Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Da li se dokaz da su nas stvorili drevni vanzemaljci nalazi u drevnom Biblijskom tekstu?

19 Tra 2019
(Reading time: 9 - 18 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U početku bijaše ...
Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, na području drevne Mezopotamije otkrivene su tisuće drevnih sumerskih tekstova i klinastih pisama, koje danas poznajemo znamo kao moderan Irak. Njihovi prijevodi uglednih znanstvenika diljem svijeta otkrili su nevjerojatno detaljan znanstveni prikaz biblijske priče o stvaranju. To uopće nije ono što su očekivali!
Šezdesetih godina prošlog stoljeća autor i istraživač Erich von Däniken predstavio je radikalnu premisu da su bogovi i anđeli koji su opisivani u pričama Biblije zapravo bili drevni astronauti koji su jednostavno bili pogrešno identificirani kao Bogovi. Možda su, za onog skromnog i poniznog čovjeka iz tog vremena stvarno izgledali kao Bogovi i nije mogao pojmiti da su možda to posjetitelji sa dugih svijetova.

prvaanunnaki
Otkrivaju se i prezentiraju nova arheološka otkrića koja ne samo da osnažuju ovu premisu, nego i predstavljaju nove dokaze koji daju najnevjerojatnije odgovore na mnoga najdublja pitanja čovječanstva. Pitanja poput "Tko sam ja, odakle sam došao i zašto sam ovdje?" I ovaj put ovaj kolektivni val informacija donosi brojne nove znanstvenike i arheologe koji imaju neobično uvjerljiv dokaz ili barem tako misle.
Najprije nam je rečeno da je Hebrejska Biblija, Stari zavjet, došla izravno od Boga u razdoblju od oko 1300. godine prije Krista do 300. godine prije Krista. Zatim je rečeno da se počela pisati prije otprilike 3.300 godina i završena je oko tisuću godina kasnije. Zatim smo naučili da je grčka Biblija plagijat iz hebrejske Biblije. A onda se iznenadno došlo do otkrića da je hebrejska Biblija plagijat iz sumerske Biblije. Sumerski je bio prvi pisani jezik za koji se znalo da je ikada postojao, barem do sada nismo otkrili neki stariji oblik pisma neke još drevnije civilizacije. To nam otvara mogučnost da možda jednog dana stvarno otkrijemo lokaciju drevne Atlantide ili tko zna što će se otkriti u prostorijama ispod sfinge
Tko god da su bili prevoditelji kasnijih Biblija, sigurno su izostavili nevjerojatnu količinu vrlo važnih informacija! I koliko god zapanjujuće izgledali prijevodi, tek se sada počinju činiti logički i dobivaju znanstveni smisao pošto i mi kao civilizacija napredujemo.

alphabeth

Biblijsko podrijetlo
Knjiga Postanka i hebrejska Biblija temeljile su se na sumerskoj priči o stvaranju. Najmanje 2000 godina, hebrejski numerolozi i studenti Kabale pretraživali su Stari zavjet kako bi otkrili tajanstveni Božji kod. Izvorni rukopis rijetkog kabalističkog teksta, Sefer Yetzirah, također je poznat kao Knjiga Stvaranja. To je najstarija knjiga u hebrejskoj okultnoj tradiciji. Opisuje kako je Bog stvorio svemir i sva živa bića koristeći dvadeset i dva slova hebrejske abecede. Nedavno je otkriveno da dvadeset i dva slova predstavljaju dvadeset i dvije aminokiseline koje se koriste kao sastavni dijelovi ljudske DNA. Tajna stvaranja čovječanstva bila je manipulacija DNK od strane bogova. Kako su Sumerani znali za ljudsku DNK prije više od 5000 godina?
Dosadšnje naše akumulirano znanja govori, na najznačajniji način, da su ovi spisi znanstveno utemeljeni, autentični i da je njihov sadržaj dokaziv. Pošto smo otkrili i DNA molekulu koja se savršeno podudara sa knjigom koja datira u samo praskozorje čovječanstva.
Stari zavjet bio je utemeljen na sumerskim tekstovima i klinastim zapisima koji datiraju iz razdoblja od 4.000 do 5.000 godina. Postoje doslovno tisuće tih pronađenih zapisa koji još uvijek čekaju prijevod. Oni nam zamišljeno govore o svemu što se odnosi na život tijekom tog vremena od primitaka od prodaje i obiteljskih pitanja do njihove Priče o stvaranju. To je priča koja jasno otkriva da su se naše današnje biblijske priče izravno crpile iz tih drevnih tekstova i da je bilo još mnogo toga što je izostavljeno iz biblijskih priča koje smo svi čitali, pratili i učili. Koliko god se to čini izvanredno i ushičujuće, to je ono što piše, ono što su nam sumerani ostavili u nasljeđe i što su htjeli da znamo o sebi i njima.

Sumerska cilindrična brava

sumerska brava

Prijevod iz Sumerske Biblije
Hebrejska biblija kaže da je stvaranje Adama i Eve bilo početak. Postoje detaljni zapisi svih generacija ljudi od Adama pa sve do Isusa. Ovi zapisi navode koliko je svaka osoba imala godina, kada su imali svoju djecu itd... Dakle, ako zbrojite sve te godine u Bibliji, jasno dobijete uzračun da je zemlja malo starija od 6.000 godina. I to Vam je to, od tud ekstremne religijske skupine crne svoju priču o nastanku i starosti zemlje, a da su samo malo otvorili um, došli bi do slijedečeg ...
Sumerska verzija knjige postanka uključuje rađanje svemira prije 13,7 milijardi godina. Naši znanstvenici sada procjenjuju da je to stvarno približna starost našeg svemira. Kako su Sumerani mogli znati ovo tisuće godina prije nego što je naša biblija napisana? Oni jasno navode da im je to rečeno od "onih koji su s neba sišli na zemlju", Anunnaki.
Znanstvenici su procijenili da je starost Zemlje 4,54 milijarde godina (4,54 × 109 godina ± 1%). Ovo doba može predstavljati dob Zemljinog povećanja, formacije jezgre ili materijala od kojeg je Zemlja nastala. Ovo datiranje se temelji na dokazima iz radiometrijskog starenja meteoritskog materijala i u skladu je s radiometrijskom dobi najstarijih poznatih kopnenih i lunarnih uzoraka.
Slijedeći razvoj radiometrijskog starenja početkom 20. stoljeća, mjerenja olova u mineralima bogatim uranom pokazala su da su neki stariji od milijardu godina. Najstariji do danas analizirani minerali, mali kristali cirkona iz Jack Hillsa u zapadnoj Australiji, stari su najmanje 4.404 milijarde godina. Kalcij-aluminij spoj, najstariji poznati čvrsti sastojak unutar meteorita koji se formiraju unutar Sunčevog sustava, stari su 4.567 milijardi godina, što daje nižu granicu starosti Sunčevog sustava.
Pretpostavlja se da je akrecija Zemlje započela ubrzo nakon stvaranja spojeva bogatih kalcijem i aluminijem u meteoritima. Budući da još nije poznato točno vrijeme koje bilo potrebno da ovaj akrecijski proces nastane, a predviđanja iz različitih modela srastanja kreću se od nekoliko milijuna do oko 100 milijuna godina, teško je za sada odrediti točnu starost Zemlje. Također je teško odrediti točnu starost najstarijih stijena na Zemlji, izloženih na površini, jer su to agregati minerala moguće različite dobi. Zemlja je u počecima bila vrlo volatilno i nimalo ugodno mjesto.
Sumerska Priča o stvaranju datira se prije više od 4,5 milijardi godina kada se izvorna Zemlja (Tiamat) sudarila s velikim nebeskim tijelom (Marduk) koji je stvorio naš mjesec. Današnji znanstvenici procjenjuju da se taj događaj dogodio prije oko 4,5 milijardi godina. Kako je ovo moglo biti napisano prije 4000 do 5000 godina? Kako su znali sve planete u našem Sunčevom sustavu, uključujući Marduka i Tiamata, te da je njihov sudar također rezultirao stvaranjem Zemlje kakvu poznajemo? Ovo je stvarno bolesnjava, što sam dublje kopao, to sam ostajao sve šokiraniji i šokiraniji.
Planetarni divovi udarali su jedan drugoga pod kutom, ostavljajući svu kopnenu masu na jednoj strani planeta, poznatoj kao Pangea, ostavljajući ogromnu prazninu s druge strane, s oceanima koji su je ispunjavali. Sedam kontinenata koje danas prepoznajemo. To je upravo ono što današnji znanstvenici kažu da se dogodilo. Opet, kako je to moglo biti napisano četiri do pet tisuća godina u prošlosti. Moderna znanost nije niti znala sve planete u našem Sunčevom sustavu do prije otprilike sto godina.

Nibiruova orbita

nibiruorbita


Planet Nibiru
Sumerska priča o stvaranju uključuje opis života na planetu u našem Sunčevom sustavu koji tek trebamo otkriti. Ime mu je Nibiru. Ima ovalnu orbitu koja traje 3600 godina koliko joj je potrebno za putovanje oko našeg sunca. Prije otprilike 500.000 godina atmosfera na Nibiruu bila je jako oštećena zbog neke kataklizmičke nebeske katastrofe, a oni koji su tamo živjeli morali su pronaći način da je poprave kako bi preživjeli.
Znali su da bi se time što bi vratili dovoljno plinova i prašine natrag u njihovu atmosferu ova šteta mogla popraviti. Metal koji je za ovu namjenu radio najbolje, bio je zlato, jer se niti jedna druga tvar ne može usitniti u tako fini prašak i učiniti da ostane u zraku. Također je inertan i neće se kombinirati s bilo kojom drugom tvari. Zanimljivo je napomenuti da je NASA početkom 1970-ih projektirala i pokrenula raketu Vojager 1 koja je trebala tražiti izvanzemaljski život. Uključivala je zlatni disk koji je identificirao Zemlju i mnoge njezine značajke, uključujući Čovječanstvo. Procjenjuje se da ovaj zlatni disk ima životni vijek od 2 do 4 milijarde godina.
Zlato je bilo izuzetno rijetko na Nibiruu. Ali oni su imali izvanrednu tehnologiju i mogli su "skenirati" Sunčev sustav kako bi pronašli prisutnost zlata na drugim planetama.
Najprije su ga pronašli u pojasu asteroida i pokušali ga tamo iskopati. Izgubili su mnoge astronaute i svemirske brodove i njihovi napori bili su neuspješni!!!! PAZITE Ovo sve piše na j... klinastom pismu!!!!!.
Vođa astronauta, Anu, ponovno je pregledao cijeli Sunčev sustav tražei zlato i napokon dobio očitanja sa Zemlje. Sletio je na naš planet prije otprilike 445.000 godina. Njihova priča o putovanju na Zemlju doista je izvanredna! Opisi gledanja Zemlje izbliza prvi put oduzimaju dah! Kada prvi put ugledaju detalje Zemlje nakon izranjanjau iz tame svemira, opisuju je kao "bijelu na polovima s plavom bojom oko svoje sredine", jasno identificirajući Arktik i Antarktik s oceanima oko umjerene zone.

Planetarno ažuriranje
Budući da je večina članka koji trenutno čitate prvi put objavljena 2014. godine, JPL (Jet Propulsion Labs) objavio je otkriće još jednog, neotkrivenog planeta u našem Sunčevom sustavu. Priča o JPL-u uključena je u nedavnu epizodu televizijske serije 60 Minutes. (Ovo nije forum za raspravu je li Pluton planet ili ne.)
Gotovo svaki aspekt naše znanstvene zajednice već je dugo inzistirao da takav planet uopće ne bi mogao postojati unutar našeg Sunčevog sustava jednostavno zbog zakona fizike. Većina znanstvenika diljem svijeta ponovila je tu tvrdnju. Ne može postojati. Ne! Ne! Ne! Ne! Ne! ..... Ups, tu je.
Procjenjuje se da je novi planet približno deset puta veći i teži od mase Zemlje. Astronomi ga još nisu vidjeli jer se trenutno nalazi u dubokom svemiru. JPL navodi da je njegovo postojanje apsolutno identificirano zbog gravitacijskih fluktuacija koje djeluje na vanjske planete našeg Sunčevog sustava. Na isti je način Jupiter otkriven prije nešto više od stotinu godina. Ali sada znanstvenici i astronomi pokušavaju objasniti njegovo postojanje. Kako su drevni Sumerani znali za njegovo postojanje?

Stvaranje čovječanstva

ad
Sumerska priča o stvaranju kaže da je na Zemlji bilo mnogo zlata, a Annunaki su ga počeli rudariti iz oceana. Ali to je bilo presporo. Shvatili su, da bi dobili velike količine koje su im bile potrebne, morali izrudariti zlato iz zemlje. Doveli su još 50 astronauta iz Nibirua da pomognu u tim naporima rudarstva.
Na Marsu su osnovali bazu za skladištenje zlata koje čekaju isporuku za Nibiru. Razlog za ovu bazu bio je da je gravitacijsko povlačenje na Marsu bilo znatno manje od onog na Zemlji. Dostava s Marsa spasila im je mnogo vremena i energije. Kako su ti spisi ispravno utvrdili da je gravitacijska sila na Marsu mnogo manja od one na Zemlji?
Oni koji su bili stacionirani na Marsu nisu voljeli raditi tamo i na kraju su se pobunili. Jedan od vanzemaljskih vladara, Enki, odlučio je stvoriti klasu radnika kroz manipulaciju DNA. Izabrao je postojeću vrstu hominida koja je imala potencijal za uspjeh. Stvorili su područje za uzgoj poznato kao Edin. Ovdje su stvorili potpuno novu vrstu posebno namijenjenu iskopavanju zlata. Kombinirali su hominidnu DNA s vlastitom DNA. Rezultat je bio početak čovječanstva!

Struktura DNA

dnamolekula

Veliki potop
Stvaranje DNK bilo je uspješno, ali nova bića su bila hibridi, stoga sterilna i nesposobna za reprodukciju. Nakon nekoliko neuspjeha njihovi pokušaji na kraju su bili uspješni, a nova vrsta nazvana je “Adamu”, prvi čovjek. Njihov se broj brzo povećao. To kaže izvorna biblija! Naša moderna biblija je plagirana od ove Biblije, ali zašto je toliko izostavljeno? Što je urednicima naše biblije dalo pravo sakriti to znanje od čovječanstva?
To je samo mali dio njihove priče o stvaranju! Uklesana je u kamen prije gotovo 5.000 godina. Kako se sve te riječi mogu objasniti? Nemoguće je poreći postojanje tih spisa. Oni postoje. Oni su autentični. Preveli su ih brojni znanstvenici, zadatak koji je trajao tri desetljeća i to je ono što jasno navode. Ali to svakako nije ono što religije i vlade nužno žele čuti.
Sumerska Biblija čak otkriva uzrok opčeg potopa. Vjerujemo da je poplava bila umjetno stvorena od "boga" koji je bijesan, ili pak globalnim zagrijavanjem stotinama ili čak tisućama godina. Objašnjavaju da je prije 12.000 godina, kada je njihov planet prošao kroz naš Sunčev sustav, na Zemlji postojala tako velika gravitacijska sila koja je uzrokovala kolaps ledenog pokrova na Antarktiku i njegovo klizanje u ocean. Kako su uopće mogli znati da na Antarktici postoji ledena kapa! Što nisu mislili da je Zemlja ravna. Ili su nas tako (krivo)učili.

Navedeno je da vanzemaljci / bogovi, Anunnaki, nisu uzrokovali ovaj klimatski događaj, ali su ga mogli spriječiti. Odlučili su da ne interveniraju jer je čovječanstva u to vrijeme bilo posvuda i bili su izvan kontrole i u takvom neredu da su odlučili pustiti ih da propadnu, a zatim početi iznova. Bio je to Enki, liječnik / znanstvenik, tvorac čovječanstva koji je upozorio Ziusudru na nadolazeću poplavu. Ziusudra je bio tip koji je preimenovan u Noaha nekoliko tisuća godina kasnije. Rečeno mu je da bi on i njegova cijela obitelj trebali prikupiti uzorke DNK svih različitih vrsta životinja i biljaka kako bi ih očuvali za život nakon poplave. Priča postaje još fantastičnija, ali mnogo je veća za ovaj članak. Autori i znanstvenici kao što su Zecharia Sitchen i Michael Tellinger daju nam mnogo točnije i detaljnije izvještaje.

Zecharia Sitchin sa 5.000 godina starim sumerskim cilindrom

zaharaia

Neka znanost bude sudac
Dobra stvar u znanosti je da traži istinu kroz otkriće i dokaz. Religija traži slijepu poslušnost. Religija čini neutemeljene tvrdnje koje nemaju logiku, a zatim zahtijeva, pod prijetnjom, da im svi sljedbenici vjeruju. To ni na koji način ne njeguje duhovnost. Ono potiskuje istine koje mogu biti iznimno korisne za čovječanstvo i sve vrste i bića na Zemlji. Ako ova informacija konačno postane univerzalno prihvaćena, najveće religije mogu se lako srušiti.
Nevjerojatno je da mi, kao globalno društvo, idemo svojim svakodnevnim životima bez ikakvog razmatranja o vanzemaljcima koji zapravo postoje. Ipak, dokazi su svugdje. Mediji to prikazuju kao “što ako”, a ne kao “to jest”. I svijet izgleda da je u redu s tim poricanjem. Ove su teme gurnute u 5-ti plan, mi koji ih proučavamo smo čudaci i sanjari, svedo jednog dana, ne bojim se da će taj dan osvanuti.
Iako više od polovice svih pojedinaca posvuda vjeruje da su NLO-i stvarni. Iako se čini da su bili s nama tijekom čitave povijesti. Iako postoje tisuće izvješća o njima. Iako ih je svaka vlada na Zemlji svijesna, očito je kolektivni dogovor poricanje. Iako je nekoliko američkih predsjednika imalo susrete s njima. Iako znate za sve ove stvari, kako se možete praviti da ne postoje. Zašto? Zato što naše vlade kažu da ne postoje, dakle ne. Kakav će biti naš odgovor kada vlade priznaju da postoje? Mislim da je Jack Nicholson to najbolje rekao. "Istina? Ne možeš se nositi s istinom! "
Ali prije ćemo dobiti neospornu dokumentaciju da su oni zapravo ovdje i da čovječanstvo može odmah uhvatiti panika. Može nasse uplašiti globalnim ratom koji može biti katalizator za Armagedon. Ali ako budemo imali sreće, možda će nas čak uplašiti globalnim mirom.
Objavljeno je da je 38 zemalja, uključujući Vatikan, potvrdilo njihovo postojanje. SAD nije među 38. Papa je čak izjavio da ih želi krstiti kao katolike. Sretno s tim!

Je li ovo previše informacija za članak?
Ovdje predstavljene informacije dolaze od znanstvenika i istraživača koji svoje nalaze prezentiraju kao znanstvene činjenice, a ne kao vjerske organizacije koje promiču doktrinu ili iz fiktivne spekulacije. Na vama je da pronađete vlastitu razinu prihvaćanja.
Osobno, smatram da je religijska doktrina neizmjerno nedovoljna; nedostaje joj vjerodostojnosti, uvjerljivih tvrdnji i objašnjenja. Kad sam prvi put pronašao te riječi, bile su mi zanimljive, ali gotovo nemoguće za povjerovati. Nakon što sam ih polako počeo probavljati i razumjevati kao novu točku gledišta (Point Of View), Biblija mi je zapravo oživjela. Ovo novo znanje objasnilo je toliko mnogo stvari u Bibliji od Adama i Eve, Mojsija i "gorući grm" na planini do "djevičanskog rođenja" Krista, što objašnjava Isusovo "nebesko porijeklo". Kada su anđeli predstavljeni kao stvarna bića od mesa i krvi, (Stražari) i bogovi koji su bili vladari Annunaki, (Nephilim), definirani su njihovom tehnologijom, a ne njihovom "magijom", pojavljuje se posve nova slika. To je čudo, nova nada i inspiracija.
Oduvijek sam bio onaj koji je tražio dokaz prije nego što je sam u nešto povjerovao. Ako se napravi važna prognoza, želim znati rezultate predviđanja. Je li to bilo ispravno ili je to bilo pogrešno? Ako netko tvrdi da se nešto strašno dogodilo u drevnoj prošlosti, gdje je dokaz?
Kad sam prvi puta pročitao da su otkrili brojne drevne rudnike zlata u Južnoj Africi koji datiraju još prije 100.000 ili možda 200.000 godina, nisam to mogao spremno prihvatiti, htio sam da bude istina, ali sam htio i dokaz. Istraživao sam. Ovakoo je započelo moje otkrivanje ovdje podijeljenih informacija. Koliko god uvjerljiv bio ovaj novi način, i dalje sam želio više dokaza i dalje ih želim. Fizički dokaziv dokaz opipljiv na dodir.

Ruševine u Gobekli Tepe u Turskoj

11880379 f1024

Otkriveno je više dokaza
Arheolozi su otkrili ruševine Gobekli Tepea u jugoistočnoj Turskoj. Procjenjuje se da su veličine modernog grada i da će biti potrebno još 30 godina da se u potpunosti iskopaju. Znanstveno je dokazano da je njihova starost između 11.000 i 12.000 godina! Najstarije ljudsko društvo ikad otkriveno na Zemlji! Još 6.000 godina starije od sumerske Biblije! Sagrađeno je prije velike poplave i pomno je zakopano u pijesak kako bi se spasilo od velike poplave onih koji su znali da takav događaj dolazi! I premda ovo društvo nije imalo pisanog jezika, imali su slike isklesane u kamenu i imali su statue i simbole. Ovi kipovi su uključivali rezbarije onoga što izgleda kao dvostruka spirala, što je moguć prikaz molekule DNA. Oni također uključuju kipove "glava" koje imaju ogromne oči, trokutastog oblika i sablasno podsjećaju na glave stvorenja koje smo upoznali kao "Sivi". Oni jasno izražavaju priču o bogovima koji su došli na Zemlju u svemirskim brodovima i kroz manipulaciju DNK stvorili čovječanstvo kao ropsku vrstu u
koja je rudarila zlato. Opisan je njihov planet i ti bogovi su jasno pokazali da su Annunaki. A sada se vjeruje da je Gobekli Tepe bio Edin gdje su osmislili prve ljude, Adamu(tako se čita "ADAMU").
Svrha ovog članka nije promicanje ovih nevjerojatnih otkrića kao apsolutne istine. Oni su tako radikalno različiti od onoga što su nas učili da ih većina Vas koji čitate će odmah odbaciti kao fikciju. Kako to može biti istina? Sve izgleda tako ludo!

Umjesto toga, svrha ovog članka je otkriti činjenicu da te informacije postoje. Da su autentične i proučavaju se s znanstvenog stajališta. Religija bi trebala u potpunosti ostati izvan predstojeće debate. Svaka od glavnih religija ima svoj vlastiti pristrasni program koji zamagljuje svaku verziju istine osim svoje vlastite. Trebali bi naučiti prestati pokušavati zadržavati znanje zakopano u vremenu. Moglo bi im se i obiti o glavu, kad se iskopa konačni, ultimativni DOKAZ, ili još bolje da dokaz "padne" s nebesa.

Dolazi vrijeme kada će se informacije koje se čitaju u našim člancima potvrditi, a ne proturječiti dokazima koje je do sada otkrila naša znanstvena zajednica. U čovječanstvu će se probuditi novi val duhovnosti. Rodit će se iz znanja, a ne od organizirane pristrane religije i znanstvenih elita(tu ne ubrajam veliku večinu poštenih i vrijednih ljudi koji su svoj život podredili znanosti ili relgiji, na dobrobit drugih i potrebitih). To će biti potaknuto stotinama knjiga koje će uskoro biti napisane o ovom novootkrivenom dokazu, jer te informacije sve mijenjaju! Već su vani. Objavljene su. Već su se počele širiti. Ovaj put istina će biti dokaziva i znanost, a ne "tvrda" religija, bit će njezini učitelj. Papa Franjo otvara mnoga duboka pitanja i ulazi u rat sa dogmama, možda je stvarno on taj zadnji Papa nakon kojeg možda dođe doba prosvjetljenja, a ne apokalipse?

 

Izvori članka: 

https://exemplore.com

Razmišljanja Johna Fitzgeralda

Knjiga 12 Planet Zecharia Sitchin

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno