Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Postoji li tajanstveni satelit?

16 Svi 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Postoji tajanstveni satelit koji kruži oko Zemlje i koji će se srušiti za 8 milijuna godina

Jeste li znali da postoji satelit koji kruži oko našeg planeta i postavljen je da padne na Zemlju za 8 milijuna godina? Njegova misija može vas iznenaditi.

NASA je stvorila satelite koji se zovu Sateliti LAGEOS ili Laserska geodinamika, koji su u osnovi znanstveni sateliti koji proučavaju naš planet. Satelit LAGEOS kruži oko naše planete tako da se može vidjeti s nekoliko zemaljskih postaja širom svijeta. LAGEOS dizajn je lijep. Letjelica se sastoji od aluminijskih mjedenih kuglica promjera 60 cm, satelit je pokriven retroreflektorima od 426 kockica, što Satelit čini doslovno poput goleme loptice za golf. LAGEOS nema senzore niti elektroniku i nije pod kontrolom položaja. Njegova primarna misija nije prenošenje poruke budućim stanovnicima našeg planeta, nego proučavanje i praćenje njegovog razvoja.

 

      sat      

Glavni cilj satelita je točno mjerenje položaja satelita u odnosu na naš planet, određivanje oblika Zemlje i proučavanje tektonskih pokreta koji su povezani s pomakom kontinenata.

Zemaljske postaje koje traže LAGEOS nalaze se u SAD-u, Kini, Francuskoj, Poljskoj, Italiji, Japanu, Australiji, Meksiku i Peruu.

Ali što čini ovaj satelit tako važnim? Pa, satelit je postavljen da padne na naš planet za 8 milijuna godina, noseći posebnu poruku svima koji će naseliti naš planet u dalekoj budućnosti. Poruka koju nose LAGEOS su tri različite karte Zemlje: jedna koja je stara 268 milijuna godina i prikazuje kako Zemlja izgleda danas, a druga karta će pokazati kako će planet izgledati u budućnosti.

Ali tko će naseliti naš planet za 8 milijuna godina? Ljudi? Stranci? Ili će život prestati postojati na planeti Zemlji?

Zamislite da se život "ponovno pokreće" na našoj planeti, kako se vjeruje da se dogodio prije nekoliko milijuna godina. Primitivni čovjek naseljava planet i čudnu sferu koja pada na planetu. Što bi ta "buduća" bića mislila da je uređaj? Bi li povezali satelit LAGEOS s nebeskim božanstvima i bogovima? Možda su to učinili naši preci prije nekoliko tisuća godina.

Ako smo stavili takav uređaj u orbitu oko našeg planeta, bi li bilo čudno da je druga vrsta učinila isto? I je li moguće da postoje pisani dokazi o takvim uređajima u drevnim tekstovima i prikazima širom svijeta?

 LAGEOS FILE 630x1024

izvor
https://www.ancient-code.com/there-is-a-mysterious-satellite-orbiting-earth-set-to-crash-land-in-8-million-years/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno