Nedjelja 13 Lipanj 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Podzemlje

14 Svi 2021
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tijekom Prvog svjetskog rata, ekstrasenzorni operateri otkrili su u dubinama Zemlje goleme materijalne strukture u obliku paralelograma, kružnih ili hibridnih, za koje se činilo da ih je izradila ljudska ruka. Nakon toga, u podrumu su otkriveni brojni arheološki ostaci, podzemne vode, geološke šupljine i druge znamenitosti od interesa za kopnenu znanost, putem ekstrasenzornih procesa. Ali arheolozi odbijaju kopati dalje od " žive zemlje", s obzirom na to da su signali preosjetljivih operatora bili poremećeni. Prema mišljenju arheologa, onkraj sloja zemlje koji nema tragova previranja, što oni smatraju"Živa zemlja", ne postoji ništa što je napravljeno čovjekovom rukom. Znanstvenici koji ovise o konvencionalnoj znanosti nisu uzeli u obzir tragove o kojima su izvjestili preosjetljivi operatori. Kasnije su istaknuti ostaci asimilirani s takozvanim  Hartmannovim mrežama , koje su pak zamijenjene s geopatogenim žarištima.

  podzemlje2        

No, vratimo se onome što je otkriveno u dubinama Zemlje. Poznato je da se preosjetljivi operater ne kreće pravocrtno do cilja smještenog ekstrasenzornim daljinskim otkrivanjem na površini tla. Nepoznata sila vodi je da zaobiđe nevidljive energetske strukture, koje izgleda predstavljaju ljudska naselja u dubinama zemlje. Postoje dvije hipoteze razvijene o ovom jedinstvenom fenomenu: ili operator mora zaobići suptilne energije, ostavljene utisnute u stijene u obliku holograma drevnih materijalnih konstrukcija, ili doći u kontakt s drugim svemirom, paralelnim našem svemiru. Prema trećoj hipotezi, koju vlade drže pod embargom, operateri otkrivaju na površini gradove sagrađenih od davnina u podzemlju, za desetke tisuća stanovnika. Neki od drevnih podzemnih gradova i danas su naseljeni. Na prvi pogled to se čini malo vjerojatnom hipotezom; ali zapravo odgovara stvarnosti.

  podzemlje3           

Na Zemlji postoji neodređeni broj drevnih podzemnih gradova, koji su sagrađeni za desetke tisuća stanovnika. Iz nepoznatih razloga dio čovječanstva povukao se prije tisuće godina u dubine Zemlje. Uzmimo za primjer drevni podzemni grad otkriven u provinciji Kapadokiji u istočnoj Turskoj. Do otkrića je slučajno došao mještanin, a ne arheolozi. Grad je sagrađen prije otprilike 5000 godina, s pojedinačnim sobama, trgovinama, školama, radnim sobama, sobama od javnog interesa, bogomoljama, skloništima za životinje itd. Broj pojedinaca koji su živjeli u podzemnom gradu procijenjen je na 20 000 stanovnika, za dio koji su istraživali turski arheolozi.

 

podzemlje4              
Dosad su na Zemlji otkriveni deseci drevnih podzemnih gradova, koje su vlade operativno klasificirale, plus preko 75 gradova koji su tajno izgrađeni u unutrašnjosti, napajani nekonvencionalnom energijom, u okviru programa Alternativa 2 . Pitanje je, zašto se dio čovječanstva sklonio u dubine Zemlje prije otprilike 5000 godina i s kakvim će se katastrofalnim fenomenima suočiti ljudska vrsta u bliskoj budućnosti, a koji će ostati na površini planeta? Izgradnja podzemnih gradova trajala je desetljećima; tako i gradnja današnjih podzemnih gradova. Stoga su stari znali desetljećima prije, kada su morali otići u podzemlje i tamo živjeti nekoliko generacija. Trenutna je situacija slična.

    podzemlje5

Vojni preosjetljivi operater, puk. dr. inž. Constantin Cojocaru, bio je u pravu kad je izvijestio generala Iliea Ceaușescua, da je na tom teritoriju otkrio brojne materijalne strukture u podzemlju, za koje se činilo da su izrađene ljudskom rukom. Rezultati dobiveni nakon iskopavanja koja je naredio general, a rezultirali su jadnim neuspjehom, pukovnik je pao u nemilost s potentanom na čelu Ministarstva narodne obrane. Constantin Cojocaru nije se usudio proturječiti vojnim arheolozima, koji su bili svjedoci otkrića navodnih ostataka. Trebalo je kopati dublje, izvan " žive zemlje" arheologa.

Uobičajena znanost, namijenjena korištenju ljudskih masa, ne odaje ni riječi o podzemnim gradovima koji se trenutno grade na svim kontinentima. Samo spominjanje mjesta podzemnog grada dovodi do gubitka života onoga koji otkriva tajno područje na kojem postoje građevine ove vrste. O podzemnoj palači Sadama Husseina, sagrađenoj 1960-ihu Iraku, na dubini od 800 m, od tvrtke iz Čehoslovačke (autor je vidio situacijski plan ove faraonske gradnje, dok je bio na Agerpresu), jeste li čuli išta nakon okupacije Iraka od strane savezničkih oružanih snaga? Također nema govora o još jednoj gigantskoj podzemnoj građevini, smještenoj u SAD-u, smještenoj na dubini od 1500 m, koja je trebala sadržavati strašnu nuklearnu bombu, koja bi jednim pritiskom na gumb podijelila planet na dva dijela. Podzemna gradnja izvedena je u svrhu vojne ucjene, svjetskih razmjera. Ovo je bila službena verzija kako bi se opravdao ogroman iznos koji je američka vlada potrošila od novca poreznih obveznika za ovaj kolosalni posao. Jeste li čuli nešto o ovoj ogromnoj podrumskoj strukturi? A primjera poput ovog mogli bi biti na desetke.

  podzemlje1       

Ista tajna čuva se o broju planeta u našem Sunčevom sustavu i orbitama u kojima se kreću. Pogotovo u smislu planeta Nibiru, četiri puta većeg od Zemlje, koja je u istoj orbiti kao i naš planet, ali na suprotnoj strani Sunca. Postoje tajni podaci da se tehnološka civilizacija razvila na Nibiru prije tisućljeća, očito superiorna u odnosu na trenutnu zemaljsku civilizaciju. Čini se da neke od vanzemaljskih letjelica s antigravitacijskim pogonom, koje paze na ljudsku vrstu, dolaze s planeta Nibiru. Usput, jeste li znali da i na Mjesecu postoje izvanzemaljske baze?

 

Zato se Svjetska vlada u Sjeni ne slaže aktivirati ekstrasenzorne energije, koje miruju u podsvijesti ljudske vrste. Izvansenzornim daljinskim istraživanjem moguće je operativno uspostaviti detaljan plan stanja gradova iz dubina Zemlje, uključujući podzemne ulaze, na površini tla. Istodobno, drugi planeti u svemiru mogu se istraživati ​​u stvarnom vremenu.

Bilješka o autoru . Svjetska vlada u sjeni nije izmišljotina, ona stvarno postoji. I mene su zamolili da prisustvujem godišnjem europskom sastanku ove vlade u Rimu početkom 1990 - ih. Iz osobnih razloga odbio sam poziv. Primio sam drugo pismo u kojem sam upozoren da će me, ako se ne pojavim na sastanku, prisiliti da prisustvujem. Drugo pismo, s prijetnjama, uputio sam gospodinu Georgeu Morettiju, savjetniku Iona Rațiua, za kojeg sam znao da ima veze sa obavještajnim službama, tražeći od njega da riješi ovaj incident.

izvor
https://jurnalparanormal.ro/content/secrete-guvernamentale-ora%C8%99e-subterane-pentru-zeci-de-mii-de-locuitori

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno