Ponedjeljak 22 Travanj 2024

Pretraga

Mogući snimak NLO-a iznad Zagreba?

16 Tra 2014
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ha, mailom sam dobio slijedeću snimku, napon pregleda stvarno ne znam što da točno mislim. Ma koliko me vuče da proglasim to NLO-om ipak imam na umu da bi ipak moglo biti riječi o vojnim avionima, ali ono u totalno nategnuto čudnoj formaciji. Ono zbog čega me još vuće na NLO je i sama jačina svijetla koju su dečki snimili mobitelom, a pokušajte snimiti svijetla aviona u mraku i znat ćete o čemu govorim! Kako got bilo, pogledajte video i možete kroz komentare izraziti Vaše mišljenje:

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno