Srijeda 20 Listopad 2021

Pretraga

Mrtve vrane padaju s neba u ruskom gradu - Još jedno upozorenje 2020. godine?

24 Ruj 2020
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Mrtve ptice na cesti nikad nisu dobra stvar. Mrtve vrane su gore zbog mitskih konotacija koje donose. Mrtve vrane u Rusiji 2020. godine tijekom pandemije postavljaju toliko upozorenja, da ne bi bilo iznenađujuće da se ljudi s tog područja spakiraju i odu. Dobrodošli u Balakovo u Rusiji, gdje je ovaj tjedan cesta misteriozno bila prekrivena mrtvim vranama i nitko uplašenim stanovnicima nije dao razlog za ove zastrašujuće smrti ptica. Ima li bilo tko još za skrivanje u špilji do 1. siječnja 2021.?

“Tko zna što se dogodilo? Ptice su jednostavno mrtve pale. "

Fotografije i videozapisi na raznim web stranicama ruskih medija 20. rujna 2020. pokazale su crne ptice na ulici u Balakovu u Saratovskoj regiji na jugozapadu Rusije u blizini rijeke Volge i granice s Kazahstanom. Iznenadnom pojavom i bez očitog uzroka širile su se razne teorije, uključujući udare strujom sa električnih žica, vatromet (fešta je bila u obližnjem restoranu), onečišćenje, masovnu infekciju ili otrov, zračenje iz obližnje nuklearne elektrane, sudaranje dva jata, podvala (da, to je bolesno) i drugi. Čudno za nešto takve prirode, nije bilo spomena o 5G. Srećom (dobro, ne i za vrane), stanovnik je izvijestio da je tajanstvena masovna smrt lokalnog karaktera.
“Palo je jedno cijelo jato, ili dobar dio jata. Polumjer je 50 m. Nema tragova metaka, niti bilo kakvih drugih tragova nasilne smrti. "

mrtve vrane1

Neke su vrane pokupljene i odvedene u centar za spašavanje ptica gdje su ih ornitolozi mogli pregledati. Volonter u Wise Rukh 64 dao je preliminarno izvješće radijskoj postaji:
„Kao volonter povezujem se s mnogim drugim dobrovoljcima koji liječe ptice i brinu se o pticama svih vrsta između ostalih i vranama i golubovima. Ove godine bila je već masovna smrt golubova, smrtnost od 80%, nikada se nije dogodila. Puno zaraza bilo je zbog činjenice da je zima bila topla, ali nekoliko godina nije bilo toliko bolesnih ptica. Zima je bila vrlo topla, zbog toga su se ptice počele gnijezditi i izlijegati mnogo ranije nego obično. Zbog toga ima više oslabljenih ptica, vremenski su uvjeti učinili da se izleže više ptića nego obično. "

Slabe ptice zbog abnormalno tople zime - ovo zvuči poput uvjeta uzrokovanih klimatskim promjenama koje, čini se, ubijaju milijune ptica selica širom Europe i Amerike.

Prije nego što uspijete reći „Ali, ali ... nuklearna! Žice! Zagađenje! 5G! ”, Ksenia Igoreva, još jedna djelatnica Wise Rukh 64, imala je ovo za reći:
„Što se tiče ekološke situacije s nuklearnim elektranama, emisijama radijacije - sve je to nekako glupo, jer to se stalno događa. Zagađenje je stalno i planirano, ne može utjecati na smrt ptica jednokratno i trenutno. Ove godine su gotovo svi golubovi bolesni, ne oporavljaju se u vremenu u kojemu bi trebali. Puno je ptica s bolesnim očima. Ptice u tolikom broju ne mogu umrijeti zbog električnih žica, jer struja uvijek teće kroz njih, a ptice su umrle odjednom. Zbog zagađenja, zbog nuklearne elektrane, ptice nisu mogle odjednom uginuti. Ako su do nedavno bila obrađena polja i onda je preko njih odjednom presvučen asfalt, ili je pobacano neko toksično smeče tada bi se ptice mogle odjednom otrovati i umrijeti. "

Elena Isaeva, zamjenica voditelja Vranovog gnijezda, drugog lokalnog centra za izlječenje divljih ptica, složila se oko uklanjanja zračenja ili zagađenja, ali je htjela detaljniji pregled u državnom laboratoriju prije donošenja bilo kakvih drugih zaključaka.
"Ako je stvar u trovanju, to će se vidjeti na obdukciji, ali ako su ptice umrle od udarca, onda da, razlog bi mogao biti vatromet koji je prestrašio ptice koje su se našle na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme."

Trovanje u Rusiji? To se nikad nije dogodilo - jednostavno ne događa se.
Ima li dobrih vijesti?
Zapravo, na uvrnut način, pogled na mrtve vrane može biti upravo to. Iako su pojave živih vrana i gavrana povezane sa smrću, propašću i nesrećom, mnoge kulture vjeruju da mrtva vrana znači suprotno - loša vremena završavaju i dolazi doba dobrih promjena.
Pa, osim vranama.
2020. je godina - mrtve ćemo ruske vrane shvatiti kao malenu zraku nade za dobra vremena koja slijede. Samo se nemojte previše zanositi.

Izvor:
https://govoritmoskva.ru/news/246791/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno