Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Zanimljiva snimka - Duh iz maternice

19 Lis 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
ultrazvuk

Na slikama ultrazvuka "ukazalo" im se lice pokojne bake ...


KAD JE jedna trudnica u Brazilu ugledala fotografije s ultrazvuka doživjela je priličan šok.

Naime, na njima je ugledala lice pokojne majke svog supruga, i sad je uvjerena da je ona odlučila na taj im način dati do znanja da će i "iz groba" paziti na svoju trudnu snahu i unuče.

Brazilka Phamela de Souza ovaj je čudan prizor uočila na ultrazvuku u desetom tjednu trudnoće, a ona i njezin suprug Marcelo odmah su prepoznali lice koje se pojavilo u gornjem lijevom kutu.

Starica je preminula samo četiri mjeseca prije ovog događaja. "Primijetila sam lice već kad su radili ultrazvuk, ali nisam ništa rekla. Ali, nakon što smo počeli pregledavati njezine fotografije snimljene samo nekoliko dana prije smrti, bila sam 100 posto uvjerena da je to ona. Previše joj sliči da bi u pitanju bila slučajnost", izjavila je Phamela za R7.


Njezin je suprug priznao da su čitava obitelj i svi njihovi prijatelji u priličnom šoku otkad se ovo dogodilo: "Čim sam ugledao sliku s ultrazvuka, znao sam da je to moja majka. To je njezino lice, bez ikakve dvojbe. Vratila se kako bi nam poručila da pazi na nas. Obitelj i prijatelji također vjeruju u to. Jedan je moj prijatelj bio toliko šokiran sličnošću da se nije pošteno naspavao otkad je to vidio", prenosi Daily Mail.

 

ultrazvuk-1

 

Izvor: index.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno