Utorak 19 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Što to posječuje Kinu?

17 Pro 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

kina_nlo Naučnici u opservatoriju Grimizna planina u Nanjingu potvrdili su da imaju snimku objekta koji se pojavio na nebu za vrijeme pomrčine Sunca 22. jula, a mogao se vidjeti 40 minuta. Kažu da će provesti sljedećih 12 mjeseci analizirajući materijal prije nego ponude ikakav zaključak.

"Sada prikupljamo radnu snagu koja će se baviti prikupljenim podacima, napraviti analizu i dati naučne rezultate. To će trajati godinu dana", izjavio je direktor opservatorija Ji Hai-Sheng.

Incident sa NLO-ima je samo šlag na tortu nedavne eskalacije čudesnih viđenja po kineskom nebu, a najuvjerljivija su bila dva studenta čiji je video zapis završio na televizijskim vijestima.

Sve učestalija viđenja NLO-a na kineskom nebu kulminirala su izjavom kineskog opservatorija da ozbiljno istražuju pojavu čudesnog letećeg objekta uočenog za vrijeme potpune pomrčine Sunca 22. jula ove godine. Dvojica studenata su nedugo prije kamerom snimila letjelicu koja je u zraku mijenjala oblik. U javnost je konačno procurila snimka slijetanja izvanzemaljaca u kineskom gradu Luoyangu prije dvije godine, a brojni ufolozi i ljubitelji paranormalnih pojava vjeruju kako je ovo jedan od ključnih dokaza da u svemiru postoje i druga inteligentna bića i da smo im stalno na oku
Za snimke slijetanje NLO-a u kineskom gradu Luoyangu i iskrcavanja nepoznatih bića zaslužne su kineske sigurnosne kamere u jednoj lokalnoj tvornici elektroničkih uređaja. Događaj se zbio u tri sata ujutro, a snimku je uskoro pogledalo zaprepašteno zaštitarsko osoblje. Na ekranu su uočili neobičan veći svjetleći objekt te puno manjih svjetlećih kuglica koje su se kretale po dvorištu tvornice.

Na video snimci se jasno vidi veliki svjetleći brod i vjerojatno neka vrsta bića koja također svijetle dok napuštaju brod.

Iako skeptici tvrde da se radi tek o igri s baterijskom lampom, dokaz u prilog teoriji o svemircima daje iskaz svjedokinja. Mlada žena koja je radila u noćnoj smjeni u to vrijeme primijetila je zasljepljujuće svijetlo koje je prodiralo kroz obližnji prozor. Tada je navodno vidjela NLO u obliku svjetlećeg broda koji se spušta s neba i čudna bića koja izlaze iz tog brod i svijetle.

Nedugo zatim, kaže ona, vidjela je kako se bića vraćaju u brod i kako se brod onda podiže i nestaje u jutarnjem nebu. Ona tvrdi da je bila jako uplašena i da je o cijelom događaju kojem je svjedočila obavijestila nadležne vlasti.
Net.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno