Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Ovo je VELIKO za NLO - pokrivenost u New York Timesu na dan Siječanja u SAD-u

28 Svi 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sve vijesti o NLO-ima koje su prikladne za masovnu objavu
Oni pisci koji prate viđenja NLO-a i oni čitatelji koji vjeruju da neki neidentificirani leteći objekti nisu konvencionalni zrakoplovi napravljeni ljudskom rukom, pomirili su se s činjenicom da se ovi susreti pokrivaju tabloidima, paranormalnim web-stranicama i manjim ili nepoznatim vijestima. No to više nije slučaj. Vikendom najvećeg vojnog odmora u SAD-u - Danom sjećanja - New York Times ("Sve vijesti koje stoje u tisku") objavio je detaljan članak čiji naslov sve govori: "Wow, što je to?" Piloti prijavljuju neobjašnjene leteće objekte. "

- Imamo helikoptere koji mogu lebdjeti. Imamo zrakoplove koji mogu letjeti na visini od 30.000 stopa i krstariti tik iznad površine. ”Ali“ sada sve to kombinirajte u jednom vozilu nekog tipa bez mlaznog motora, bez ispuha ”.
Članak ne opisuje samo susrete između pilota i NLO-a, imenuje imena i uključuje slike - dopuštajući takvim očevicima da izađu iz vojnih i samonametnutih sjena, cenzure, prisilnog potiskivanja i prijetnje otkazima ukoliko javno ispričaju svoje priče. Poručnik Ryan Graves, 10-godišnji veteran i pilot F/A-18 Super Horneta, rekao je Timesu da on i njegovi kolege piloti znaju da to nisu konvencionalni zrakoplovi koje gledaju, jer “Za držanje zrakoplova u zraku potrebna je značajna količina energije. S promatranim brzinama leta, 12 sati u zraku je 11 sati duže nego što smo očekivali. "

uforealpic2

Unatoč tome što neki ljudi u visokom uredu impliciraju, New York Times radi svoj novinarski posao i intervjuira stručnjake iz znanosti i fizike koji objašnjavaju kako i zašto ti susreti mogu biti izvanzemaljske vrste. Ovdje je Leon Golub, viši astrofizičar u Centru za astrofiziku na Harvard-Smithsonian sveučilištu:

“[Nezemaljski uzrok] je tako malo vjerojatan da se natječe s mnogim drugim niskim vjerojatnostima, ali više zemaljskim objašnjenjima. Postoji toliko mnogo drugih mogućnosti - bugova u kodu na sustavima za prikazivanje objekata na viziru pilota, atmosferski efekti i refleksije, neurološko preopterećenje višestrukih manevara tijekom brzog leta. "
Naravno, vojni piloti su sve ovo već čuli. Ono što je novo - i uzbudljivo nama u istraživanju NLO-a - je da se bore i s tradicijom i sa svojim sadašnjim zapovjednicima kako bi otkrili ove susrete za javnost i publikacije poput The New York Timesa gdje su izloženi žestokom novinarskom nadzoru.

us navy 79523 640
"Skoro sam pogodio jednu od tih stvari."

Posljednje što piloti žele jesu sudari u zraku i znaju da njihovi vojni nadređeni ne bi namjerno stavili svoje pilote u opasnost s novim ili nekonvencionalnim ispitnim zrakoplovom ili nečim drugim. Međutim, Times nije mogao odrediti priču poručnika Gravesa ili bilo kojeg drugog svjedoka koji je intervjuiran za članak o onome što su točno susreli bezbroj puta u bliskoj, pa čak i u opasnoj blizini, u vlastitim sofisticiranim mlažnjacima velike brzine. Da li se još uvijek boje zbog straha ili podsmijeha? Ovo izvješće The New York Timesa uistinu dopušta NLO mačku da pobjegne iz vrećice tajnosti. Samo je pitanje vremena kada će se pojaviti drugi zviždači u ovom očito novom dobu zviždača.

Ovo je veliko, ćak bih se usudio reći i možebitna prekretnica u povijesti proučavanja NLO fenomena ...

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno