Četvrtak 21 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Približava se trenutak - Šta kažete na ovo?

29 Lip 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo_vojska

VIDEO: 400 vojnih časnika svjedočiti će o NLO-ima?

Australac Peter Maxwell gostovao je 26. lipnja na australskoj televiziji kako bi predstavio svoju novu knjigu u kojoj iznosi dokaze o postojanju izvanzemaljaca.

U razgovoru za australsku televiziju, između ostalog, izjavio je da se preko 400 vojnih časnika sprema svjedočiti pred američkim Kongresom kako bi jednom zauvijek razotkrili zataškavanja postojanja izvanzemaljaca.Maxwell tvrdi da je osim brojnih fotografija i video zapisa koje je prikupio imao priliku i stupiti u kontakt s bićem koje nas je došlo posjetiti, a za koje tvrdi da nema ljudsku formu već je međudimenzionalno, poput duha.

Razgovor s ovim zanimljivim čovjekom, koji tvrdi da prati kretanje izvanzemaljskih brodova još od svoje 12 godine, svakako pogledajte ovdje:

 

izvor: net.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno