Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

"NLO" na dnu Baltika stvara probleme

27 Lip 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

baltik_nlo 

RONIOCI pokušavaju istražiti porijeklo nepoznatog objekta, no oprema kojom se koriste prestane funkcionirati čim mu se približe, piše Daily Mail.

"Sve što ima veze sa strujom, bila to kamera ili satelitski telefon, prestaje raditi u trenutku kad se nađemo iznad anomalije koju pokušavamo proučiti", izjavio je profesionalni ronic Stefan Hogerborn član tima Ocean X koji istražuje nepoznati objekt. 

Između objekta i dna nalazi se prazan prostor od oko četiri metra, a sa strane je zaobljen poput gljive. Ima oblik komada stijene koji prekriva nešto slično čađi, što je dodatno zbunilo stručnjake koji nikada nisu vidjeli nešto slično. Švedska ronilačka ekipa primijetila je nešto što liči na pistu za slijetanje, pretpostavlja se je to put kojim je objekt "doklizao" prije nego se zaustavio, no još uvijek nema jasnih odgovora....


"100 posto sam siguran i uvjeren da smo pronašli nešto jako, jako, jako jedinstveno", rekao je član ronilačke ekspedicije Dennis Asberg.

Objekt je otkriven u svibnju prošle godine, ali je zbog nedostatka materijalnih sredstava bilo moguće sonarom napraviti samo fotografije objekta u obliku diska koji su neki usporedili s poznatim svemirskim brodom iz "Ratova zvijezda" Millennium Falconom.

Ekipa tima Ocean X uzbuđena je zbog potencijalnog velikog otkrića, dok oni malo više skeptični sumnjaju u točnost tehnologije sonara. U tjednima koji dolaze očekuju se nove ronilačke ekspedicije. 

izvor: index.hr

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno