Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

USS Nimitz-ov NLO je 'tražio nešto pod vodom', kaže NASA-in znanstvenik

20 Ruj 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Ne stišavaju se kontroverze oko incidenta u koji je bio uključen američki nosač USS Nimitz, piloti koji su "ganjali" NLO ili ti neidentificirani zračni fenomen istodobno su opazili i misteriozni potopljeni objekt tek 3 metra ispod površine!

Jedan od bivših NASA-inih istraživača tvrdi da je tajanstveno plovilo primječeno u oba mlažnjaka tipa F-18 koja su poletjela sa USS Nimitz-a, a da su dva neidentificirana zračna fenomena možda upravo čuvala taj misteriozan brod!
Nakon objave New York Timesa, američka je vlada priznala da ima tajni poseban program za pračenje takvih neidentificiranih zračnih fenomena.


Klip je pokazao NLO u obliku tik-tac-a - službeno priznat kao Neidentificirani zračni fenomen (UAP) - koji je letio ispred kamere i izvodio nikad viđene manevre. Bivši znanstvenik NASA-inog istraživanja Kevin H. Knuth sada je ponudio novu teoriju o tome za što je predmet bio namjenjen, na temelju opisa svedokai šefa mornarice Kevina Daya.
U svojoj studiji "Procjena letačkih karakteristika anonimnih neidentificiranih letjelica", o kojoj je prošlog mjeseca zajedno sa Robertom M. Powellom i Peterom A. Realijem pisao, rekao je: "Misao je potaknuta Kevin Day-ovim opisom UAP-a koji djeluju kao da traže nešto što polako prate pri brzini od 100-ak čvorova i nadmorskoj visini od cca 10ak tisuća metara."

nimitzufo
Stručnjak je objasnio da dvoje pilota borbenih F-18-ca koji su bili okupirani pračenjem dva tic-tac-a nisu odmah ni primjetili podvodni objekt jer su bili okupirani pračenjem fenomena ispred sebe i kroz međusobnu komunikaciju su se divili njihovim manevarskim sposobnostima, no jedan je onda opazio da je u moru stvoreno veliko turbulentno područje valova koji su izgledali kao da se razbijaju ispod površine otvorenog mora.
Mornarica je odbacila mogućnost da je bila riječ o podmornici zbog činjenice da ih u to vrijeme jednostavno tamo nije bilo.
"Tada je primijećeno da je Tic-Tac UAP lebdio nepromišljenim kretanjem iznad vode koja se vrti", nastavio je gospodin Knuth, profesor fizike na Sveučilištu Albany."
Uslijedilo je viđenje, odnosno potvrda viđenja Tic-Tac-a pod vodom. Nakon viđenja, potopljeni objekt više nije bio prisutan, niti ga se moglo vidjeti.
"Jasno je da su oba tic-tac-a bila zainteresirana za potopljeni objekt."
"Moguće je da su ovaj objekt i drugi poput njega razlog što su NLO-i bili na tom području."


Poznato je da se sivi kitovi preseljavaju na jug u to doba godine s Aljaske Prema Meksiku (preko Guadalupe kanala) i prolaze kroz Kanalske otoke, na kojima se nalaze San Clemente i Santa Catalina.
Područje je također smješteno u blizini vojnih baza, što je još jedno uobičajeno žarište za NLO aktivnosti i još je jedna smjernica za istraživanje zašto su Tic-Tac NLO-i bili tako uobičajeni u ovoj specifičnoj regiji.
Gospodin Knuth je dodao:" Po izvještaju toga dana je izgledalo da NLO-i izbjegavaju USS Nimitz i njegove zrakoplove, što se bitno razlikuje od susreta koji su imali kolege na Istočnoj obali s Roosveltovom fregatom gdje se činilo da NLO-i baš žele bliski susret sa "našim" zrakoplovima!

nimitzufo1

No kako got bilo, čini mi se da ovaj slučaj nije ni približno dovoljno naglašen od strane medija. On sada možemo reći nedvosmisleno potvrđuje da ili postoji neka naprednija vrsta na Zemlji, znači one priče oko polova bi tada mogle itekako biti istinite i stvarne ili dokazuju da nismo sami u svemiru i da postoje itekako napredne civilizacije koje nas nadgledaju/posječuju! Ne vidim razloga indiferentnosti prema ovoj temi, jer riječ je o američkoj ratnoj mornarici koja je vrlo vjerojatno najjača na svijetu u ovom trenutku i sigurno najutreniranija i najopremljenija. Ako se njima ne vjeruje onda stvarno nije nikakvo čudo da viđenja nas običnih ljudi ne vide ni one fan stranice portala i novina.
Već smo nekoliko puta pisali da nam se ćini da će istina vrlo brzo izaći na vidjelo, samo je pitanje vremena kad će neki "naš" lovac oboriti NLO ili biti oboren od strane NLO-a, a za razliku od prijašnjih vremena, takve je vijesti jako teško zataškati u ovo današnje vrijeme kad informacije cure na sve strane. Čekam taj jedan snimak nakon kojeg ništa više neće biti isto.

Na mjesecu smo zadnji puta bili '71.;što zbog financija, što zbog tko zna kojeg razloga; imamo zabranu preleta avionima preko polova i nekih mjesta koje ne vidimo ni na google maps-u, sve je više konkretnijih viđenja koja je sve teže osporavati! Da li ćemo uspjeti doživjeti prvi kontakt?

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno