966. u Utahu ima uklesanu damu sličnu Elcheu, sa ritualnim naušnicama i ogrlicama. Smatralo se da ta  relikvija otkriva vezu unatoč ogromnoj udaljenosti između Utaha i Elchea.

 

OgoTours The Lady of Elche 03

Naušnice tj štitnici za uši su bili simbol Atlantisa. U Boliviji, Peruu i Andama uvijek je postojao trag Atlantide, koji je imao glavni grad na jezeru Titicaca. Jezero je u planinama  sa ostacima Anunnakija. Legende kažu da su Venusovi muškarci posjećivali to područje i da su imali tu vrstu naušnika-štitnika za uši.Uz zanimljivu vezu od medaljona do kipa, misterija se samo produbljuje.

Međutim ovdje bi se moglo nadodati istraživački rad Zecharija Sitchina,koji tvrdi da su na zemlji zivjeli divovi i Anunaki.

Mnogo je kontroverzi generirano u poglavlju 16. posljednje knjige Zecharije Sitchina, "Bilo je divova na Zemlji". Pisao je o ostacima mumificiranih ljudi, navodno dio muzejske zbirke u Londonu. Posmrtni ostaci bili su kraljice Nin Puabi, identificirane pečatom cilindra koji su pronađeni uz njezino tijelo. Sitchin tvrdi da ime 'Nin' ukazuje na više od običnog plemića - da je zapravo bila 'boginja', ili u izravnoj Anunnaki liniji, preko majčine strane. Drugim riječima, on sugerira da jedan od Anunnakija nikada nije napustio Zemlju i da su njezini ostaci pohranjeni u Nacionalnom povijesnom muzeju u Londonu  u ožujku 2010. (zajedno s ostatkom iskapanja Leonarda Woolleya iz drevnog mezopotamskog grada Ur).


Dakle, tvrdi Sitchin, sve što je potrebno da se dokaže ili opovrgne njegova teorija o drevnim vanzemaljcima iz Nibirua jest da se na tim ostacima provede DNK testiranje. Kada je Sitchin pisao dr. Margaret Clegg, voditeljici Odjela za ljudske ostatke Nacionalnog povijesnog muzeja, poslala mu je pristojan odgovor 2009. godine, postavljajući svoj položaj s velikom jasnoćom:"Muzej ne provodi redovito DNK analizu ostataka u zbirci, a nema planova za to u bliskoj budućnosti."

Hm a kako bi glasio neslužbeni odgovor,vjerovatno se vrše mnoga DNK testiranja,radi izrade novih ljekova,ali i drugih pokusa nad ljudima za stvaranje super ratnika ili nove nadrase annunakija!


izvor:http://www.darkstar1.co.uk/britishmuseum.htm
izvor:http://www.latest-ufo-sightings.net/2018/11/artifacts-discovered-in-utah-link-to-lady-of-elche-as-an-anunnaki-queen.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno