Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Biblijska tajna Gavrilovog kovčega

25 Ožu 2021
(Reading time: 16 - 32 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Biblijska tajna Gavrilovog kovčega

Što znamo o anđelima i arhanđelima? Koje su misterije povezane s arkanđelom Gabrijelom? Mnoge misterije povezane su s Gavrilovom arkom i misterioznim događajima naših dana, Antarktikom, takozvanom svjetskom vladom.
Mnogi su se tajanstveni događaji dogodili od rujna 2015. u biblijskim zemljama Istoka. Naravno, puno se toga može smatrati lažnim, ali nemoguće je sve sakriti.

11. rujna 2015 Na Internetu postoje apsolutno nevjerojatne glasine da je legendarna "Arka Arhangela Gabrijela" otkrivena ispod glavnog svetišta islama - Velike džamije u Meki.
Prema legendi, arkanđeo Gabriel (onaj koji je navijestio Djevicu Mariju o skorom Isusovu rođenju i diktirao Kuranu proroku Muhammedu) dao je osnivaču islama određenu arku ili kutiju, unutar koje je bila zatvorena "ogromna sila . " Muhammedu je naloženo da ovu arku pokopa u "mjestu štovanja i molitve", odakle je nije trebalo ukloniti sve dok se ne približi kraj svijeta.
Kada je tim od 15 graditelja pokušao pomaknuti pronađenu kutiju, dogodilo se snažno oslobađanje energije, trenutno ubivši čitav tim i prevrnuvši ogromnu građevinsku dizalicu.
11. rujna 2015. mediji su izvijestili o padu građevinske dizalice u blizini Velike džamije. Izvješteno je o smrti 111 hodočasnika, ali kao službeni uzrok incidenta naveden je jak vjetar.
Drugi pokušaj izvlačenja arke dogodio se 24. rujna i bio je popraćen masivnim "rafalom plazme" što je rezultiralo s više od 4.000 smrtnih slučajeva, izvještava Sorcha Faal. Dužnosnici su izvijestili da je tog dana u Meki bilo 2.000 mrtvih, ali uzrok njihove smrti bila je velika zaljubljenost u gomilu hodočasnika, dok su saudijske vlasti znatno podcijenile broj poginulih.
Bloger Sorcha Faal s tim u vezi piše da je "Čuvar dvaju svetišta" (naslov kralja Saudijske Arabije) kontaktirao poglavara Ruske pravoslavne crkve patrijarha Kirila kako bi upozorio hijerarha na misteriozno otkriće od 11. rujna, čije je otkriće popraćeno nizom neobjašnjivih pojava.
Što se tiče sadržaja razgovora ruskog patrijarha i "Čuvara dvaju svetišta", navodno se radilo o drevnom islamskom rukopisu koji je Ruska pravoslavna crkva spasila iz ruku katoličkih križara i poznatom pod nazivom "Upute arkanđela Gabrijela poslaniku Muhammedu. "

 gabri.kov1            

„Nakon katastrofalnog broja poginulih zbog drugog pokušaja Saudijske Arabije da dobije taj misteriozni uređaj, izaslanici Velike džamije kontaktirali su njegovu svetost patrijarha Kirila u vezi s jednim od najstarijih islamskih rukopisa u vlasništvu Ruske pravoslavne crkve, koji je spašen od rimskih Katoličkih križara 1204. godine kada su u Carigradu (sada poznatom kao Aja Sofija)  pretresli crkvu Aja Mudrosti pod nazivom "Gabrijelove upute Mohammedu".
U vezi sa sadržajem ovog drevnog islamskog rukopisa, "Upute Gabrijela Muhammedu", usredotočuje se na skupinu uputa arhanđela Gabrijela datih Muhamedu u špilji zvanoj Hira, smještenoj na planini zvanoj Džebel al-Nur, blizu Meke, gdje je Mohammedu povjerena briga o "Kutiji ili arci" "velike moći", koju mu je bilo zabranjeno koristiti, jer je pripadala Bogu i morala je biti pokopana u hramu na "mjestu štovanja anđela prije stvaranja čovjeka "do njegovog daljnjeg otkrivanja na dan Yavm al Qiyam, što doslovno znači" dan uskrsnuća ".
Primivši ove podatke, ruski predsjednik Vladimir Putin odlučio je poslati istraživačko plovilo "Admiral Vladimirsky" u saudijsku luku Jeddah kako bi se ukrcao na brod i prenio na Antarktiku. Da bi zaštitila misiju "Admirala Vladimirskog" i njegov dragocjeni teret, Rusija je lansirala dva vojna satelita, a također je osigurala pratnju - flotilu od nekoliko ratnih brodova, spasilački tegljač i tanker koji su u to vrijeme sudjelovali u manevrima u Indijskom oceanu. "
Sve se ovo može činiti čudnim, ali mnoge spomenute činjenice sasvim su istinite.
Brod "Admiral Vladimirsky" zapravo je uplovio u luku Jeddah. Službeno objašnjenje razloga posjeta nije dato, ali mediji su izvijestili o "poslovnom posjetu". Službeni predstavnik ruske mornarice za odnose s javnošću Igor Dygalo rekao je ovom prilikom da je brod ušao u luku "za ostatak posade i obnavljanje zaliha vode i hrane na potrebnu razinu".

12. veljače 2016. patrijarh moskovski i cijele Rusije Kiril sastao se s papom Franjom na Kubi. To je najavio šef Sinodalnog odjela za vanjske crkvene odnose, mitropolit Volokolamsk Ilarion. Ovaj povijesni sastanak vođa dviju crkava nije se održao gotovo 1000 godina.
Iako točna priroda pregovora između patrijarha Kirila i Franje ostaje tajna na višoj razini, analitičari u izvješću napominju da je "drevni tajni rukopis" patrijarhu Ćirilu dao papa Franjo i da se odnosi na Gavrilovu arku, legendu od kojih je da su to izravno napisali "promatrači" na koje se odnosi u Enohovoj knjizi.
6. prosinca 2015. godine, napominje se u izvješću, brod istraživačkog broda Federacije Admiral Vladimirsky napustio je luku Jeddah u Saudijskoj Arabiji i krenuo prema Antarktiku, popraćen opsežnom pomorskom armadom koju je predsjednik Putin poslao na čuvanje.
Eskadrila je u decembru ušla u luku Jeddah, usprkos zabrani poganima da uđu u svetu zemlju Meku i Medinu. Kasnije je patrijarh Kirill posjetio Antarktik i crkvu Svetog Trojstva na Antarktiku neposredno nakon njegovih susreta s kraljicom Elizabete od Velike Britanije i papom Franjom na Kubi (17. veljače 2016.). Drugi događaj također je prošao nezapaženo u svijetu.
11. studenog 2016. John Kerry odletio je na Antarktiku, gdje je bila zatvorena rasprava i potpisivanje novog međuvladinog ugovora, prema kojem su posjeti privatnim brodovima Antarktiku zatvoreni na 35 godina bez prethodnog pristanka Povjerenika o ovo pitanje.

S tim se informacijama može postupati na različite načine, ali nameću mnoga pitanja upravo o ovoj Gabrijelovoj arci, o tome gdje se ona sada nalazi i da li ti događaji predskazuju biblijski "kraj svijeta", kao i o ulozi Rusije u sve ovo.
 Odgovori na ova pitanja došli su kroz lucidno sanjanje i stoga se, naravno, ne mogu osloniti na artefakte. I zato, naravno, nisu za skeptike svugdje u potrazi za dokazima i otkrivanjem novih lažnih podataka. Informacije nisu namijenjene vrijeđanju nečijih vjerskih ili nacionalnih osjećaja, u njih možete vjerovati, ali ne možete vjerovati. Svatko bira svoj.


Tako…
U planinama je visjela siva magla koja je obavijala njihove krznene ostruge. Potok je bučan poput brzih brzaca među kamenjem i gromadama. No sunčeva se zraka iznenada proširila poput duge i stala kao most između dva vrha. Komadići magle žure se od oblaka s bijelom grivom. Ali onda je odjednom oblak, zapravo, izgledao poput konja, a jahač, veličanstveni div, moćno jaše preko planina, kao preko brda. A njegove plave oči svjetlucaju poput munje, a brada   je gušća od šume, poput onog graška.
" Ah, pa smo se opet sreli .... Prepoznajete li diva Svjatogora? Danas ću vas odvesti do svoje sestre, ona će pričati nove priče, nevjerojatne o starim i sadašnjim vremenima, u vaše dane, trčanje. Ništa se nemojte iznenaditi, jer ne znate sve i zamišljate ih takvi kakvi jesu ”- odjednom je na nebu zagrmio glas diva. A onda me neka nepoznata sila odnese gore, a ruka gorostasa bila je poput nepristupačne stijene - prsti - moćne litice. Ali sada su se poredali oko mene poput kamenih stražara i preplivali planine negdje daleko dolje i duga se ondje spuštala poput mosta.
A u daljini, na jednoj od planina, svijetli svjetlo i sjedi crvenokosa djevojka, pletenice joj pletu lice, a odjeća joj zasljepljuje oči bijelom svjetlošću.
 Odgovara visini Svjatogora, a planine su joj sve ispod pojasa. Ovdje je ispružila dlan, a Svjatogorovi prsti su se razdvojili i tim je dlanom nastao most.
A oči djevojke bez dna blistaju i sjaje toplim zlatom, a osmijeh joj blista na licu ... licu ...

 vQl4uiA     

Ali ovo je ovo lice na ikoni, negdje sam vidio ... Svijetlo lice anđela "Zlatna kosa" potpuno je isto.
... " Oh, nemojte se iznenaditi, nemojte se iznenaditi ..." - iznenada je uslijedio najnježniji bajni govor, kao da zvone zvona. “ Uvijek sam imao takvo lice, a kad sam bio u drevnoj zemlji Sva, znam kako je Borea s bratom došla iz kraljevstva izvan oblaka, koje sada zoveš Iriy. Oh, bilo je to davno, davno! ... Ljudi su sve zaboravili, a moje ime i kćeri moga brata stvorile su jednu stvar i zvale su Zlatogorki, jer smo za njih bili poput velikih planina i imali smo zlatnu kosu . Pa su nas zbunili, iako ću ja biti teta Zlatogorushka Svyatogorovna, ali o, dobro, ako su nas tada zbunili, sada to nećete ni shvatiti ...
 A ako uspijete čuti moju priču,  općenito ćete se zbuniti u konceptima ove rodbine. Samo onaj koji zna slušati ne samo uhom, već i srcem, razumjet će moje priče i povijest.
 U Iriji Gore, koja je sedma na nebu (sedmi svijet je to u vašim dimenzijama), mi smo vatreni duhovi, ako ste nas upoznali. I tamo rađamo vatrena tijela za iste duhove, kako bi se mogli utjeloviti u vatrenom svijetu. Ali mi ih ne rađamo tjelesno kao u vašim svjetovima, već vatreno snagom naše misli, snagom misli dva vatrena duha, vatreno tijelo rađa se za trećeg duha.

gabri.kov3


 Dakle, moj se brat vjenčao u vatrenom braku sa drevnim lemurijskim joginijem, iz rase Lunbo, o čemu su vam više puta govorili iz Dei-earth (iz Phaethona). I stvorili su vatreno tijelo u Zlatogorki, koja je postala kći mog brata i supruga Tarkha Perunoviča.
 Tada sam otišla u daleku vojsku i napustila crte ženskog spola, jer među vojnicima nema mjesta ženskim slabostima. Ali duh može biti bilo koji ratnik, i onaj koji je nosio ženski udio u inkarnacijama i onaj koji je bio muški, jer čak i vi mijenjate svoja gusta tijela u inkarnacijama i postajete drugačiji spol. U jednoj inkarnaciji ženskog u drugom, muškom, ovisno o tome što vam je suđeno činiti u svom životu, u svojim trudovima i poukama ili u misijama svjetlosti. Duh je jednako jak, usprkos ženstvenosti ili muževnosti, i ne treba prezirati žensko meso, jer je to, nažalost, postalo uobičajeno za mnoge zemaljske narode nakon što su prljavi Anunaki iz palače Nibiru zauzeli Majku Zemlju.
Tada sam otišao u vojsku, koju nazivate anđelima, utjelovljenu u njihovoj krilatoj palači, gdje se utjelovio i moj brat. Kasnije ste poznavali samo brata u anđeoskom tijelu pod imenom Michael, a mene pod imenom Gabriel. Anđeli ratnici nemaju spol, jer ovo je samo vojska, poput kozmičke kaste, ratnici svjetlosti u anđeoskim tijelima inkarnirani za borbu, a ne za stvaranje tijela za utjelovljenje duhova. Ovdje je tijelo anđela i samo stvoreno duhom svjetlosti kada odluči postati ratnikom. Ali prema tradiciji u vašem svijetu, svi smo dobili muška imena.


Ali danas ovdje neću pričati priče o tome ... ”, polako je rekla Svjatogorova sestra. I odjednom je svjetlost oko nje zabljesnula još jače i iza njenih golemih krila zablistala je, a pogled joj je postao odlučan i čvrst, a vatreni mač u njezinoj ruci zabljesnuo, a zlatne pletenice raspetljane i rasute u uvojcima preko ramena.
" U davnim vremenima, kad smo shvatili koja je sila napala granice ove galaksije - ušli smo u vojsku kako bismo se oduprli svoj snazi ​​protu-svijeta i nekako je obuzdali da ne prodre u druge svjetove " - iznenada je glas transformirane djeve , koji je postao anđeo, zagrmi.
„ Bili smo osam duhova, kasnije su nam se pridružili mnogi duhovi pomoćnici iz anđeoske civilizacije, gdje smo se također nekad inkarnirali u sedmodimenzionalnim svjetovima u palačama Labuda i Orla.


U sustavu Anunnaki iz sustava Nibiru prepoznali smo pale civilizacije sustava drevnih mrtvih zvijezda. Sjetili smo se kako je crni duh, kojeg ste vi zvali Lucifer ili Sataniel, postao bog za njih, a oni su postali osvajači svjetova.
Tada smo odlučili stalno se pojavljivati ​​ljudima koje su izabrali Anunnaki. Napokon, ovaj je narod, unakazen od napadača i genetski i duhovno, praktički uzgojen selekcijom, i dalje nastavio pružati otpor i nije u potpunosti želio ispuniti volju svojih robova, koji su mu se predstavljali kao Apsolut i Bog Stvoritelj. Samo su svećenici ovog lažnog boga postali tup instrument okupatora i počeli pretvarati vlastiti narod u stado, od kojeg su odlučili stvoriti vojsku nadglednika za sve ljude i rase, za sav život na ovoj planeti i u Sunčev sustav.
 A onda bismo, nakon dolaska brodova Anunacha i njihovih tehničkih "čuda", došli pred gomilu jednostavnih pastira i rekli im istinu. U to doba ti su nam pastiri dali imena. Nazvali su me imenom Gabriel, što u prijevodu s njihovog drevnog jezika znači "snaga Božja". Tada su nas ispravno shvatili da mi nemamo vlastitu moć, kao i sve što postoji, već samo postoje voditelji moći Svemira - Apsolut ili Bog. Nazvali su mog brata Michaela.


Još  jednom je doletio crni brod s vatrenim tragom kojim su Anunnaki stigli do ljudi. Ljudi su se usudili reći ovom brodu, koji su uzeli za samoga Boga ili za njegovu slavu, kako su rekli da mu ne znaju vjerovati. Napokon, neke im sile govore da postoji jedan Bog, a onda se pojave druge snage koje također čine dobro, tko su oni. Pa su pitali za nas. A s broda su im odgovorili da smo demoni i iskušavamo ih čineći zamišljeno dobro. Tada smo se pojavili točno tamo ispred broda Anunnaki. Ali nismo mogli otvoreno prihvatiti bitku, jer bi tada Zemlja izgorjela i otvorio se portal, o čemu je Satanel sanjao za svoja daljnja osvajanja svjetova.
 Samo pred očima Anunnakija mogli smo ljudima davati hranu i materijalizirati puno stada žita i masti. Tada je na brod bila usmjerena razarajuća zraka, mačem smo je odslikali, ali nije bilo načina da je ugasimo. Bitka je trebala započeti. Znali smo da su snage jednake, jer je Satanel bio iza njih. Ova zraka bila je iz njegovih energija. Mogli smo samo oslabiti zraku, ali tada su se Anunnakiji s broda okrenuli ljudima koji su se skrivali u kamenju. Govorili su da je to napast, da se hrana mora zaraditi znojem i krvlju, a zrakom su spaljivali kruh i stada. Prijetili su ljudima da će sagorjeti ne samo "plodove iskušenja" već i plodove njihovog rada. Počeli su paliti naselja, drobiti kamenje i plašiti nas na svaki mogući način, zadržavajući nas energijama Satanaela, prisiljavajući nas da koristimo vatru osam dimenzija. Napokon, samo je ovo oružje moglo zaustaviti sotoninske energije, ali istovremeno probiti portal u vašem trodimenzionalnom svijetu. Upravo je to Satanael čekao, prisilio nas je da mu sami otvorimo vrata u druge svjetove za naša osvajanja, jer se njegova paklena vatra protusvijeta ugasila, pokušavajući probiti se kroz takve portale u više svjetove.

 
 Općenito, cijeli njegov rat s nama kontinuirana je velika provokacija, tako da mu otvaramo portale prema višim svjetovima, koristeći oružje koje može biti jače od njegovih energija iz rupe protusvijeta.


 A onda su ljude potčinili samo snagom straha, paleći naselja i nazivajući to Božjom kaznom za neposluh. Ponekad smo uspjeli presresti čudovišnu vatru koju su Anunnakiji poslali ljudima i neutralizirati je. Tada su nam se ljudi počeli otvoreno obraćati za pomoć i mi smo došli. Obnovljenom snagom više nismo dopuštali paljenje naselja i žita.
 Tada su Anunnakiji otišli do ljudi te im rekli da smo mi glasnici Jednog Boga, njegove vojske, ali bilo je potrebno testirati ljude i pokazati im da vojska može zaštititi od svake nesreće, od bilo kakve nesreće, dakle, navodno, Bog je spalio gradove i sela kako bi ljude testirao na vjeri. A kad je vidio, kažu, da je vjera postala jaka i strah od Boga postao velik - tada je bilo vrijeme da se govori o vojsci anđela i arkanđela.


 Tako su nas prije ljudi Anunnaki upisali u svoj kamp. I što je još gore, uspjeli su tehnički reproducirati naše slike hologramom, kao što biste rekli u vaše dane, a i sami su počeli emitirati svoje govore za ljude u naše ime.
Ljudi su se počeli zbunjivati, nisu mogli razlikovati istinu od lažne, jer im je svaki sjaj i bilo koja slika koja lebdi na nebu već izgledala kao božanstvo. Maglovite i podmukle govore Anunnakija vrlo su lako smatrali istinitima, jer su u tim govorima Anunnaki govorili o odabranosti i veličini svog naroda nad drugim narodima Zemlje i da je Bog stvorio Zemlju samo za njih i stvorio sve životinje i biljke za njih, kao i za sve druge rase, da budu njihovi robovi i obrađuju im polja, onako kako ih je Gospodin volio i odabrao.
I prestali su nas slušati gotovo čim smo rekli da su svi ljudi jednaki i da ne bi trebalo biti robova i izabranih. Tada su nas ljudi sami počeli progoniti, govoreći u svojim molitvama "Vidimo vaša iskušenja, Gospodine, ali jaki smo i nećemo odustati, jer ste izabrani." To su ponovili svećenici i ljudi nakon njih i gledali su nas stvarne, kao kušnje poslane od Boga, i samo ako su čuli govore o svojoj misiji i odabranosti - odmah su rekli da su to pravi anđeli - glasnici Svevišnjega. Nisu htjeli slušati naše govore, ali s oduševljenjem su slušali neprihvatljive govore kroz holografske likove naših slika i zapisivali ih u naše knjige. Također su slušali i snimali govore Anunnakija koji su doletjeli na "slavu Božju" - onaj brod koji je ovdje blistao i pokazivao vatrene predstave pred ljudima, pokazujući svoju moć i govoreći glasnim umjetnim glasom u ime Boga.


Nekada je laž holograma anunacha bila nepodnošljiva i mi smo se istovremeno manifestirali s njima. I mi smo to nekada radili, ali ljudi su ih i dalje slušali i smatrani smo vizijom koju je njihov Gospodar poslao da iskuša njihovu vjeru, bez obzira na to što smo im rekli. Ali ovaj put se dogodilo da nas je dio okupljene gomile počeo slušati.
 Vjerojatno bih vam trebao reći da su to bila toliko davna vremena da se proroci još nisu rodili u biblijskim zemljama i da su nas mnogi mogli vidjeti. Kasnije, kad su se vibracije planeta uvelike smanjile, gomile ljudi nas više uopće nisu mogle vidjeti, a te Anunacha holograme više nisu vidjeli svi, već samo odabrani Anunnaki, koje su počeli uzimati za proroke. I nas su vidjeli pravi proroci, ali opet su često bili zbunjeni kao u početku one gomile ljudi.
 Dakle, jednom su se Anunnakiji bojali da su nas ljudi počeli slušati, a ne njihove slike. Tada su odlučili svojom tehnikom povećati učinak udara i nečeg, kako kažete, "previše pametnog". Na brodu je došlo do kvara i oni su ispustili glavnu instalaciju oružja, što je izazvalo strah, spalili gradove, kruh i stada. Bila je to velika arka poput divovskog sanduka ili sarkofaga  s uređajem koji je izbacio plazmu iznutra. Ne zalud se naziva i "Kovčegom palih anđela", jer je zapravo pripadao civilizaciji onih koji su pali u tamu i sijali zlo.

Ovaj je uređaj korišten na glavnom brodu Anunaki Jehove ili YHVH - lokalnog kralja Anunakija ili vladara kolonije Anunacha na Zemlji. I sam je volio letjeti i podučavati ljude i boriti se s nama oko zemalja drevne Judeje i arapskih prostranstava. To je bio njegov brod koji su ljudi nazivali "Slava Gospodnja". Uređaj je u njemu korišten i za brzu teleportaciju u njegovu bazu pod planinom Sinaj. Odnosno, može otvoriti privremene portale.
YHVH nije uspio sam dohvatiti svoj uređaj, kao ni njegovi lutkarski hologrami. Naprotiv, oni su trenutno potpuno nestali, jer ih je također generirao uređaj. YHVH je uspio samo koristiti svoj osobni teleporter i potkopati njegov mogući nadzor.
 Ljudi navikli na čuda svog često krvavog Boga nisu ništa razumjeli kad su vidjeli eksploziju na nebu. Mnogi su pritom umrli. Goruće su se krhotine rasule na ogromnoj udaljenosti, ali izgorjeli su do temelja, a ljudi im se nisu usudili prići. Vjerovali su da je volja Božja da tako zasja u njegovoj slavi.
 Uspjeli smo uzeti ovaj uređaj zajedno s arkom u koju je postavljen i prenijeti ga u naš svijet.
 Ali čim smo to učinili, naše su vibracije počele naglo padati u našem svijetu. Jedino mjesto za pohranu ove opasne stvari bilo je u vašem 3D svijetu. U drugim svjetovima uređaj je nosio opasnost i pogubne učinke uništenja.
 Tada smo odlučili razmotriti sve moguće mogućnosti za budućnost čovječanstva i premjestiti arku na vrijeme u budućnost, točnije u jednu od njezinih mogućnosti, najsigurniju.


 No, prije toga uspio sam malo konfigurirati uređaj. Kako bismo nekako usporili spuštanje vibracija našeg svijeta. Istodobno se pokazalo da bi uređaj mogao reagirati na promjene u svemiru u cjelini u cijeloj galaksiji. Odnosno, ako bi se cijela galaksija odmaknula od granice protusvijeta, kojem se približila u eri invazije Anunnakija i izgradnje njihove kolonije, tada bi uređaj, kada se primijeni, odmah pustio sve svoje niske i teške energije i privući sve k sebi s neviđenom čudovišnom silom.kao što. Istodobno, snaga uređaja povećala bi se još više i on bi se, zajedno s onima koji su bili privučeni, odmah teleportirao u antisvijet. I to bez oštećenja prostora. Portal će se trenutno zatvoriti. Ali, nažalost, to se može dogoditi samo ako se cijela galaksija odmakne od kolapsa u antisvijet.
 Do tog trenutka još je bilo daleko, ali gledali smo mogućnosti za budućnost i vrlo bliska budućnost, u kojoj je još bilo moguće intervenirati,   bila je doba života proroka Muhameda. Dalje, čak se ni mi nismo mogli miješati u tijek događaja u povijesti, jer nam mogućnosti za dalju budućnost još nisu izvučene iz našeg svijeta.
Uspio sam proći kroz privremeni portal stvoren vatrenom snagom mog mača u eri Muhammeda i otići do njega. Nažalost, njegov čisti duh nije se puno sjećao, utjelovljujući se u fizičko tijelo. A Anunnakiji su mu neprestano letjeli, diktirajući različite poruke zagrobnim životom, navodno u ime Boga ili Allaha, kako su Arapi rekli. Ali, također je čuo naše glasove i nije nas odbio, stoga je velik dio onoga što je zapisao čuo i on i mi. Prikupio je sve onako kako su poslani odozgo.


Čuo me je i čak vidio kako sjedim u svojoj polu meditaciji na kamenju u pustinji.
 Slušao je svaku riječ i zapisao cijeli tekst uputa za rukovanje arkom. Nismo uspjeli objasniti da je ovo tehnički uređaj, budući da je Muhammedov duh bio u fizičkom tijelu te ere i taj mozak ga nije mogao razumjeti. Ali sve je zapisao i sve izveo. Nije čak ništa rekao ni hologramima koji su došli kasnije, kako smo mu rekli, da o tome više ne razgovara čak ni s nama do kraja vremena. Pod kraj vremena mislili smo na kraj vremena tame, odnosno trenutak kada se naša galaksija, Mliječna staza, počinje udaljavati od rupe u protusvijetu, a štoviše, već će se dovoljno odmaknuti. Taj smo trenutak nazvali vremenom uskrsnuća ili, točnije, ponovnog rođenja, ali, naravno, ne fizičkim tijelima. - meso i kosti, te vrijeme oživljavanja svijeta, Zemlje, Galaksije i duša koje je naseljavaju iz teškog ropskog stanja teškim energijama koje dolaze iz neuspjeha.


Tekst ovog pisma Muhammedu preživio je i do danas zahvaljujući ruskim vojnicima koji su ga spasili iz ruku fanatika - križara tijekom križarskih ratova. Ali ovu priču znate i bez moje pripovijesti. Kao i činjenica da se ovaj tekst stoljećima čuvao na ruskom tlu kao relikvija, unatoč činjenici da je dat proroku islama.
Ali tada je Muhammed sve učinio točno, ne samo da je zapisao tekst, već je i zakopao samu arku uređajem Anunnaki, koji smo mi reprogramirali, na vašem modernom jeziku, na pravom mjestu. Na mjestu najstarijeg kristala civilizacije  iz palače Deva - predaka civilizacije Arabije .
A onda su na mjesto ukopa arke i posljednjeg utočišta tog velikog kristala postavili najveću džamiju u Meki.
 Stoljećima je čuvala arku i naše pečate, a nitko ih nije mogao slomiti, čak ni Anunnaki.
Prošao je samo trenutak za nas, ali uspjeli ste svojim životima napisati svoju verziju povijesti planeta i civilizacije. I došlo je vrijeme. Tada se nismo prevarili kad smo tu arku poslali poslaniku Muhammedu. Uspio je to sačuvati i njegove sljedbenike, usprkos čak i čudovišnim iskrivljenjima Anunnakija spisa drevnih ljudi iz civilizacije koji su taj kristal donijeli sa zvijezda.


 I tvoji dani su došli. Galaksija se udaljava od neuspjeha. Ona juri u ponor svemira, sve dalje i dalje od njega. Prostor je promijenio svojstva potrebna za tu arku.
 Došlo je vrijeme, iako YHVH nije živjeo. Njegovo je tijelo propalo, a svijest zabilježenu na metalnoj pločici uzeo je drugi anunak, isti onaj koji se nastanio u podzemnoj zemlji Agartti s pristupom na Antarktiku. Zemlja do koje su Nijemci, predvođeni Hitlerom, težili doći, predvođeni masonima i klanovima svećenika, svejedno, vodeći iskonski od crnih  svećenika Atlantiđana koji su štovali YHVH i od svećenika Židova.
Novi Učitelj Agharti nije znao da je arka reprogramirana.   Ali prekasno je da se nešto zna. Sad zna, jer mu je donijeta arka.
Zahtijevao je da ga pronađu od vaših budućih moći, koje ste nazvali "elita", od kraljeva i monetarnih vladara na zemlji. Napokon, vjeruje da je sada preuzeo vlast nad ovom planetom i da je prošli vladar (YHVH) usadio svijest u sebe, dodajući svoju.
Sad mu se potajno dolaze pokloniti u prihvatne sobe u bazi skrivene u ledu Antarktika.


 Zahtijevao je da hitno pronađe i donese kovčeg, koji pripada njegovoj civilizaciji. Sam je odlučio da će, ako pronađe i preuzme arku koja je  pripadala YHVH, dobiti nekakvu velesilu i s ovom drevnom napravom otvoriti portal za druge svjetove za nova osvajanja, a što je najvažnije, moći će se riješiti metropole iz Nibirua. Formalno, i dalje se pokorava Anunnakijima koji vladaju u sustavu Nibiru. Ali kao i uvijek, svi mračni vladari imaju njegovani san - postati autokratski vladar. Vlasnik Aghartija potajno sanja ne samo da se oslobodi kontrole nad Nibiruom, već i da sebi potčini metropolu.
 Da bi dobili arku, "elita" zemaljskih financijskih magnata i neki potomci kraljeva prvo su ljude koji su im trebali postavili na vlast na Istoku. I to se ne radi odmah tako brzo. Vlasnik je čekao mnogo godina.
A onda su došli dani i u drevnom hramu započeli su iskapanja, pa čak i unatoč hadžu i puno ljudi koji su dolazili.
Tko je naredio kopanje, nije znao da je to tako opasno. Grubom snagom strojeva pokušali su doći do arke. A onda se uređaj u drevnoj arci upalio, a izbacivanje plazme spalilo je ljude. Ali ništa ih nije moglo zaustaviti. Opet su nastavili sirovom snagom, a zatim je ogroman vatreni potok spalio tisuće ljudi ... Pa čak je i to bilo skriveno.


Tek nakon tih žrtava drevni su spisi otvoreni i pročitali su dane  poruke o tome kako postupati s tim artefaktom. Tada su se obratili vama u Rusiji, bez obzira na razlike u vjeri, pa i politici. Napokon, zadržali ste drevni tekst. I samo dio spisa u Vatikanu.
 Kad su uspjeli prikupiti sve i pročitati svete spise na drevnom jeziku iznad arke, tada su samo oni to uspjeli otkinuti sa zemlje i odnijeti na drugo mjesto. Ali tamo, u spisu koji je proslijeđen Muhammedu, rečeno je da treba izvršiti još jedan obred kako bi se uklonila posljednja opasnost. I to je također učinjeno prije predaje učitelju Aghartiju.
To nije učinjeno u ruskoj crkvi već tamo, na Antarktiku, a ne znajući, aktivirali su arku i prilagodili je potocima kozmičke plazme novog vremena, prilagodili je jezgri galaksije koja je išla s ruba ponora antisvijetu.
Sada možemo razgovarati o tome, jer je arka već predana Učitelju Aghartiju i on je sve razumio. Da je znao otprije, nikad ga ne bi uzeo takvu. A sada ne može ništa. A taj se artefakt ne može uništiti, jer će tada on i svi Agharti trenutno pasti u svoj Antisvijet i ne mogu se primijeniti, jer će svaka njegova upotreba dovesti do činjenice da će svi koji odgovaraju vibracijama svjetova iz tame, kad je drevni Uređaj  uključen, odmah će se teleportirati u svoju crnu "Domovinu" na Antiworld, bez formiranja ogromnog portala. Odnosno, svako na svoj način, ali sve istovremeno. A ne može je vratiti ni ljudima. Bojeći se da će sami uključiti taj uređaj.


Tada će doći ono što ste nazvali "Veliki sudnji dan" - i svaki će biti u svom svijetu u smislu svojih vibracija. I milijuni ljudi jednostavno će nestati, ispariti ili bolje reći pasti u mračne svjetove, jer svojim porocima mogu odgovarati samo njima sada. Ali zajedno s tim, svi stanovnici Agarthe past će u svoj vlastiti svijet. Stoga, Učitelj to ne može dopustiti i sam se "divi" ovom licu zbog svog svijeta. Ne može je ni dodirnuti, kako ne bi započeo postupak.
 Ali vrijeme se kreće - Galaksija leti u svemir. A kad kozmički eter prostora dosegne traženi prag, uređaj će se sam pokrenuti. Kozmičke su sile neumoljive, a mi smo tada izračunali i plan će biti gotov. Ali svejedno nemojte žuriti, svemir ima svoje brzine. Galaksija se ne može toliko kretati preko noći da započne proces. A čak joj ni vaše godine nisu ništa. Ne očekujte "Sudnji dan" sutra ili za mjesec ili godinu dana. Sve će biti, ali sve ima svoje vrijeme. U međuvremenu se nadaju da će Antikrista postaviti na prijestolje vladara Zemlje, odnosno upravitelja Učitelja Aghartija, pošto su ispunili drevne spise.
 Khozyan ne želi vjerovati da je isti Mašijak ili Antikrist. I prošlo je tisuću godina otkako je kopao u Aghartiju, čak i za života YHVH. To znači da je tisućljetna vladavina gotova ... iako je bila tajna i u borbi s YHVH beskrajna. Samo je stoljeće vladao bez oka YHVH, a to je, pod nadzorom svevidnog Oka iz Nibirua, samo tehnički uređaj.


 Ali znamo da se neće predati tako lako, stoga smo mi i mnogi glasnici zvjezdanih civilizacija koje nose svjetlost spremni za odlučujuću bitku. Samo što svi želimo da ova bitka ne rastrga planet i drevno Sunce i da ne otvori portal za druge svjetove, jer je to ono čemu se Učitelj nada, tako da se umjesto njega vaš svijet pošalje u podzemni svijet ili izgori do zemlje. A u međuvremenu se želi probiti kroz taj slomljeni portal u svjetove svjetlosti i iskazati uslugu Satanielu ili Luciferu, kako ga vi zovete. Zna da će mu u tome možda pomoći samo moći Lucifera koje crta u rupu svjetova (vidi temu: " Priča o padu Lucifera ").
Stoga on uvijek iznova tjera ljude koji su se nazivali "elitom" da uređuju ratove na zemlji kako bi spriječili porast vibracija svemira i kako bi nenamjerno digli u zrak pola svijeta i otvorili portal, ili tako da ljudi sami bi otvorili portal putem sudarača ili inače kao vlastitu znanost, za to ga on Agharti traži i daje im tehnologiju. Pa, i, možda, ne smeta mu staviti lutku na čelo Zemljine vladavine, i svojom magijom i tehnikom na nju nabaciti svoju sliku, poput čarobnjaka koji pokušavaju objesiti svoje grijehe na druge i baciti karmu. Ali to samo odgađa vrijeme računanja za grijehe. Ali on, poput jednostavnih čarobnjaka, rado već hvata slamke. Stoga oni pripremaju lutku - lutku Antikrista - il Mashiacha, a moguće je i da mađom ugrabe barem tisuću godina. Zakoni Svemira žele prevariti sve.
Ali uzaludni su njihovi pokušaji da zaustave sjajnu vožnju Galaksije. Novi prostor će spaliti njihovu čaroliju i sve staviti na svoje mjesto. A mi smo na oprezu, tako da sve ovo ima vremena za ostvarenje ... Ovdje smo na oprezu, kako snage tame ne bi imale vremena probiti se kroz portal.


Ali mi nismo u stanju spasiti one koji žele i sami pasti. Nitko ne može ukloniti vaše poroke i ozbiljnost vaših starih radnji. Prepuštajući se svojim porocima, sada se borite na strani neprijatelja i protiv nas. Napokon, svaka energija poroka, energija grijeha potrebna im je kao zrak kako bi smanjili vibracije i obuzdali drevnu arku od njezine svrhe. Tamo im je također potrebna energija ponosa. A ako iznenada pomislite da i sami nekako povećavate vibracije svemira na cijeloj Zemlji i svojim mislima svojom osobnom snagom uništavate upravo one Anunakije, demone, gmazove i druge, oni će biti vrlo dobri. Energije takvog ponosa, kad iznenada osoba odluči da okreće svjetove i pomiče galaksije, potrebne su ne samo Učiteljici Agarthi, već i samom Luciferu da bi se probio kroz portal do viših svjetova. Štoviše, često se, rasplamsavši se takvim ponosom, ti ljudi nisu ni riješili vlastitih poroka. Kako mogu podići vibracije planeta sa sobom, imajući u sebi veliki ponos ili neku vrstu iritacije ili ljutnje, a u prolazu sa susjedom da se grde zbog praznih .... Oni sami imaju niske vibracije, ali misle o sebi da moraju ispuniti misiju bogova.


Ali neznanje će pomoći ljudima da povjeruju da oni kreću galaksijama svojom snagom. Ako tehničke civilizacije viših svjetova to ne mogu učiniti, ako jogijske civilizacije viših svjetova to ne mogu učiniti, ne možemo to učiniti ni ubrzati, onda čovjekovo neznanje i njegov ponos mogu reći čovjeku da je zrno pijesak u Svemiru. Čovjek ne može shvatiti da su anđeli također zrnce pijeska, a bogovi također zrnce pijeska, a učitelji i proroci također zrnce pijeska, pa čak su i duhovi galaksija samo zrnca pijeska!
To mogu samo sile svemira, sile Apsoluta. Ali opet, djetetova će svijest zacviljeti i vrisnuti tada prema Apsolutu - da ubrza događaje, ne razumijevajući sve ljestvice i brzine i činjenicu da je Apsolut nesvjestan i da su svi procesi koji se u njemu odvijaju isti i nitko i ništa ne može ubrzati ih, usporiti ili otkazati! I Lucifer i njegovi hijerarhi, ma koliko se utopili u svom ponosu, također ne mogu učiniti ništa po tom pitanju, osim da vizualiziraju svoje iluzije na zrcalima protusvijeta i zavaraju sebe.


Dječji um mnogih ljudi, čak i onih koji traže istinu i žele svjetlost,    žele bajku, žele super podvige i brzu promjenu kulise u kinu. I iza svega ovoga, oni ne žele vidjeti detalje i sitnice svog života, gdje ima mjesta za stvarne podvige, podvige borbe nad sobom, pobjede nad svojim porocima. Naime, ovo su pravi podvizi koji Anunnakijima, pa čak i Luciferu oduzimaju glavno gorivo za život. Samo svakodnevni život bez opakih želja, život po savjesti i pravdi - stvarni je put i svrha ratnika svjetlosti na Zemlji, a ne domaći rituali koji navodno imaju za cilj povećanje vibracija planeta. Nisu rituali, već besprijekoran život, koji podižu vibracije.
 Da, u davna su vremena izvodili rituale, ali samo oni koji su zapravo imali najviše vibracija i nisu tako mislili o sebi u svom ponosu. Trenutni "svećenici" koji za sebe misle da imaju misiju svjetlosti - samo svojim ponosom hrane mračne sile i ometaju nas u našoj borbi.
Istinsko svjetlo nikada neće svugdje ponoviti da on nosi misiju svjetlosti, posebno tijekom ovog velikog rata. Pravi ratnici svjetlosti nikada nisu hvalisavo vikali neprijatelju  i, što je najvažnije, jedni drugima koliko su jaki. Pravi ratnici koji su pobjeđivali  - često su išli iza neprijateljskih linija i izvršavali svoju misiju, čuvajući se u tajnosti.


Rat s podmuklom tamom je upravo to. Podmuklost mraka tjera ih na takve akcije, a otvoreni rat je samo u njihovu korist. Otvorena bitka samo će dovesti do proboja tame u svjetove svjetlosti, koristeći lakovjernost i izravnost, i što je najvažnije, dječju percepciju neprobuđenih svijesti. Takvo je to, gorko iskustvo ove velike bitke za našu Galaksiju i za Sunčev sustav, koja je trajala tisuće tisuća vaših godina, od invazije Lucifera.
 A ako barem netko počne shvaćati da opake želje napajaju strojeve i uređaje osvajača svjetova snagom, i što je najvažnije počne živjeti, ne dopuštajući ih u sebi - postaje pravi ratnik svjetlosti. Pokušavamo vas obavijestiti o ovoj vašoj stvarnoj misiji, kako biste postali pravi ratnici i naši pomoćnici u ovoj posljednjoj bitci. " - zaori glas blistavog Arkanđela i izbije najsjajniji bljesak. Bilo je samo bijelo svjetlo i ništa drugo ...

                    
 Ali ovdje su opet osvanuli neki obrisi oblika ...
I sada plamen svijeće kuca, ogleda se u očima dubokih, u očima anđela "Zlatna kosa" ... Vatra bije pred ikonom ...
Ali okvir ikone se razdvojio i pojavile su se same planine, a u daljini na jednoj od planina svijetli svjetlost i ogroman jahač na svom konju ... Svjatogor je čuvar naše zemlje ...

 gabri.kov4      

izvor
https://shambavedi.blogspot.com/2019/10/blog-post_31.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno