Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Europa ne želi Hrvatsku!

21 Stu 2010
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

eu_europa_zastava_AFP_625 GRAĐANIMA Europske unije dosta je proširenja. Prema rezultatima zadnjeg istraživanja Eurobarometar, koje prenosi Deutsche Welle, oko 60 posto građana unutar EU protivi se dodatnim proširenjima. Na ovakve rezultate vjerojatno je utjecala financijska kriza i gospodarski problemi u kojima se Europa zadnje tri godine koprca.

Najisključiviji su Nijemci i Austrijanci. Iako njihovi politički lideri žestoko zagovaraju proširenje i daju potporu Hrvatskoj gdje god stignu, građani se s ovakvim stavom očito ne slažu. Samo 21 posto državljana Njemačke i Austrije zalaže se za proširenje. "Nijemci imaju osjećaj da ćemo sada morati otplaćivati još nečije dugove. I zemlje koje su primljene još prije 20 godina su izigrale naše povjerenje pa je normalno da smo sada sumnjičavi", kaže Maria Heider iz Saveznog ministarstva za financije.

Najveću potporu proširenju, očekivano, daju zemlje koje su tek nedavno postale članice EU - Češka, Poljska i Rumunjska. U ovim državama, pokazuje Eurobarometar, daljnje proširenje Unije podržava 61 posto ispitanika.

index.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno