Subota 4 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

ILUZIJA ILI NLO

27 Lip 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

avion_ili_nlo

 

 

VJEŠTO SE SKRIVALA
Iz oblaka provirila nepoznata letjelica
Nebo iznad Rusije nedavno je posjetila letjelica za sada nepoznatog podrijetla koja je isijavala crvenu svjetlost, a očevici tvrde da je i mijenjala oblike.
U moru sličnih snimaka koje svakodnevno nastaju, ova se izdvojila po tome što je na njoj zabilježen objekt koji izgleda kao da se u letu može pretvoriti u više različitih oblika.
Tako u jednom trenutku izgleda poput nekog oblika lovca, dok već sljedećeg izgleda kao nosač. Mnogi smatraju da je jedino moguće objašnjenje takve preobrazbe izvanzemaljska tehnologija.
Ipak, skeptici tvrde da je riječ samo o optičkoj iluziji i da se radi o najobičnijoj ljudskoj letjelici, možda čak i civilnom zrakoplovu. S obzirom na kvalitetu snimke, i takvo objašnjenje je moguće, no možda najbolje da objekt zabilježen kamerom jednostavno pogledate sami i procijenite radi li se o izvanzemaljskoj ili ljudskoj letjelici:
preuzeto sa
video
!">
!
Nebo, iznad, Rusije, nedavno, je posjetila letjelica

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno