Utorak 7 Prosinac 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Što je to opet snimljeno na Marsu?

13 Pro 2009
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nepoznato, tijelo, na, marsu NASA-ino vozilo Spirit, na Marsu je kamerom zabilježilo zanimljiv obris na površini i koji neodoljivo podsjeća na dio umjetno napravljenog objekta, poluzametenog na površini Crvenog planeta.

Ako se već radi i samo o običnoj formaciji kamenja, mora se priznati da izgleda poprilično neobično. Znanstvenici koji upravljaju Spiritom, objekt su zamijetili na panoramskoj slici, koju je vozilo snimilo koja je sastavljena od brojnih manjih fotografija, piše Bild. Ta je fotografija nastala u periodu između 14. svibnja i 20. srpnja, a mjesto otkrića otad je od strane znanstvenika znakovito nazvano Troja.
Ovo, naravno, nije prva fotografija snimljena na površini Marsa, koja sugerira na tragove neke strane 'civilizacije' ili prisutnosti izvanzemaljskog života, a podsjetimo da su se dosad pojavile i fotografije navodnih ostataka građevina, humanoidnih lubanja, čak i neobičnog stvorenja na površini tog planeta. Je li ova neobična fotografija zabilježila dio neke izgubljene marsovske civilizacije, tek treba istražiti, a možda ćemo neke konačne odgovore dobiti i jednom kad ljudska noga napokon kroči na Crveni planet.
O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno