Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

EKSKLUZIVA - Viđen NLO i kod Sukošana

24 Kol 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nlo, iznad, sukošana, viđenNaši dragi marljivi čitatelji rade punom parom i ne predaju se, dobili smo eksplicitni video materijal nepoznatog objekta viđen kod Sukošana, u nastavku možete pročitati o čemu je rijeć, no ja bih skrenu prije pažnju na to da se isti događaj dogodio nešto prije onog u Sisku  što nam pokazuje neku prisutnost takvih pojava na nad našim nebom i sad će biti jako zanimljivo pratiti kako će se to dalje odvijati. Ista se pojava može pratiti u cijelome svijetu, posvuda kruže prijave i snimke sličnih pojava od Moskve, Johanesburga, New Yorka, Londona, ...

Sada bih se okrenu g.Sandru koji je poslao poruku sljedećeg sadržaja:

 

Poštovani,

U noći sa 31.7. na 1.8. vidio sam (i snimio) vatrenu kuglu na nebu iznad Sukošana. Nešto prije ponoći pojavila se iz smjera juga i kretala se nebom otprilike 5 minuta, da bi otišla u polukružnoj putanji prema zapadu i nestala negdje iznad Ugljana. Što je još neobičnije, otprilike 6-7 minuta nakon toga, pojavila se još jedna i prošla istom putanjom i nestala na istom mjestu. Tu drugu uspio sam zabilježiti i kamerom. Video pod opširnije...Kad sam pročitao da je slična stvar viđena 10.7. kod Šibenika, te kasnije kod Raba i Siska, postalo mi je još zanimljivije... I naravno, potpuno neobjašnjivo.

Video je ovdje:

 

Uskoro opširnije.....

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno