Subota 16 Listopad 2021

Pretraga

''Teorije'' zavjere

POČINJE LAGANO : ‘Svjetski rat će grunuti čim ISIL krene na Izrael, sve je dio plana iz 19. stoljeća’

25 Stu 2015
(Reading time: 4 - 8 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

icke3

 

”Misli li itko da se sve ovo događa zato jer je Zapad moralan pa osjeća da je Assad tiranin koji gnječi svoj narod? Ideja da bi SAD i Veliku Britaniju zanimalo to što netko ugnjetava ljude je apsurdna, jer su britansko i američko carstvo potrošili stoljeća ugnjetavajući ljude svugdje u svijetu! Činili su to samo zbog svojih interesa, pojašnjava David Icke. Razvoj događaja daje mu za pravo.

Da se uvod u Treći svjetski rat (kako tumači Papa) iz sata u sat sve više pretvara u sveopći i sve opasniji zaplet, odnosno opći globalni sukob, potvrđuju iz sekunde u sekundu, na žalost, brojne vijesti iz svijeta. Do neki dan prva vijest je bila pokolj u Parizu, potom su se izmjenjivale informacije o uzbunama i pripremljenim razornim bombaškim napadima u Bruxellesu, Hanoveru, Londonu…, da bi u utorak prije podne sve uplašila informacija da je turska vojska srušila ruski vojni zrakoplov u blizini tusko-sirijske granice.

”Članica NATO pakta raketom je oborila ruski vojni avion!!! Eskalacija sukoba je zajamčena”, zaključuju svi relevantni geopolitički analitičari.

Putin grmi da je ovo nož u leđa Rusiji, od strane onih koji podupiru teroriste. ”Znamo da ISIL prodaje naftu u Tursku, a sada imaju i vojnu zaštitu”, dodaje ruski predsjednik.

Usred te eskalacije ludila, kojoj upravo svjedočimo, zanimljivo je istražiti tko je i na osnovu čega prvi predviđao početak Trećeg svjetskog rata te je li taj rat dio ranijeg sustavnog plana, ili se on sada spontano razvija. Valja se, osim toga, usredotočiti i na činjenicu da Sveti otac, dakle nasljednik Svetog Petra i ‘Božji namjesnik na Zemlji’ s jedne strane, te najpoznatiji ‘teoretičari zavjere’ s druge strane, odjednom govore jedno te isto.

icke1Jer ono što već godinu dana tvrdi Papa Franjo, godinama govori i David Icke, najpoznatiji svjetski analitičar pozadine zbivanja, ili ‘teoretičar zavjere’, kako ga osporavatelji nazivaju. I jedan i drugi, da podsjetimo, kazuju da je Treći svjetski ratzapočeo, da se vodi u dijelovima, da iza tog rata stoje u stvari elite kojima su sukobi u svijetu u interesu, jer mare samo za povećanje bogatstva i svoje moći. Papa podsjeća da je Bog prokleo one koji promiču rat zbog svojih interesa. Sveti otac je pri tom upro prstom u trgovce oružjem i vodeće bankare, kao i u zapadne državnike koji se prave da ih zanima mir, a rade, u stvari, na rasplamsavanju rata.

Slično, manje više, tvrdi i karizmatični David Icke. Svjetski internetski portali – koji se bave globanom problematikom – podsjećaju ovih dana na Ickova stara predviđanja – njegove istupe od prije više mjeseci, ili više godina – u kojima je pojašnjavao zbog čega je počeo, ili uskoro počinje, Treći svjetski rat.

 

Ickovi argumenti su snažni, činjenice nepobitne, a njegovo je tumačenje i više nego uvjerljivo. Pogotovo u dijelu videa kojeg ćemo ovdje ukratko prepričati:

”Pogledajte što se najednom događa u Siriji – relativno maloj zemlji, veličine američke države Sjeverna Dakota. Na tom malom komadiću Zemlje, SAD sada bombardira,Turska bombardira, Francuskabombardira, Izrael bombardira, Kurdinapadaju, pobunjenici koje je stvorio SAD bombardiraju, ISIL bombardira i ubija. Iranje vojno prisutan, sada i Rusija bombardira, a i Kina je tu negdje. Psihopat David Cameron očajnički žeči da i Velika Britanija krene bombardirati. Ako itko želi potvrdu da živimo u luđačkom vremenu, onda događaji u svijetu danas to potvrđuju. Misli li itko doista da sve ovo što se zbiva, sve te zemlje koje su uvučene u rat, svo to bombardiranje, smrt, destrukcija, mučenja, patnje i sve te izbjeglice, da se to sve događa zato jer je Zapad vrlo moralan pa osjeća da je Assad (predsjednik Sirije) tiranin koji gnječi svoj narod? I da zato opoziciju u njegovoj zemlji treba pomagati da sruši Assada? Vjeruje li doista itko u to? Ideja da bi SAD i Velika Britanija imale interes u tome što netko ugnjetava ljude je posve apsurdna, jer su britansko carstvo i američko carstvo potrošili stoljeća ugnjetavajući ljude i narode svugdje u svijetu! Činili su to samo zbog svojih ekonomskih interesa i akomulacije moći. Oni ne mare i ne bi novčića dali za ono što se događa u Siriji, za neka tamo kršenja ljudskih prava. Jedan od najvećih ugnjetavača na svijetu je Saudijska Arabija, zemlja u kojoj se smrtne kazne događaju svaki drugi dan u godini. Takva zemlja je dio koalicije koja se bori da se zaštite ljudska prava u Siriji?! Imamo ISIL, kao oruđe Zapada i Saudijsku Arabiju, kao saveznika. Saudijska Arabija u isto vrijeme bombardira nemilosrdno civile u Jemenu, bez da to itko moralno osuđuje. Zapad im, naprotiv, dopušta da to čine. Tko im onda još uopće može vjerovati da ratuju u Siriji, kako bi zaštitili ljudska prava Sirijaca i pomogli demokratskoj oporbi da dođe na vlasti?”, pita se Icke.

Teško je, dakle, kazati da njegovi argumenti ne stoje.

ickeU lipnju 2014. novinar portala ‘wearechange.org‘ je kao povod za razgovor, istaknuo da je Icke prije više godina tvrdio da kreće Treći svjetski rat te je potom naglasio da se to Ickovo predviđanje, malo pomalo, počinje ostvarivati (u lipnju 2014. tek kreće eskalacija sukoba koje izaziva ISIL)…

Icke istom novinaru potom pojašnjava da svjetski ratovi korjenito mijenjaju svijet, zbog čega nakon svjetskih ratova Zemlja postaje posve drugačije mjesto, nego do tada. To nije slučajno, tvrdi Icke. Sve se radi, pojašnjava, po odavno utvrđenom programu (svjetskoj agendi).

”Treći svjetski rat treba poslužiti da se dovrši planirana velika promjena i da se konačno na Zemlji stvori jedna svjetska država s jednom vojskom, jednom vladom i jednom bankom”, ističe Icke te podsjeća na pismo Alberta Pike-a, vrlo poznatog slobodnog masona koji je djelovao u 19. stoljeću. U tom pismu, kaže Icke, Pike opisuje kako će se svijet mijenjati nakon 3. svjetskog rata.

”Vjerodostojnost pisma leži u onome što Pike piše o kreiranju sukoba između muslimanskog svijeta i političkog cionizma. Nije bilo cionista kada je Pike živio. George Orwell u svojim dijelima također dobro predviđa budućnost zato što je bio upućen u masonsko-iluminatske planove i agendu, a na zato što je bio super nadareni vizionar. Cionizam je kasnije ostvaren, kao i država Izrael. Kada krene rat između muslimana i Izraela, tada će u otvoreni sukob biti uvučeni i SAD i NATO i EU. ”, napominje Icke.

Podsjeća potom da se ISIL pojavio niotkud i odjednom, a da je nevjerojatno dobro naoružan i bogato financiran.

”Sve se događa vrlo brzo i upravo po scenariju kojeg je Pike opisao. Prvo se izaziva i širi sukob između Šita i Sunita unutar muslimanskog svijeta. ISIL je predstavnik Sunita, a Irak i Iran su Šiti. Odjednom se mijenja i politika SAD-a prema Iranu, pa Iran više nije zakleti neprijatelj, već SAD i Iran sklapaju sporazume. Tako se Iran pokušava uvući u sukob između Šita i Sunita. ‘Crvena krpa’ za mene je ekstremno ponašanje ISIL-a koji tvrde da im je plan ne samo zauzimanja Iraka i Sirije, već i Levanta, odnosno Izraela. Jer kada krenu na Izrael, najjaču vojnu silu u regiji te snažnu nuklearnu silu, sukob će se posve rasplamsati i krenut će otvoreni Treći svjetski rat. Nakon toga bi se trebao stvoriti Novi svjetski poredak, o kojem Pike i još neki masoni i iluminati pišu i govore već stoljećima. To bi trebalo biti fašistička, totalitaristička tvorevina s jednom svjetskom vojskom, jednom državom, jednom vladom. Ostvarenje scenarija o kojem piše i Orwell u knjizi ‘1984.”, pojašnjava David Icke.

Dodaje da je lako vidjeti (tvrdi to u lipnju 2014.) kako se i Rusija uvlači u sukob preko Sirije, a potom i Kina.

”O tome je u 19. stoljeću pisao Albert Pike, koji je predvidio jednu vladu, jednu državu i jednu banku, te totalitarni sustav. ISIL je, dakle, dio plana da se ostvari Novi svjetski poredak”, tumači Icke.

Valja napomenuti da je isti analitičar u kasnije snimljenim video klipovima do u detalja raščlanio ulogu SAD-a, Velike Britanije i ostalih zapadnih zemalja, odnosno njihovih vođa – koji naziva psihopatima – u provođenju ovog scenarija. Icke govori da su Obama, Cameron, Hollande i ostali svjetski vođe u stvari marionete stvarnih svjetskih vladara, dakle onih koji rade iza scene na kreiranju Novog svjetskog poretka. Ti koji povlače konce, tvrdi Icke, trebaju psihopate da bi provodili njihov program. Zato na čelu država i jesu mahom psihopati, pojašnjava David Icke.

Je li to što Icke govori teorija zavjere, ili ga teoretičarem zavjere proglašavaju oni koji ne žele da prava istina dopre do šire javnosti, procijeniti sami.

izvor: http://revolucija.org/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno