Srijeda 1 Prosinac 2021

Pretraga

Vino od marihuane - E ovo je za lijep početak dana :)

26 Tra 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

vino, marihuana 

VIJEST dana u vinskim krugovima na mreži svih mreža je “marihuana vino”. Taj novi trend postao je prilično tajan među kalifornijskim vinarima. Iz očiglednih razloga, kao i kod nas marihuanu je zabranjeno posjedovati u bilo kojem obliku (osim u medicinske svrhe), tako da svoja vina drže u ilegali. Kušanje ovog noviteta rezervirana za je za posebne prijatelje i odabranu skupinu “istomišljenika”.

Kada su pitali, predsjednika Napa Valley marihuana vinogradara, za ideju o ovakvom vinu Crane Carter  je odgovorio: “Ljudi vole vino, ali vole i maricu.”


 

Recept za “maričino vino” u osnovi se sastoji od dodavanja pola kilograma marihuane (1,5 grama po butelji) u posude za fermentaciju vina. Marihuana se obično miješa s Cabernet Sauvignon i Syrah, a kao što ste mogli očekivati, bolje sirovine – grožđa i marice – u konačnici daju bolje vino. Proces fermentacije pretvara šećer grožđa u alkohol, a alkohol izvlači THC iz marihuane. To traje oko devet mjeseci.

“Maričina vina” imaju oporu biljnu ​​aromu i tvrde oni koji su ih probali da se od već od čašice može zanimljivo zazujati. Nismo pronašli podatak da je itko istaknuo ljekovita svojstva ovako pripravljenog vina.

Još za kraj donosimo i tajnu rečenicu koju koriste kalifornijski vinoljupci za međusobno raspoznavanje -”Don’t drink and drive, take a glass of vine”.

 

Izvor: index.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno