Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

USS George Washington uplovljava u Žuto more na "ratne igre"

24 Stu 2010
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

uss, george, washington, korea Incheon, Južna korea (CNN) - Naime svi relevantni svijetski portali(osim naravno naših) prenose kako u žuto more upravo uplovljava nosač aviona USS George Washington sa punom borbenom spremom. Naravno sa njim ide i cijela flota popratnih brodova uklučujući i nekoliko nuklearnih podmornica. To je odgovor Baracka Obame na prijetnju sjeverne koreje i sad da ne prevađam cijeli tekst, jer je smisao teksta samo to da se amerika uključuje u vojne igreUndecided Meni je tu osobno zanimljivo to što Kina šuti, a svi znamo da upravo oni snabdjevaju Sjevernu koreu sa oružjima i sranjima za ratovanje. Nastao je izgleda preveliki jal između susjeda i to je moralo puknut. Problem vidim i u tečaju dolara koji je od 11.09.'01. u konstantnome padu, a to nikako ne paše zapadnim silama, dok se kina u zadnjih deset godina digla nemoguće visoko. Ako dole zarate bit će sranja generalnog, barem po hrvatsku koja uvozi valjda 60% kineske robe na tržište, naravno ne izravno iz kine, ali malo bolje pogledajte sve doma što imate sigurno je gotovo sve zemlja porjekla kina, indonezija, malezije neka od korea... A kad pogledate kartu svijeta vidjet čete da su one sve susjedne zemlje i rat tamo obezglavio bi europu, koja ima trend kao i hrvatska da gasi proizvodne pogone i seli ih tamo.  Zamislite situaciju da tamo zarate i mi više nemamo dovoljnu količinu hrane, kućanskih aparata, obleke(cijena pamuka se udvostručila u zadnjih mjesec dana). Di bi mi bili?

Molim boga da je naša baba Vanga fulala  totalno s proročanstvom, jer u suprotnom ne bude dobro.

To je moj mali osvrt na ovo što se dešava...

 

 

rat, korejski, poluotok, amerika, umješana, u, rat

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno