Utorak 5 Prosinac 2023

Pretraga

20-to stoljeće, stoljeće reverzibilnih "inovacija" iz Roswella???

31 Svi 2019
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prethodno smo detaljno pregledali i pokušali prokljuviti očito tajne svemirske programe u našem članku. Jedna od glavnih teza ciljeva tih zavjera je da je vanzemaljska tehnologija, obrnuto projektirana u tajnosti od strane američke vojske i zauzvrat, kontrolirana ustrajnom vladom u sjeni iza kulisa, koja je rezultirala čitavim nizom ultra tajnih programa, neki od njih će se odvijati na drugim svjetovima, ništa manje od toga. Iako se većina tih tvrdnji većinom odbacuje kao fantazija, događaji u Roswellu i dalje, ipak se protežu u naš moderni svijet. Prema izvršnom direktoru američke tvrtke American Computer Company, Jacku Shulmanu, razlozi za to su bizarni i zanimljivi poput onih na prividnim svemirskim flotama koje kruže oko Zemlje.

Roswell Technology 700x357

Prema tvrdnjama Shulmana krajem 1990-ih, imao je dokaz o obrnutom inženjeringu "ne-zemaljske" tehnologije (pojam koji je najčešći - uključujući Shulmana - pretpostavimo da je vanzemaljski) oporavljene na mjestu nesreće u Roswellu, New Mexico. Ova tehnologija je darovana određenim tvrtkama diljem Sjedinjenih Država. One bi, zauzvrat, razvile i „patentirale“ nove tehnologije, koje su tada pomogle u razvoju našeg modernog svijeta. Naravno, koja su to vrste patenata i na koji su način utjecali na razvoj tehnologije je daleko izvan javnog dokumenta koji je možda negdje pohranjen i daleko od naših očiju. To je svakako velika optužba s ogromnim implikacijama. Osim laži i zbirki golemih bogatstava novca tih tvrtki, ako takva tehnologija nije bila djelo tvrtke ili pojedinca koji radi u istoj, ta bi tehnologija trebala biti slobodno dostupna široj populaciji.
To je nešto što će Shulman početi raditi objavljivanjem svojih radova na internetu. Kao i mnoge datoteke iz kojih su počele razvijati ono što bi moglo biti jedno od najvećih zataškavanja dvadesetog stoljeća.

"Notebook trgovačkih laboratorija"
U prosincu 1997., Jack Shulman, kao predsjednik i izvršni direktor American Computer Companya(ACC) u Cranfordu, New Jersey, tvrdio je da posjeduje dokaz da je tehnologija oporavljena s mjesta nesreće u Roswellu obrnuto projektirana, a zatim patentirana kao velika američka znanstvena otkrića u tehnologiji. Shulman se posebno usredotočio na patentiranje Tranzistora tvrtke Bell Labs. I pitao je nejasno prikriveno pitanje kao "što ako" nisu zapravo izmislili svoju tehnologiju, odnosno tranzistor? Nego su je napravili pomoću obrnutog inženjeringa?
Iako nije otkrio od kojeg je anonimnog izvora to dobio, Shulman je tvrdio da je ACC imao u svom posjedu "bilježnicu" - koju su nazivali bilježnicom Lab Shopkeepersa. Ovo je, prema Shulmanu, vrlo detaljno opisano u toj "knjižici" nakon sudara u Roswellu i, što je još važnije, onoga što se dogodilo s tehnologijom dobivenom iz ruševina, odnosno nalazi se popis firmi koje su dobile dijelove tehnologije.
Prema tim dokumentima, tranzistor koji je razvijen u Bell Labsu, za koji su najzaslužniji inženjeri Bardeen, Brattain i Shockley, zapravo je "predani" tvrtki. Štoviše, kada su neki istraživači istražili povijest tranzistora prije Bellovog revolucionarnog tehnološkog čuda, nema očite razvojne točke između svega što je prethodilo i verzije koju je Bell Lab-s isporučio tržištu.
Vjerojatno je vrijedno zapamtiti sadržaj knjige Philipa Corsoa, „The Day After Roswell“. U njoj Corso, umirovljeni pukovnik vojske, tvrdio je da je u ranim šezdesetim imao izravnu uključenost sa zadatkom da “izvanzemaljsku tehnologiju iz sudara u Roswellu prenese na onakove tvrtke kao što su Bell Labs, IBM i Monsanto. Slično kao i dokaz za koji je Shulman tvrdio da posjeduje, Corso bi naveo da su preuzimanjem dijelova tvrtke potpisale službeno dokumente o najstrožoj tajnosti i zatim obrnutim inženjeringom razvile tehnologiju i onda je nama "prodale" kao svoje vlastito revolucionarno istraživanje.

Jack Shulman 700x393

Tirada stvarnih i virtualnih napada!
Glavnina prihoda ACC-a dolazi od proizvodnje računala i hostinga web poslužitelja. Nakon ovih navoda njihova direktora došli su pod verbalni napad raznih ljudi koji su kritizirali tvrtku sa svih kutova njenog poslovanja. Osuđivani su id da se radi o tvrtci koja radi posao iz unajmljene zgrade i to još iz unajmljene sobe u unajmljenoj zgradi ... Ili čak da ta tvrtka uopće nije postojala, a oni koji su radili u njoj su vjerojatno vjerovali izigračima i lažovima(nešto slično kao i kod nas!). Tvrtka je također pretrpjela provale u svoje sjedište. Čak su im podmetani razni povjerljivi dokumenati u pokušaju da ih se likvidira pokretanjem sudskog postupka. Nadalje, čini se da su "operativci" kupovali strojeve koje onda ne bi plaćali. U suštini se takva dijela mogu svesti na krađu opreme i time posljedično ostavljanju tvrtke u nelikvidnoj situaciji. Reći samo da "netko" nije bio prezadovoljan tvrdnjama direktora kompanije bi bilo podcjenjivanje ACC tvrtke. Nekome su očito gadno stali na žulj i kopali u ranu koja se nije smjela dirati.
Moramo pitati, ako je Shulman bio samo "luđak" koji prića gluposti, zašto bi ga ostale slične tvrtke pokušavale diskreditirati ili barem ublažiti njegove tvrdnje? A onda pak, zašto s takvim žarom? Ne postoje izravni dokazi koji bi izravno povezivali medijske divove s tim činom zastrašivanja. Međutim, njihov je trenutak više nego sumnjiv. Kao i iznenadne "ličnosti" koje su se uključile u "internetske forume" i širile lažne informacije o ACC-u i samom Shulmanu. To je možda posebno zlokobno. Pogotovo ako pogledamo kako su politički glasovi nad izborima u Sjedinjenim Državama i širom Europe pod očiglednim napadom i stalnom sumnjom. I oni ostaju otvoreni za napade od "internetskih trolova", čiji je cilj daleko veči i viši od tamo neke dječaćke vragolije. I više u skladu s promjenjivim političkim ishodima putem novog oblika digitalnog propagandnog rata.
Ukratko, ova akcija nije uspjela natjerati Shulmana da prođe kao šarlatan koji traži pozornost i novac. Umjesto toga, čini se da je sve više osoba koje daju legitimne zahtjeve za dokazima. Tvrdnje o velikim dijelovima naše nedavne kolektivne povijesti bi mogle vidi vrlo kompromitirajuće ako ikad saznamo pravu istinu o tome što se točno dogodilo u Rosswellu 1947. i kako se situacija dalje odvijala.

Više od monetarnog dobitka, mogli bismo revolucionizirati naš svijet!
Iako se može činiti sigurnom pretpostavkom da, ostavljajući po strani tvrdnje ili vjerojatnu tehnologiju izvanzemaljaca, tvrtka koja je favorizirana i dobila ugovor jednostavno se nalazi na slobodnom tržištu. Jednako tako "slobodno" ta tvrtka je imala ogromne koristi koristi od imena i financijskog bogatstva takvog ugovora, pa riječ "slobodno" možemo očito okačiti mačku o rep. Međutim, možda bismo ipak trebali uzeti u obzir izvor tehnologije. Točnije, što bi moglo značiti čovječanstvu u cjelini u smislu potpunog revolucioniranja načina na koji živimo. Kao i mnogo "zeleniji" pristup planeti općenito. Zatim, to poprima više uznemirujući ton.
Na primjer, što ako su istinite tvrdnje o antigravitacijskom pogonu i "slobodnoj energiji" dobivene kao rezultat izvanzemaljskih tehnologija? Tada, po svemu sudeći, jedna od tih privatnih tvrtki već ima tehnološko znanje. I nema zakonske obveze podijeliti ih s ostatkom svijeta. Ispitali smo prije, primjerice, svijet koji ne bi ovisio o “gorivu” i umjesto toga bi mogao stvoriti i iskoristiti slobodnu energiju. Čak i glavni stručni znanstvenici priznaju da ta energija postoji u "praznom prostoru". I, što je još važnije, jedini "nedostatak" bi bio za one koji trenutno žive od proizvodnje nafte i "prljave" energije što bi jednostavno preko noći prestali postojati kao i industrije koje se, pak, povezuju s njima.

Kao što je idealistički pojam onako kako bi moglo biti na svijetu sa "slobodnom energijom" kao i cijelim nizom drugih “ne-zemaljskih” tehnologija koje su sigurno dostupne, vrlo vjerojatno zamišljate drastične promjene. Vjerojatno bismo gledali na cijeli pojam "novca" i njegovu uporabu drastično drugačije. Kao i doista, naš cijeli planet. Čak bi se drastično promjenio i način kako mi kao kolektiv gledamo na život i Svemir kao cjelinu. Tako je važno da se to jednom sazna!

Videozapis koji slijedi prikazuje Philipa Corsoa koji govori nešto više o svojim tvrdnjama.

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno